FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2018, 20:39

solinas je napisao/la:Lik dvije godine nije odigrao posteno utakmice,toliko je dobar da nije mogao negdje nekada odigrati yebenih 90 min.
Za preko dvije godine tacnije.
Chini ba nekada je smijesno,unese neku zivost na temu ali tvoje trolanje je nekada katastrofa. Nauci se zaustaviti nekada.
Samo halin direk.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2018, 20:54

vas je problem to sto ne pisem ono sto se poklapa sa vasim misljenjem i stavovima, pa vam je sve sto pisem "trolovanje", a misljenja nam se razlikuju jer sve potice od toga da vecina vas ne podrzava UO, sto nije slucaj sa mnom... ja ih podrzavam kao nekoga ko je zadovoljavajuca opcija u nedostatku bolje, al ih ne podrzavam slijepo i ne podrzavam svaki njihov potez i ne kazem da su najbolja moguca opcija i da rade savrsen posao

sto se tice Semira Musica, nisam napisao da je on pojacanje, napisao sam da nisam optimistican jer ga i dalje vidim kao Semira Musica dok je bio u Slobodi, al isto tako ostavljam mogucnost da grijesim jer je proslo podosta godina otkad je on bio u Slobodi... na kraju dana, moja diskusija nije o tome kakav je on igrac, vec o tome da nije "otjeran" iz Zrinje, kao sto vi tvrdite da jeste, iako objava njihovog kluba ne podrzava to misljenje... vi ste izveli takav zakljucak i to je vase misljenje, a ne cinjenica

mozda je Music dobio ponudu Zrinje, a odlucio se za Slobodu, a mozda u tom trenutku jos uvijek nije dobio ponudu, ali nije dobio niti obavjestenje da nije zadovoljio na probi... jednostavno dobio ponudu Slobode i prihvatio, koji god da su razlozi za to

momak dobio ponudu i izrazio zelju da potpise za drugi klub, napustio pripreme i kraj price... to ne bi ucinio da je "otjeran", niti bi oni imali razloga da pisu takve stvari ako jeste "otjeran"

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 06 feb 2018, 20:59

Niti jedan od igraca nije pojacanje dok se ne pokaze to. Cak ni Pero Ivetic jer se vrlo lako moze desit da to nije onaj Pero. Niko od nas ne moze tvrdit nista sa sigurnoscu tako da dzabe se natezemo vidicemo kakva je situacija nakon par utakmica. Gori prelazni od prosle zime tesko da moze biti.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2018, 21:03

benTzley je napisao/la:Niti jedan od igraca nije pojacanje dok se ne pokaze to. Cak ni Pero Ivetic jer se vrlo lako moze desit da to nije onaj Pero. Niko od nas ne moze tvrdit nista sa sigurnoscu tako da dzabe se natezemo vidicemo kakva je situacija nakon par utakmica. Gori prelazni od prosle zime tesko da moze biti.
Tako je.prinove. :thumbup:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 feb 2018, 21:17

Nakon priprema u Medulinu i završenog memorijala Andrija Janković u Gabeli, za koji Musić nije konkurisao zbog povrede, 22-godišnji ofanzivac je izrazio želju da se okuša u drugoj sredini.

Kako je saopšteno na zvaničnoj stranici Zrinjskog, Musić želi da karijeru nastavi u klubu u kojem je počeo igrati seniorski nogomet - Slobodi iz Tuzle.

Jos povrijeđen lik :crazy: :crazy:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2018, 22:21

Macak je ko oni u kombiju T-2 sto idu i na razglas traze stare frizidere, sporete, masine, sve vrste metala... tako i on trazi igrace.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 feb 2018, 22:42

sviunapad1010 je napisao/la:Veznjak i napadac najavljivani 20 dana music i joco :rol:

Kad bi se desilo dabogda da bi me ovu polusezonu vidio neko na Tušnju.
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 feb 2018, 22:52

wobly92 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Veznjak i napadac najavljivani 20 dana music i joco :rol:

slika
Preveslacemo coJka u kult mog mi boga. :rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 feb 2018, 23:11

Semir Music.... ahahahhahahaha....ako nista, Macketina ima smisla za humor....nisu ovo menadžerski talovi....ma kakvi.... hahahhaha....sad nam osim Macka valja slusati i hraljanje oca-seljacine ovog kloca.... vrati se Jaha,boli te k u r a c ... hahahhaha.... juuuuhuuuu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 feb 2018, 23:20

solinas je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

slika
Preveslacemo coJka u kult mog mi boga. :rol:
Zna se moj kult je Sloboda. Pohvale i kritike sve po zasluzi.

Ko misli da je music pojacanje razumije se u fudbal ko mara u kriv qurac. Joco bi vec bio da zaseru sve ovo do sada, prije svega zbog Azemove izjave bahate mora neko igrat i u Slobodi, plus covjek je penzija nije pokazao nista u cvajti.

Celo ako ti ove pacijente dovedu odlučuješ ti ali gdje ces kafu piti i nista dalje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 06 feb 2018, 23:43

benTzley je napisao/la:Niti jedan od igraca nije pojacanje dok se ne pokaze to. Cak ni Pero Ivetic jer se vrlo lako moze desit da to nije onaj Pero. Niko od nas ne moze tvrdit nista sa sigurnoscu tako da dzabe se natezemo vidicemo kakva je situacija nakon par utakmica. Gori prelazni od prosle zime tesko da moze biti.
Ja sam se jednom zayebao misleći kako ne može gore biti pa je bilo. Nakon Davuda došao Meske ja kontam ne može od Davuda gore......hehehehe kako da ne može
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 06 feb 2018, 23:46

Šta ste se opteretili sada ovim malim? Pa samo je teren mjerilo valjda. Nema tu stele nikakve. Ili jesi ili nisi ili znaš ili ne. Ja se obradovao Faticu nisam mogao vjerovati da igrač sa takvim CV dodje kod nas. Kad na terenu chuna
Tako i ovaj Music. Čelo ako ima obraza da gura nama nekoga ko ne zna igrati ode u paketu s njim
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 feb 2018, 23:52

Hitman22 je napisao/la:

Šta ste se opteretili sada ovim malim? Pa samo je teren mjerilo valjda. Nema tu stele nikakve. Ili jesi ili nisi ili znaš ili ne. Ja se obradovao Faticu nisam mogao vjerovati da igrač sa takvim CV dodje kod nas. Kad na terenu chuna
Tako i ovaj Music. Čelo ako ima obraza da gura nama nekoga ko ne zna igrati ode u paketu s njim
Ti ako ovu čupavu kladu do sad nisi gledao sigurno i ne mozes razumjeti sto smo opterećeni....i kakav bolan teren i mjerilo....ti ko da ne pricas o Slobodi nego o nekom Bundesligasu.... uostalom, vidjet ces i sam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 feb 2018, 00:22

Znamo mi svi i da Jaha nije za PL znamo i da Sale ne zna,znamo mi svi stosta pa kakve to ima veze...
Ljudi po svom i bog. ...
Hajde valjda i nama sunce svane.
Molim boga samo da ne propustimo sansu da unovcimo Muminovica,Todorovica,Smajica,Beganovica,toliko imamo talenata istovremeno da na svakom uzmes 100 000 eura to je milion maraka...Za Slobodu veliko je to.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 07 feb 2018, 02:04

Ja mislim da ćemo rasut Mladost ko bugarsku skupštinu

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 feb 2018, 08:24

kako bi nam sad trebalo izgledat najacih/prvih 11? sa ovim koji su dosad dosli?

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 07 feb 2018, 08:52

Sariel1987 je napisao/la:kako bi nam sad trebalo izgledat najacih/prvih 11? sa ovim koji su dosad dosli?
Muminović Terzic Ignjatovic Tipuric Ivetić Rustemovic Grahovac Mijic Osmanagic Todorović Bekic ...
Skaha i Mehmedagić kad se oporave stoperski par
Napadač još jedan vrsni i još jedan extra vezni igrač.
Klupa Smajic Beganovic Lazevski i salihovic i par juniora. Nedovoljno za nešto ozbiljnije.
Pojačanja još moraju doći obavezno.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 feb 2018, 10:34

U PETAK U 13h na TUŠNJU SLOBODA - ZVIJEZDA GRADAČAC (Moguće da debituje novi napadač ?)

- Zvijezda iz Gradačca je sigurno jedna ekipa koja je na čelu 1. lige FBiH i koja se bori za ulazak. To je ekipa koja ima jako dobar kvalitet. Mi smo vidjeli i protiv ekipe Sloge iz Simin Hana da je bilo potrebno dosta volje i želje da se ta utakmica pozitivno riješi i tako će biti i sa ovom utakmicom. Ja se nadam da će nas vrijeme poslužiti i da nećemo imati problema sa snijegom te da jednostavno kroz tu generalku uđemo u zadnju nedjelju pred početak prvenstva, prokomentarisao je Slavko Petrović svoja očekivanja pred utakmicu.

Crveno-crni su završnio dio priprema obavili u Turskoj gdje je šef struke Slavko Petrović za cilj imao što bolje spremiti ekipu za izazove koji ih očekuju u nastavku sezone.

Tokom priprema u Antaliji, Sloboda je odigrala tri pripremne utakmice u kojima su crveno-crni upisali po jedan remi, poraz i pobjedu uz dva primljena i tri postignuta gola.

Također dodajmo da bi napadačku liniju kluba sa Tušnja mogao pojačati Dalibor Volaš, nekadašnji napadač Maribora.

Volaš je u karijeri igrao za Bonifiku, Koper, spomenuti Maribor, Naftu, Sheriff, Mordoviju, Debrecen, Pahang, Partizani, Celje, te Spartu iz Roterdama.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 feb 2018, 10:42

zahvaljujem hitman...
nego jel ulsz dzaba i jel samo zapad?

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 07 feb 2018, 11:37

Cuj petak, pa zar nije trebalo bit u subotu? Taman mislio da vidim kako to izgleda oni radni dan stavili da se igra :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.