FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 07 feb 2018, 11:53

Šta je stvarno, a šta nije..
Ljudima se ništa ne može vjerovati, pa ni kad je utakmica. :roll:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 feb 2018, 11:58

Muminovic- Terzic, Skahic, Mehmedagic, Ivetic- Rustemovic, Grahovac, Mijic - Smajic, Bekic, Todorovic. Po meni prva ekipa kad su svi zdravi.

Smajic nam je bio najbolji igrac i strijelac u zadnjim utakmicama i vjerujem da ce igrati.

klupa: Hadzic, Lazevski, Ignjatovic, Tipuric, Osmanagic, Husic, Salihovic i djeca Hrvanovic, Beganovic, Maksimovic, Omerovic i Hodzic.

potreban je jedan pravi vezni i to bi bila super ekipica, a kada bi dosao i Volaš onda bi bas imali veliku sirinu za oba fronta.

ali taj vezni prije svega jer u nasoj ligi je bitnije imati igru, graditi tim odozdo pa ce se vec taj go nekako i dati. Eto primjer prosle polusezone, dzaba ti Krpic kad nema lopti i kad mora igrati u polju. Jedini centarfor koji pravi razliku u polju u nasoj ligi je Ahmetovic, da moze nesto sam uraditi i iskreirati cak za ostatak ekipe. Ostali svi zavise od lopti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 feb 2018, 12:11

zato sad imamo mijica i rustema, ebo ordagu,a izgleda ce i music :opaopa: :guz:
i jos jednom pljuc na krpu, kad imamo bekica i dajdjino zlato :ljepota: :zviz:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 feb 2018, 12:14

al iskoristi momenat za pljunut po krpi cudno jedno jebte.
a i ordagu :lol:
ono ni spomena vrijedan nije, zato sad imamo eeej.il cemo tek imati :rol:

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 07 feb 2018, 12:39

Sta je covjek pljuvao po Krpicu napisao da nije bilo veznog reda da mu daje upotrebljive lopte? Sto se tice Ordagica bio je realno u padu forme najvjerovatnije zato sto nije imao s kim ni igrati na sredini prosle polusezone, uglavnom puno srece obojici u daljoj karijeri. Za Smajica sam misljenja da od njega nikad nece biti kvalitetnog nogometasa za evropske prilike za ovih nasih livada hoce al bi naravno volio da se zaje.em al tesko.
I da, pod hitno nam treba jedan dobar napadac bez njega smo blago receno na.ebali.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 07 feb 2018, 12:50

Imamo Bekica, Celo kaze da ga je iznenadio Husic i Osmanagic koji je najlakse podnjeo pripreme.
I kaze da je poznato da trazimo spica, i ako iskrsne jedan ofanzivni vezni.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 feb 2018, 12:56

Jesul se registrovali svi igraci i hoce li svi biti u konkureniciji za prvo proljetno kolo ? Malo je neozbiljno dovoditi igrace na kraju priprema al hajde valjda ce se uigrati za 2-3 kola ako budu neka pojacanja !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SALT
Kontakt:

Post Postao/la SALT » 07 feb 2018, 12:57

Ljudi treba ici na utakmice,ne samo bezveze po internetu komentirat, uprava je napravila odlican posao,nismo ni mogli zamislit bolje,sad to Celo treba pospajat,mogla bi biti lijepa prica.Sto se tice Krpica molio bih da mi neko kaze,ne osporavajuci sta je dosad uradio s navijackog aspekta,da li se iko sjeca kada je Krpic sam sebi napravio sansu i dao gol,on je se uvijek oslanjao na Ordagica i Subica dok je bio,kada mu sve serviraju. Upravi svaka cast na ovom prelaznom roku,hajmo ljudi pozitive

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 feb 2018, 13:03

Hitman22 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Veznjak i napadac najavljivani 20 dana music i joco :rol:

Kad bi se desilo dabogda da bi me ovu polusezonu vidio neko na Tušnju.
Šta ste se opteretili sada ovim malim? Pa samo je teren mjerilo valjda. Nema tu stele nikakve. Ili jesi ili nisi ili znaš ili ne. Ja se obradovao Faticu nisam mogao vjerovati da igrač sa takvim CV dodje kod nas. Kad na terenu chuna
Tako i ovaj Music. Čelo ako ima obraza da gura nama nekoga ko ne zna igrati ode u paketu s njim
Jel ovaj Music bio kao klinac na nekakvoj probi u Man City? On i jos neki kadet iz omladinskog pogona.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 feb 2018, 13:12

studeni je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Veznjak i napadac najavljivani 20 dana music i joco :rol:

Kad bi se desilo dabogda da bi me ovu polusezonu vidio neko na Tušnju.
Šta ste se opteretili sada ovim malim? Pa samo je teren mjerilo valjda. Nema tu stele nikakve. Ili jesi ili nisi ili znaš ili ne. Ja se obradovao Faticu nisam mogao vjerovati da igrač sa takvim CV dodje kod nas. Kad na terenu chuna
Tako i ovaj Music. Čelo ako ima obraza da gura nama nekoga ko ne zna igrati ode u paketu s njim
Jel ovaj Music bio kao klinac na nekakvoj probi u Man City? On i jos neki kadet iz omladinskog pogona.
Jest, Ervin Jusufovic i on, Sica ih odveo preko nekog.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 feb 2018, 13:21

SALT je napisao/la:Ljudi treba ici na utakmice,ne samo bezveze po internetu komentirat, uprava je napravila odlican posao,nismo ni mogli zamislit bolje,sad to Celo treba pospajat,mogla bi biti lijepa prica.Sto se tice Krpica molio bih da mi neko kaze,ne osporavajuci sta je dosad uradio s navijackog aspekta,da li se iko sjeca kada je Krpic sam sebi napravio sansu i dao gol,on je se uvijek oslanjao na Ordagica i Subica dok je bio,kada mu sve serviraju. Upravi svaka cast na ovom prelaznom roku,hajmo ljudi pozitive
Senčo kad ćeš otići više, rekao si da daješ neopozivu ostavku?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 feb 2018, 13:28

wobly92 je napisao/la:
SALT je napisao/la:Ljudi treba ici na utakmice,ne samo bezveze po internetu komentirat, uprava je napravila odlican posao,nismo ni mogli zamislit bolje,sad to Celo treba pospajat,mogla bi biti lijepa prica.Sto se tice Krpica molio bih da mi neko kaze,ne osporavajuci sta je dosad uradio s navijackog aspekta,da li se iko sjeca kada je Krpic sam sebi napravio sansu i dao gol,on je se uvijek oslanjao na Ordagica i Subica dok je bio,kada mu sve serviraju. Upravi svaka cast na ovom prelaznom roku,hajmo ljudi pozitive
:rol: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 feb 2018, 13:41

wobly92 je napisao/la:
Oplakah :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SALT
Kontakt:

Post Postao/la SALT » 07 feb 2018, 13:54

Hajmo strucnjaci, imate neke bolje ideje, komentare, ili mozda neku cinjenicu? Zalosno je citati neke komentare, gubitak vremena,samo se pitam da li su Dzidic i Karic bili i ostali pojacanja o kojima cete trositi svoje dragocjeno vrijeme

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 feb 2018, 13:56

SALT je napisao/la:Hajmo strucnjaci, imate neke bolje ideje, komentare, ili mozda neku cinjenicu? Zalosno je citati neke komentare, gubitak vremena,samo se pitam da li su Dzidic i Karic bili i ostali pojacanja o kojima cete trositi svoje dragocjeno vrijeme
takoje care

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 feb 2018, 13:58

Hvali Petrović Ignjatovica nadam se da ce igrati bolje nego na jesen... Sve u svemu znaci da mozemo ocekivati u paru Rustema i Grahovca, dok bi krila trebali igrati Todorović i Brkić(ako dodje taj Volas) i Mijic kao neki playmaker... Sve u svemu solidna ekipa koji moze svakog ppbijediti ali i od svakoga izgubiti ali racunajuci na Petrovićev stil igra i motivaciju bit ce to sve uredu!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 feb 2018, 14:00

idemo sad jako , dobit ovo sve uatkmica i napast kup!
kup kup kup je nas!

SALT
Kontakt:

Post Postao/la SALT » 07 feb 2018, 14:08

Jos jednu stvar ne razumijem,za malog Musica,da je potpisao za Zrinjski,svi bi govorili,komentirali sta sve ne jos protiv malog,kao sto se govorilo i protiv Bekica,Mesanovica,Rahmanovica,Pirica itd...Sad kada imamo priliku malog vratiti mi po djetu udaramo i drvlje i kamenje azaboravljamo jednu vrlo bitnu cinjenicu da je poniko u Slobodi

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 feb 2018, 14:14

SALT je napisao/la:Jos jednu stvar ne razumijem,za malog Musica,da je potpisao za Zrinjski,svi bi govorili,komentirali sta sve ne jos protiv malog,kao sto se govorilo i protiv Bekica,Mesanovica,Rahmanovica,Pirica itd...Sad kada imamo priliku malog vratiti mi po djetu udaramo i drvlje i kamenje azaboravljamo jednu vrlo bitnu cinjenicu da je poniko u Slobodi
jedna stvar.
ti mora da se zaje.bavas?

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 feb 2018, 14:27

Šta će džaba taj isti Musić zauzimati mjesto nekom omladincu tipa Beganoviću,Hodžiću,Omeroviću,Kurtaliću itd itd. Kakav ba Musić.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.