Bio bi najveci mostarac kad bi doso ulizica obicnaa, ja vam kazem opet nista od povratka gulija ostaje do kraja
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Izgleda da Haskić ostaje stanovnika Mostara i poslije karijere.
Kako sam upratio mogao bi se "skućiti" blizu Arene Rođeni.
Kako sam upratio mogao bi se "skućiti" blizu Arene Rođeni.

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne zamjerite na upadanju, ali nije ga Rožman otpisao. To je dogovoreno prije njegovog dolaska.mostar_mo je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:02Tako je. Nek nam posalju onda i Keremeha ili kako se vec zove da i od njega napravimo igraca.JimmyPage je napisao/la: ↑12 dec 2023, 20:54Aj bola nije Arjen Roben, ako će ići nazad nek ide.
Dečko je kvalitetan igrač al svi znamo da taktika, harmonija i ostalih milion sitnica diktiraju formu i učinak igrača na samom terenu.
Kad se sjetim kako je Cvijanović briljirao kraj Mulića pa kasnije kita.
Malo glupavo i od Rozmana koji ga je sam otpisao pa piša po sebi nakon par mjeseci al gdje si vidio Slovenca s ponosom i obrazom.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
To se zna odavno da planira zivjeti u Mostaru s porodicom i poslije karijere.Espiritosanto je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:25Izgleda da Haskić ostaje stanovnika Mostara i poslije karijere.
Kako sam upratio mogao bi se "skućiti" blizu Arene Rođeni.![]()
Mislim realno kad dodjes ovdje i osjetis ovu klimu tesko se u Bosnu natjerati.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Ne uklapa se Ziljkic u DNK naseg kluba. Goni ga sto dalje od Veleza ni pomisliti na njega
Mirza ga otpisao?HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:27Ne zamjerite na upadanju, ali nije ga Rožman otpisao. To je dogovoreno prije njegovog dolaska.mostar_mo je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:02Tako je. Nek nam posalju onda i Keremeha ili kako se vec zove da i od njega napravimo igraca.JimmyPage je napisao/la: ↑12 dec 2023, 20:54Aj bola nije Arjen Roben, ako će ići nazad nek ide.
Dečko je kvalitetan igrač al svi znamo da taktika, harmonija i ostalih milion sitnica diktiraju formu i učinak igrača na samom terenu.
Kad se sjetim kako je Cvijanović briljirao kraj Mulića pa kasnije kita.
Malo glupavo i od Rozmana koji ga je sam otpisao pa piša po sebi nakon par mjeseci al gdje si vidio Slovenca s ponosom i obrazom.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- HordasOdMalena
- Kontakt:
31. jula najavili mediji, a Rožman došao 5. augusta. Na forumu se pisalo i ranije da ide u Velež.mostar_mo je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:31Mirza ga otpisao?HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:27Ne zamjerite na upadanju, ali nije ga Rožman otpisao. To je dogovoreno prije njegovog dolaska.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
goni vnago sto dalje od veleza... bio mi je antipatican dok je u borcu bio, sad pogotovo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:31Ne uklapa se Ziljkic u DNK naseg kluba. Goni ga sto dalje od Veleza ni pomisliti na njega
Ocekujem 2023

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Dok je Klaf tu, ne brinem!
Kao i svi, isto mislim za Guliia. Izbacio ga je naš sistem i sada briljira. Na početku je bio nevidljiv, pogubljen.
Istrpljen je i sve je došlo na naplatu.
Klaf je napravio sistem i tim i to je najvažnija stvar. Imamo igru i znamo šta hoćemo.
Mislim da je Gulli do kraja sezone naš ali evo vidićemo.
U svakom slučaju, mi smo u potrazi za krilom a vraća se i Kranjc tako da nema problema što se nas tiče.
Sarajevo pravi greške iz godine u godinu oko dovođenja igrača ali to je njihov problem.
Mislim da im je i slovenac teška prevara.
Kao i svi, isto mislim za Guliia. Izbacio ga je naš sistem i sada briljira. Na početku je bio nevidljiv, pogubljen.
Klaf je napravio sistem i tim i to je najvažnija stvar. Imamo igru i znamo šta hoćemo.
U svakom slučaju, mi smo u potrazi za krilom a vraća se i Kranjc tako da nema problema što se nas tiče.
Sarajevo pravi greške iz godine u godinu oko dovođenja igrača ali to je njihov problem.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ja iz Veleža neću dok ne umrem

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Zena mu je pokrenula biznis vec, a on ce uskoro, zato ovaj novi ugovor nije bio upitan ni sekunde, samo eto ipak ako trener ne racuna na njega, dzaba mu svaka zelja da ostane. Cekalo se da vidi kako ce Klaf reagovati, treba li mu pa onda da se produziEspiritosanto je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:25Izgleda da Haskić ostaje stanovnika Mostara i poslije karijere.
Kako sam upratio mogao bi se "skućiti" blizu Arene Rođeni.![]()
-
- Kontakt:
Pa hocetel ga dovest? Kazu da ima ugovor i 20 milja odsteta?Mostarac45 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:22Bio bi najveci mostarac kad bi doso ulizica obicnaa, ja vam kazem opet nista od povratka gulija ostaje do kraja
-
- Kontakt:
Gdje si vidio da piše mi u kontaktu sa njim,neko ga kontaktirao?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 23:20Pa hocetel ga dovest? Kazu da ima ugovor i 20 milja odsteta?Mostarac45 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 21:22Bio bi najveci mostarac kad bi doso ulizica obicnaa, ja vam kazem opet nista od povratka gulija ostaje do kraja
Čovjek napisao treba ga dovesti,njegovo mišljenje.
Uostalom koliko se forum pita za dovođenje u klubu igrača, dovoljno da niko nema pojma sa kim se priča.
Imaju ljudi koji su zaduženi za to a očito ne mahalaju okolo.
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi pravimo prave stvari sa dovodjenjem igraca,nekad bude i promasaja sto je i normalno,isto kao i kod vas nista manje. Doveli ste dobre igrace neke a neki teski promasaji. Guli je doveden,mlad igrac rep.pa onda Renan itd uglavnom na vecini cemo uzeti cifre koje su za ovu ligu pojam,sto u prevodu znaci da se dobro radi. Svi vide promasaj kad je igrac,niko nece vidjet Renana,Djurickovica,Gulasvilija itd i njih je neko doveo.mozak je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:42Dok je Klaf tu, ne brinem!
-
- Kontakt:
Mi moramo dovesti sigurno RB - zamjena za Antu, CM, RM ako Guli ode i ST zamjena za Haskica, neka kvalitetna. Moramo racunati da ce biti povreda i kartona. Mislim da ce biti lakse dovesti igraca na zimu jer je Velez sada realno jedna od najljepsih destinacija u BIH. Svakako da nismo "najbogatiji" klub, ali Velez ima dobar sistem, dobrog trenera i dobru upravu. U ostalim klubovima se ebe mater za svaki los potez na utakmici. Isto tako mislim da ce doci jedna zvijezda. Znam da nam se nudio jedan 30+ godina iz bratskog kluba, nekadašnji igrač Eng. PL, ali siguran sam da nam takav penzioner ne treba.
Druže moj, vi ste unazad 3-4 god potrošili tolike novce na dovođenje igrača da ste mogli komotno iz temelja, napraviti pola stadiona, a vi se grčevito kao i mi borite za Evropu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 10:29Mi pravimo prave stvari sa dovodjenjem igraca,nekad bude i promasaja sto je i normalno,isto kao i kod vas nista manje. Doveli ste dobre igrace neke a neki teski promasaji. Guli je doveden,mlad igrac rep.pa onda Renan itd uglavnom na vecini cemo uzeti cifre koje su za ovu ligu pojam,sto u prevodu znaci da se dobro radi. Svi vide promasaj kad je igrac,niko nece vidjet Renana,Djurickovica,Gulasvilija itd i njih je neko doveo.mozak je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:42Dok je Klaf tu, ne brinem!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Na jednog Renana idu Mulahusejnovic, Cmiljanic, Handzic, J. Mesanovic, Viveros, Crnicki i da ne idemo dalje. Svaki od njih je duplo skuplji nego najskuplji Velezov spic i nasi i vasi promasaji se ne mogu poistovijetiti jer nemamo iste resurse. Mi kas dovodimo spica, dovodimo macka u vreci a vi istresete pare i dovedete Cmiljanica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 10:29Mi pravimo prave stvari sa dovodjenjem igraca,nekad bude i promasaja sto je i normalno,isto kao i kod vas nista manje. Doveli ste dobre igrace neke a neki teski promasaji. Guli je doveden,mlad igrac rep.pa onda Renan itd uglavnom na vecini cemo uzeti cifre koje su za ovu ligu pojam,sto u prevodu znaci da se dobro radi. Svi vide promasaj kad je igrac,niko nece vidjet Renana,Djurickovica,Gulasvilija itd i njih je neko doveo.mozak je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:42Dok je Klaf tu, ne brinem!
Renan, Merso i Benko su spicevi koji su vam valjali. A od 2015 i Benke ste doveli 18 spiceva. Mozete, ali da se hvalis sa 3 ubodena spica od njih 18 mi je prejako. Bruka para je ulozena i puno vise ste imali promasaja, samo sto na veliki broj dovedenih igraca mora biti neko i dobar i da se na njemu zaradi.
Uostalom, ovo je tema RSD Velez Mostar. Ako neko spomene svoje misljenje da Sarajevo ima samo luksuz dovodjenja skupih igraca a da i nisu bas uspjesni, mislis li da ce tvoj post promijeniti misljenje? Nasa tema, imamo pravo razviti diskusiju o svakom igracu iz lige ali je diskusija namijenjena navijacima Veleza
Zasto osjecas potrebu da udjes na tudju temu i ubjedjujes nekog u nesto? Je li neko od nas ulazio na temu da vas ubijedi da je Klafuric dobar trener?
I da se razumijemo, otkako ste poceli placati obestecenja, manje fulate.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 13 dec 2023, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Inace ja pratim i vas i stanje u vasem klubu. Nije pitanju jedan kratak period vec period kad mnogi nisu ni gledali Velez. Zanima me ko igra,kako igra itd Smjesno ovdje brisu notmalno postove,kod nas pustaju bolide da dodju i vrijedjaju nam klub,Mirvica itd uglavnom fino se druzite necemo vise pisatkillafrommanilla je napisao/la: ↑13 dec 2023, 13:13Na jednog Renana idu Mulahusejnovic, Cmiljanic, Handzic, J. Mesanovic, Viveros, Crnicki i da ne idemo dalje. Svaki od njih je duplo skuplji nego najskuplji Velezov spic i nasi i vasi promasaji se ne mogu poistovijetiti jer nemamo iste resurse. Mi kas dovodimo spica, dovodimo macka u vreci a vi istresete pare i dovedete Cmiljanica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 10:29Mi pravimo prave stvari sa dovodjenjem igraca,nekad bude i promasaja sto je i normalno,isto kao i kod vas nista manje. Doveli ste dobre igrace neke a neki teski promasaji. Guli je doveden,mlad igrac rep.pa onda Renan itd uglavnom na vecini cemo uzeti cifre koje su za ovu ligu pojam,sto u prevodu znaci da se dobro radi. Svi vide promasaj kad je igrac,niko nece vidjet Renana,Djurickovica,Gulasvilija itd i njih je neko doveo.mozak je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:42Dok je Klaf tu, ne brinem!
Renan, Merso i Benko su spicevi koji su vam valjali. A od 2015 i Benke ste doveli 18 spiceva. Mozete, ali da se hvalis sa 3 ubodena spica od njih 18 mi je prejako. Bruka para je ulozena i puno vise ste imali promasaja, samo sto na veliki broj dovedenih igraca mora biti neko i dobar i da se na njemu zaradi.
Uostalom, ovo je tema RSD Velez Mostar. Ako neko spomene svoje misljenje da Sarajevo ima samo luksuz dovodjenja skupih igraca a da i nisu bas uspjesni, mislis li da ce tvoj post promijeniti misljenje? Nasa tema, imamo pravo razviti diskusiju o svakom igracu iz lige ali je diskusija namijenjena navijacima Veleza
Zasto osjecas potrebu da udjes na tudju temu i ubjedjujes nekog u nesto? Je li neko od nas ulazio na temu da vas ubijedi da je Klafuric dobar trener?
I da se razumijemo, otkako ste poceli placati obestecenja, manje fulate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.