Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 16:23

haxonja je napisao/la: Mislim svaka osoba ima svoje pravo da se deklarise kako se osjeca i kako razmislja. :D
Naravno, al razmisli ti, dal' ti možeš biti isti navijač Man UD-a ko i onaj u Manchesteru koji ima godišnju i koji prati Man UTD ?! I sada šta misliš kako je njemu kada vidi na fb 17 miliona fanova a na nekim tekmama u inostranstvu ne budu puni stadioni ( dajem primjer ). Šta onda on kaže, pa gdje su ti "navijači" ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2011, 16:35

Saurman je napisao/la: Kaže navijač Arsenala kojem je najveći uspjeh u zadnjih 6 godina bio FA Cup. :lol: :lol:
I???? :lol: :lol: :lol: Sta mislis da ce on u taj odron od ekipe ici??? Ta ekipa koja ne moze Hannover pobijediti na svom terenu??? I sta ako Arsenal nije nista osvojio u NAJJACOJ ligi na svijetu, Bayern nije u 3-4(zavisi od covjeka) ligi na svijetu, i tog istog Bayerna svake druge godine tresu nekakve krize, taj isti Bayern koji ima svicarski sir u odbrani, gdje jedini igrac koji valja i koji je svjetska klasa je Lahm, ili Bayern koji od Riberya nije kupio igraca koji donosi prevagu na terenu(a da nije polovan)..
@CF kakve veze ima ko se kome prodao??? Zna se koja je najjaca liga na svijetu, a zna se koja je Njemacka... Sta to on moze postici u Bayernu, a sto ne moze u Arsenalu??? Niti Bayern niti Arsenal mogu do lige prvaka, a domace prvenstvo u njemackoj nije nista posebno od Arsenalovog 3-4 mjesta u najjacoj ligi..
I da na kraju kaze navijac kluba koji je odigrao sezonu bez poraza, kluba koji posluje finansijski najzdravije, i kluba koji bar ima lijepu igru, koja se ne svodi dodaj Robbenu ili Riberiju i cekaj gol, naravno protiv jacih to ne prolazi..
Celik!3,2,2.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 jun 2011, 16:40

GunnerS je napisao/la:
haxonja je napisao/la: Mislim svaka osoba ima svoje pravo da se deklarise kako se osjeca i kako razmislja. :D
Naravno, al razmisli ti, dal' ti možeš biti isti navijač Man UD-a ko i onaj u Manchesteru koji ima godišnju i koji prati Man UTD ?! I sada šta misliš kako je njemu kada vidi na fb 17 miliona fanova a na nekim tekmama u inostranstvu ne budu puni stadioni ( dajem primjer ). Šta onda on kaže, pa gdje su ti "navijači" ?!
Cuj 17 miliona fanova a poluprazni stadioni.Ti stv mislis da je onaj navijac pravi koji si moze priustit odlazak na stadion voljenog kluba i da ga manje simpatise.Od tih 17 mil fanova(fb) pola od njih vjerovatno nema ni TV zato ne lupetaj svasta.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 16:48

Centre forward je napisao/la: Cuj 17 miliona fanova a poluprazni stadioni.Ti stv mislis da je onaj navijac pravi koji si moze priustit odlazak na stadion voljenog kluba i da ga manje simpatise.Od tih 17 mil fanova(fb) pola od njih vjerovatno nema ni TV zato ne lupetaj svasta.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imaju fb a nemaju TV :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 jun 2011, 16:52

GunnerS je napisao/la:
Centre forward je napisao/la: Cuj 17 miliona fanova a poluprazni stadioni.Ti stv mislis da je onaj navijac pravi koji si moze priustit odlazak na stadion voljenog kluba i da ga manje simpatise.Od tih 17 mil fanova(fb) pola od njih vjerovatno nema ni TV zato ne lupetaj svasta.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imaju fb a nemaju TV :D
Kazu da su pametnom dvije dosta.Tebi je nazalost nemoguce bilo sta objasnit :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 26 jun 2011, 17:11

AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Kaže navijač Arsenala kojem je najveći uspjeh u zadnjih 6 godina bio FA Cup. :lol: :lol:
I???? :lol: :lol: :lol: Sta mislis da ce on u taj odron od ekipe ici??? Ta ekipa koja ne moze Hannover pobijediti na svom terenu??? I sta ako Arsenal nije nista osvojio u NAJJACOJ ligi na svijetu, Bayern nije u 3-4(zavisi od covjeka) ligi na svijetu, i tog istog Bayerna svake druge godine tresu nekakve krize, taj isti Bayern koji ima svicarski sir u odbrani, gdje jedini igrac koji valja i koji je svjetska klasa je Lahm, ili Bayern koji od Riberya nije kupio igraca koji donosi prevagu na terenu(a da nije polovan)..
@CF kakve veze ima ko se kome prodao??? Zna se koja je najjaca liga na svijetu, a zna se koja je Njemacka... Sta to on moze postici u Bayernu, a sto ne moze u Arsenalu??? Niti Bayern niti Arsenal mogu do lige prvaka, a domace prvenstvo u njemackoj nije nista posebno od Arsenalovog 3-4 mjesta u najjacoj ligi..
I da na kraju kaze navijac kluba koji je odigrao sezonu bez poraza, kluba koji posluje finansijski najzdravije, i kluba koji bar ima lijepu igru, koja se ne svodi dodaj Robbenu ili Riberiju i cekaj gol, naravno protiv jacih to ne prolazi..
Porediti Bajern i Arsenal je presmješno ipak je bajern institucija da se razumijemo 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 jun 2011, 17:34

GunnerS je napisao/la:
Martex je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Evo pročitah na sa - x da United nudi 20 miliona za nasria, i ovo je stvarno smiješna ponuda, šta oni misle da je Arsenal klub sam za odskočnu dasku nekome. Sramota stvarno.
Pa i služite kao odskočna daska, ko hoce iz Arsenala da osvoji titulu ode u drugi klub ;)
A tokaže ko ?! Ti, koji navija za tim kojeg nikad u životu nije vidio uživo ?! Eto kad je odskočna daska što nedovede nekog ?! Pa te nisu budale preći u MUD.
Oooo vodja navijaca Arsenala nisam te prepoznao, po tebi znaci ne ides na utakmice nisi navijac :roll: nego ''simpatizer'', znaci od 16 miliona fanova, priblizno ih je 500.000 navijaci a ostali su simpatizeri jer za boga ne idu na utakmice, znaci mozes biti navijac jedino ako zivis u Londonu pa ides na utakmice ili u Manchesteru, i onda nemozes reci ja navijam za Manchester United nego ja ''simpatisem'' Manchester United, Ma daj ako cemo sad vrsiti podjele na simpatizere i navijace (kojih ovdje nema) onda je to preslo svaku mjeru

P.S. To sto sam rekao da je Arsenal postao odskočna daska stojim iza toga jer je to očigledno a tebi je kontrargument što to kaze simpatizer ''malog'' Manchester Uniteda, sve u svemu žalosno :roll:

Nemoraju oni preci u Man.Utd ko ih hebe na kraju krajeva ja kazem realno za igrace Arsenala koji bi otisli u neki drugi klub ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 jun 2011, 17:42

Udruzene snage navijaca inferiornih klubova ponovo lupaju gluposti i prikazuju svoj seljacki smisao za humor na nasoj uzvisenoj temi ali time samo pokazuju svoju inferiornost naspram nadkluba i nadnavijaca tj. vise rase.
Dio Arsenala

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 jun 2011, 18:02

Dominantni je pored svih svojih plemenitih osobina još postao i rasista. Bravo.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 18:07

Martex je napisao/la:
Oooo vodja navijaca Arsenala nisam te prepoznao po tebi znaci ne ides na utakmice nisi navijac :roll: nego ''simpatizer'', znaci od 16 miliona fanova, priblizno ih je 500.000 navijaci a ostali su simpatizeri jer za boga ne idu na utakmice, znaci mozes biti navijac jedino ako zivis u Londonu pa ides na utakmice ili u Manchesteru, i onda nemozes reci ja navijam za Manchester United nego ja ''simpatisem'' Manchester United, Ma daj ako cemo sad vrsiti podjele na simpatizere i navijace (kojih ovdje nema) onda je to preslo svaku mjeru

P.S. To sto sam rekao da je Arsenal postao odskočna daska stojim iza toga jer je to očigledno a tebi je kontrargument što to kaze simpatizer ''malog'' Manchester Uniteda, sve u svemu žalosno :roll:

Nemoraju oni preci u Man.Utd ko ih hebe na kraju krajeva ja kazem realno za igrace Arsenala koji bi otisli u neki drugi klub ;)
za 1 bldirano nigdje veze, stvarno ne znam šta si htio sa tim postić, a za drugo, de mi reci koji igrač je otišao iz Arsenala i napravio bolju karijeru ?!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 jun 2011, 18:16

GunnerS je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Oooo vodja navijaca Arsenala nisam te prepoznao po tebi znaci ne ides na utakmice nisi navijac :roll: nego ''simpatizer'', znaci od 16 miliona fanova, priblizno ih je 500.000 navijaci a ostali su simpatizeri jer za boga ne idu na utakmice, znaci mozes biti navijac jedino ako zivis u Londonu pa ides na utakmice ili u Manchesteru, i onda nemozes reci ja navijam za Manchester United nego ja ''simpatisem'' Manchester United, Ma daj ako cemo sad vrsiti podjele na simpatizere i navijace (kojih ovdje nema) onda je to preslo svaku mjeru

za 1 bldirano nigdje veze, stvarno ne znam šta si htio sa tim postić, a za drugo, de mi reci koji igrač je otišao iz Arsenala i napravio bolju karijeru ?!
Jesam li ja rekao da je Arsenal bio odskočna daska ?! Rekao sam da je postao odskočna daska što znači da nije bio prije, za prvo htio sam reci da ti ispade najveci ''navijac'' Arsenala od svih ostalih forumasa koji navijaju za doticni klub. Nemam šta nabrajat igrače kad ste postali odskočna daska u protekle sezonu-dvije i tek bi trebali otici igraci, da je boze da ne odu, ali ako nastavite sa ovakvim ''uspjesima'' sto se tice trofeja bojim se da cete potvrditi da ste odskočna daska, poštujem i cijenim Arsenal i sve njegove navijače i simpatizere kako god (Osim Paje o njemu se ne da raspravljati), nije moje da predlazem posto ne navijam za Arsenal ali mislim da bi trebali promijeniti politiku kluba ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 jun 2011, 18:19

Razlika izmedju nas visih i ovih nizih je sto se oni brinu o nasoj politici i nacinu kako klub radi i sta radi dok mi njih nize ne komentarisemo niti glumimo savjetodavce kako bi oni kao pripadnici inferiornih trebali da rade i sta bi trebali da rade.
Dio Arsenala

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 jun 2011, 18:23

-Paja je napisao/la:Razlika izmedju nas visih i ovih nizih je sto se oni brinu o nasoj politici i nacinu kako klub radi i sta radi dok mi njih nize ne komentarisemo niti glumimo savjetodavce kako bi oni kao pripadnici inferiornih trebali da rade i sta bi trebali da rade.
Jel te to hvata trema kako cete osvojiti Emirates Cup? :mrgreen:

Tuzla - Grad koji volim!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2011, 18:35

@Saruman U cemu je problem??? Je li to hoces reci da nisam upravu???
Celik!3,2,2.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jun 2011, 20:00

NadArsenal ce dominirati nad poluklubovima na NadEmiratesu i naddominirat ce Emirates nadCup!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 26 jun 2011, 20:20

[youtube][/youtube]

Evo da vas malo oraspoložim ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 27 jun 2011, 12:40

Thunderstruck je napisao/la:Dominantni je pored svih svojih plemenitih osobina još postao i rasista. Bravo.
Nije nego momak koristi visoko bosanski jezik,tako da nije sramota ako nisi razumijo sta je zelio reci. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 jun 2011, 14:03

Sta ce nam Mata :D Gervinho :geek:
Rođen s tobom da budem

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 27 jun 2011, 17:39

Topnici, oprostite mi za sve uvrede koje sam iznio na račun najuspješnijeg londonskog kluba na ovoj temi.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 27 jun 2011, 17:55

Ne mogu vjerovati koliko ima iskompleksiranih ljudi na ovom forumu...
Kako ja vidim svi vi "hejteri" imate neku ljubav do Arsenala koja se kriju u dubini vaseg srca, inace ne bi dolazili na "nas" forum. A ako kome nest nepase nek zamisli da je kengur i odj*** u skokovima ;)
Go Gunners!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.