Pamuk se vec sadiChinaglia je napisao/la:Senco dovodi Uchea u Slobodu, a njegova familija ce radit u Tom Cat-u na crno![]()
jeftina radna snaga

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pamuk se vec sadiChinaglia je napisao/la:Senco dovodi Uchea u Slobodu, a njegova familija ce radit u Tom Cat-u na crno![]()
jeftina radna snaga
Ganaci !!wobly92 je napisao/la:De reci nam ko je ovaj iz Gane?SALT je napisao/la:Hajmo strucnjaci, imate neke bolje ideje, komentare, ili mozda neku cinjenicu? Zalosno je citati neke komentare, gubitak vremena,samo se pitam da li su Dzidic i Karic bili i ostali pojacanja o kojima cete trositi svoje dragocjeno vrijeme
Predsjednik uvjeravao da je Kouadio naš. ĐE? I gdje ces ih poreditHPCompaq je napisao/la:Dok zvanično ne potpiše i bude predstavljen na Tušnju, tek tada možemo reći da imamo "pojačanje".Bilo je i prije ovakvih bombi pa se odjednom izjalovi, isto kao što je presjednik uvjeravao da je Kuadio naš. :samokažem
Poslije pogledaj i Inception, ono ko budiš se iz sna i sve je bila lažChinaglia je napisao/la:odoh pogledat The Wolf of Wall Street, nafurao me Senco s ovim kurcenjem
gledao sam tajwobly92 je napisao/la:Poslije pogledaj i Inception, ono ko budiš se iz sna i sve je bila lažChinaglia je napisao/la:odoh pogledat The Wolf of Wall Street, nafurao me Senco s ovim kurcenjem :cool:
nemoj slucajno da sam te vidio na tribinama, ni tebe ni tvoje jatakeProbisvjet je napisao/la:
Pa čitaj, rabotnu vizu ne može dobit doleAerials je napisao/la:Kakav je ovo mentalni bolesnik kad je pored Vardara nama došao, odnosno treba doći.
Fakat me zanima šta su mu naši obećali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.