Ljudima se ništa ne može vjerovati, pa ni kad je utakmica.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jel ovaj Music bio kao klinac na nekakvoj probi u Man City? On i jos neki kadet iz omladinskog pogona.Hitman22 je napisao/la:Šta ste se opteretili sada ovim malim? Pa samo je teren mjerilo valjda. Nema tu stele nikakve. Ili jesi ili nisi ili znaš ili ne. Ja se obradovao Faticu nisam mogao vjerovati da igrač sa takvim CV dodje kod nas. Kad na terenu chunasviunapad1010 je napisao/la:Veznjak i napadac najavljivani 20 dana music i joco![]()
Kad bi se desilo dabogda da bi me ovu polusezonu vidio neko na Tušnju.
Tako i ovaj Music. Čelo ako ima obraza da gura nama nekoga ko ne zna igrati ode u paketu s njim
Jest, Ervin Jusufovic i on, Sica ih odveo preko nekog.studeni je napisao/la:Jel ovaj Music bio kao klinac na nekakvoj probi u Man City? On i jos neki kadet iz omladinskog pogona.Hitman22 je napisao/la:Šta ste se opteretili sada ovim malim? Pa samo je teren mjerilo valjda. Nema tu stele nikakve. Ili jesi ili nisi ili znaš ili ne. Ja se obradovao Faticu nisam mogao vjerovati da igrač sa takvim CV dodje kod nas. Kad na terenu chunasviunapad1010 je napisao/la:Veznjak i napadac najavljivani 20 dana music i joco![]()
Kad bi se desilo dabogda da bi me ovu polusezonu vidio neko na Tušnju.
Tako i ovaj Music. Čelo ako ima obraza da gura nama nekoga ko ne zna igrati ode u paketu s njim
Senčo kad ćeš otići više, rekao si da daješ neopozivu ostavku?SALT je napisao/la:Ljudi treba ici na utakmice,ne samo bezveze po internetu komentirat, uprava je napravila odlican posao,nismo ni mogli zamislit bolje,sad to Celo treba pospajat,mogla bi biti lijepa prica.Sto se tice Krpica molio bih da mi neko kaze,ne osporavajuci sta je dosad uradio s navijackog aspekta,da li se iko sjeca kada je Krpic sam sebi napravio sansu i dao gol,on je se uvijek oslanjao na Ordagica i Subica dok je bio,kada mu sve serviraju. Upravi svaka cast na ovom prelaznom roku,hajmo ljudi pozitive
wobly92 je napisao/la:Senčo kad ćeš otići više, rekao si da daješ neopozivu ostavku?SALT je napisao/la:Ljudi treba ici na utakmice,ne samo bezveze po internetu komentirat, uprava je napravila odlican posao,nismo ni mogli zamislit bolje,sad to Celo treba pospajat,mogla bi biti lijepa prica.Sto se tice Krpica molio bih da mi neko kaze,ne osporavajuci sta je dosad uradio s navijackog aspekta,da li se iko sjeca kada je Krpic sam sebi napravio sansu i dao gol,on je se uvijek oslanjao na Ordagica i Subica dok je bio,kada mu sve serviraju. Upravi svaka cast na ovom prelaznom roku,hajmo ljudi pozitive
Oplakahwobly92 je napisao/la:Senčo kad ćeš otići više, rekao si da daješ neopozivu ostavku?SALT je napisao/la:Ljudi treba ici na utakmice,ne samo bezveze po internetu komentirat, uprava je napravila odlican posao,nismo ni mogli zamislit bolje,sad to Celo treba pospajat,mogla bi biti lijepa prica.Sto se tice Krpica molio bih da mi neko kaze,ne osporavajuci sta je dosad uradio s navijackog aspekta,da li se iko sjeca kada je Krpic sam sebi napravio sansu i dao gol,on je se uvijek oslanjao na Ordagica i Subica dok je bio,kada mu sve serviraju. Upravi svaka cast na ovom prelaznom roku,hajmo ljudi pozitive
takoje careSALT je napisao/la:Hajmo strucnjaci, imate neke bolje ideje, komentare, ili mozda neku cinjenicu? Zalosno je citati neke komentare, gubitak vremena,samo se pitam da li su Dzidic i Karic bili i ostali pojacanja o kojima cete trositi svoje dragocjeno vrijeme
jedna stvar.SALT je napisao/la:Jos jednu stvar ne razumijem,za malog Musica,da je potpisao za Zrinjski,svi bi govorili,komentirali sta sve ne jos protiv malog,kao sto se govorilo i protiv Bekica,Mesanovica,Rahmanovica,Pirica itd...Sad kada imamo priliku malog vratiti mi po djetu udaramo i drvlje i kamenje azaboravljamo jednu vrlo bitnu cinjenicu da je poniko u Slobodi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.