Sa svim bih se slozio s tim, iako potpuno podrzavam Susica. Ima rezultate, igramo nikad bolje i ljepse, ali od te trojice sto si naveo, Medunjani ipak ima kvalitet...samo sto nije dosta igrao i trebat ce njemu vremena da se vrati..ostalo si sasvim u pravugruezi je napisao/la:Evo ja cu navesti sta mi smeta kod safeta susica.. 1. Ponavljanje jednih te istih gresaka vec godinama 2-3 klasicne desetke na terenu(misimovicpjanic medunjanin).. 2.pizdast pristup u velikim I odlucujucim tekmama(portugalfrancuska kuci grcka itd) 3. Totalna apatija I nezainteresovanost prema potencijalnim pojacanjima za repku (hrgota hajrovic kurtic m.vrancic) ... Da su ovi igraci na vrijeme pozvani tj da je safet otisao I u 4 oka popricao za njima ja sam 100 posto siguran da bi imali barem 3cu od njih 4ce...hajrovic je jos prije 3 godine bio kvalitet za repku ne zbog toga sto je bio super dobar nego sto smo bili totalno hendikepirani na krilnim pozicijama...4.nedovoljno mu.a(kako je moguce da begovic nije branio u prvoj postavi protiv francuske, kako je moguce da misimovic nije na klupi nego ga na silu gura u igru kad je pjanic tu miske samo smeta jer protiv litvanije I latvije igrali smo bez desnog krila a protiv grcke ibisevica silovali tu... Safet jednostavno nema damu da misketa pogleda u oci I da mu kaze ,"ostajes na klupi ima bolji od tebe... 5.Konstantno pozivanje totalno propalih igraca (medunjanin ibricic vrsajevic) za koje I slijep covjek vidi da su totalno limitirani I ispodprosjecni igraci....o greskama protiv francuske portugala rumunije albanije itd necu ni pricat jer bi mi 3 dana trebalo
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- storm_raider
- Kontakt:
Svako ima svoje misljenje, ali ipak nemojte Medunjanina stavljati u istu recenicu sa Ibricicem i Vrsajevicem. Haris je ipak za njih mnogo bolji igrac.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Zanimljivo.Kodro nije imao vremena da selektira ni na menadjeru a kamoli reprezentaciju.Dva meca nista ni sa cim.U japan se otislo sa sega ekipom,protiv Makedonije kod kuce tesko 2-2 i to Damjanovic golgeter.avlami97 je napisao/la:Ne znam Boga mi šta je napravio. Odveo nas na EP i sl. Nije. Došao do baraža? Pa to se i ranije desilo. Kada nas neko odvede na neko veliko takmićenje, tada ću reći - svaka čast, skidam kapu. Zadovoljavamo se - ničim.raul-zakon je napisao/la:Nemam riječi...
Pojedinci bi i Guus Hidinka otjerali.![]()
Ili, možda ne bi?
Najgore od svega je to što je Sajo naš čovjek. Da je ovo isto napravio neki tuđin(Španac, Talijan, Francuz, Mongolac), kovali bi ga u zvijezde.
Ovako, ovo ništa ne valja, jer je to napravio Bosanac, a opće poznata je činjenica da nama ne valja ništa što je naše.
Po meni je Meho Kodro - selektirao jednu dobru reprezentaciju. Otjerali su ga, a onda je Ćiro preuzeo taj kostur i sve digao na jedan viši nivo. Taj nivo je do sada održao Sušić i ništa više. Ukoliko nas odvede na SP. Tada možemo pričati o napretku.
Po meni je ovo stagnacija. Digli smo se na viši nivo i tapkamo na tom nivou, a trebamo ići naprijed.
Zanima me ima li sta vise od prvog mjesta u kvalifikacijama za sada.
Sa Cirom prvog mjesta nismo ni osjetili,sa ovim drugim selektorima ni drugom mjestu prismrdili nismo.
Sa Safetom cetiri kola zaredom na prvoj poziciji,dakle o kojem odrzavanju nivoa pricamo?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Prvo mjesto??Pa, imali smo najlaksi raspored, objektivno, mi imamo samo jedan bod!Jos smo trebali protiv bankara gubit' bodove?
Samo smo jednu utakmicu tesku imali, i PUKOM SRECOM smo izvukli bod, dok su Grci 2 neugodna gostovanja odradili, tako da je ovo prvo mjesto samo prividno!
Munibovom jaranu zelim sto vise dobrih rezultata sa nasom repkom, ali on je jako, jako ogranicenih mogucnosti, i to svi znaju, samo slijepo gledaju ovo "prvo mjesto".
Samo smo jednu utakmicu tesku imali, i PUKOM SRECOM smo izvukli bod, dok su Grci 2 neugodna gostovanja odradili, tako da je ovo prvo mjesto samo prividno!
Munibovom jaranu zelim sto vise dobrih rezultata sa nasom repkom, ali on je jako, jako ogranicenih mogucnosti, i to svi znaju, samo slijepo gledaju ovo "prvo mjesto".
Vedad87 ako je medunjanin iznadprosjecan igrac de mi onda molim te objasni kako to da nikad ni u jednom klubu nije bio standardan duze od par mjeseci...on jeste odigrao par dobrih tekmi prosle kvalifikacije protiv rumunije kuci I bjelorusije na strani ali fazon je to sto on nema kontinuitet uopste lik je nenormalno prishicki nestabilan I kad od njega najvise ocekujes da odigra vrhunsku partiju on totalno zakaze...previseje spor da bude 10tka a previse mekan I trkacki limitiran da bi bio 8ca... Kad god protiv sebe ima dobrog trkaca ljudi ga bez problema pojedu kao kilu teletine npr moutinho I meireles protiv portugala... Njegov tip igraca je zastarjeo I dotrajao ...njegovu limitiranost vidi I slijepac jer ako nije limitiran kako to da je u ispodprosjecnoj izraelskog ligi hladio jaja godinu dana... Samo nemoj mi one spike tipa trener ga nevoli koju koriste nasi igraci cesto
Velez_mostar slozio bih se s tobom po pitanju prvog mjesta ovako vazda bude digne se euforija I onda tras od zemlju...ovako je bilo I protiv portugala oba puta pa na kraju smo vidjeli...
Pukom srecom? Pa jesi li ti gledao utakmicu?velez_mostar je napisao/la:Prvo mjesto??Pa, imali smo najlaksi raspored, objektivno, mi imamo samo jedan bod!Jos smo trebali protiv bankara gubit' bodove?
Prividno? Da ti mozda nije krivo sto smo prvi? Da smo na guzove sve dobili,ti tu tabelu ne mozes promjeniti,a upitaj komsije sa zapada kako su prosli u Grckoj,i kako velis lakom rasporedu

Ko danas u svijetu igra los fudbal,pogotovo u Evropi. Svi danas igraju fudbal jako dobro. Budi iskren prema sebi,pa reci,koliko si ocekivao bodova u prve 4 utakmice? Ko je to bankar? Osim Lihtenstajna sve i jednu ekipu moramo uzeti ozbiljno,ne mlati bezze praznu slamu. Ako imas nesto protiv Susica,nemoj blatiti fudbalere jadan nebio. Ne granicis se koliko tokom dana gluposti izneses.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Eto neki drugi selektor nije ogranicen mogucnostima, on ne moze pogrijesiti. Lupetas previse, a veze nemas da su mogucnosti svakog trenera, ekipe iskljucivo IGRACI, badava sve taktike, upute ako igrac nema u nogama da to sprovode.velez_mostar je napisao/la:Munibovom jaranu zelim sto vise dobrih rezultata sa nasom repkom, ali on je jako, jako ogranicenih mogucnosti, i to svi znaju, samo slijepo gledaju ovo "prvo mjesto".
A ti i dalje pisi nebuloze i misli na pamet da bi neki selektor drugacije postupio, ako ne i gore. Kao sto si izjavio da bi mi sa Bajevicem bili prvi bez primjenog gola. Da mi je samo znati na osnovu cega donosis takve zakljucke, ili si mozda vidovit, isto kao @Raja tj. @gringo po kojem igra nase reprezentacije zavisi od jednog Cocalica kojeg nema na mapi fudbala.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Najlaksi,protiv nosioca grupe igrali na strani,po kojoj je to racunici najlaksi.velez_mostar je napisao/la:Prvo mjesto??Pa, imali smo najlaksi raspored, objektivno, mi imamo samo jedan bod!Jos smo trebali protiv bankara gubit' bodove?
Treci smo u sesiru,znaci ni blizu favorita a Slovaci su vec dva puta kiksali u''lakom''rasporedu.
PUKA SRECA,sta je onda sa Miskovim precka-stativa,plavi loz?
Ako na kraju kad osvojimo prvo mjesto,opet ces se naci ti ili takvi da kazu da je prividno.
Jer cemo izgubiti od tamo neke Argentine ili Brazila na tamo nekom svjetskom prvenstvu.
Vjecito gladnom ili u prevodu bezobraznom nikad dosta.
I prije toga smo imali i puno lakse rasporede,pa se usrali na samom pocetku.
Recimo Farska Ostrva ,Estonija,Ceska,Litvanija tu smo uspjeli pobjediti Farska sa cak 1-0,sa Estonijom na svom terenu nerijeseno i onda dva poraza od Ceske na svom terenu i zayebane Litvanije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
"ne granicim se", i "jadan nebio"..wtf???Iskreno se nadam da barem nisi pomislio da cu odgovorit na tvoj post.emir79 je napisao/la:Pukom srecom? Pa jesi li ti gledao utakmicu?velez_mostar je napisao/la:Prvo mjesto??Pa, imali smo najlaksi raspored, objektivno, mi imamo samo jedan bod!Jos smo trebali protiv bankara gubit' bodove?
Prividno? Da ti mozda nije krivo sto smo prvi? Da smo na guzove sve dobili,ti tu tabelu ne mozes promjeniti,a upitaj komsije sa zapada kako su prosli u Grckoj,i kako velis lakom rasporedu
Ko danas u svijetu igra los fudbal,pogotovo u Evropi. Svi danas igraju fudbal jako dobro. Budi iskren prema sebi,pa reci,koliko si ocekivao bodova u prve 4 utakmice? Ko je to bankar? Osim Lihtenstajna sve i jednu ekipu moramo uzeti ozbiljno,ne mlati bezze praznu slamu. Ako imas nesto protiv Susica,nemoj blatiti fudbalere jadan nebio. Ne granicis se koliko tokom dana gluposti izneses.

Eto Guus je bio selektor Turske pa..raul-zakon je napisao/la:Nemam riječi...
Ili, možda ne bi?
Najgore od svega je to što je Sajo naš čovjek. Da je ovo isto napravio neki tuđin(Španac, Talijan, Francuz, Mongolac), kovali bi ga u zvijezde.
Ovako, ovo ništa ne valja, jer je to napravio Bosanac, a opće poznata je činjenica da nama ne valja ništa što je naše.

Mega strucnjak kakav je tvrde ? Halilhodzic bi kao selektor Obale Bjelokosti sa onim timom, umjesto da protutnja kao brzi voz africkim kupom.. dobio nogu.
A sa bh repkom nema sanse da bi Halilhodzic i Bajevic imali vise bodova, kako u proslim tako i u sadasnjim klf.
Neki sad mlate price o Ciri kao on je taj koji je digao repku ovo ono

Safet Susic je iskoristio svoju sansu, drugi neka mlate price o Amaru, Baji, Halilu.. itd
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa čovjeće, ovo i jest bilo upućeno tim što serru po Papetu...rekao sam ranije, dok su god rezultati iza njega(a jesu) nema mu se šta prigovoriti. Ponavljam, sumnjam da bi i Španija ostvarila onako ubjedljive pobjede protiv L reprezentacija.Emir77 je napisao/la:Eto Guus je bio selektor Turske pa..raul-zakon je napisao/la:Nemam riječi...
Ili, možda ne bi?
Ovako, ovo ništa ne valja, jer je to napravio Bosanac, a opće poznata je činjenica da nama ne valja ništa što je naše.jos onako masno plaćen.
Mega strucnjak kakav je tvrde ? Halilhodzic bi kao selektor Obale Bjelokosti sa onim timom, umjesto da protutnja kao brzi voz africkim kupom.. dobio nogu.
A sa bh repkom nema sanse da bi Halilhodzic i Bajevic imali vise bodova, kako u proslim tako i u sadasnjim klf.
Neki sad mlate price o Ciri kao on je taj koji je digao repku ovo onozasto nije digao Iran, zato sto nije imao kapacitet u timu.. oooo ciro/srece
![]()
Safet Susic je iskoristio svoju sansu, drugi neka mlate price o Amaru, Baji, Halilu.. itd
Mi jednostavno moramo početi cijeniti naše momke, a ne koristiti svaku šansu da ih omalovažavamo. Sve nam tuđe valja, naše ništa. Pa šta su Nijemci trebali uraditi? Onakva velesila, igrači im igraju u Realu, Bayernu, City-u, Dortmundu...a Švedi im se vrate s 4-0.
Pa da smo mi jaki kao Njemačka, mi bi poslije toga savez izvrnuli naopačke, koja smo gamad...
Pustite ljude da rade svoj posao i daj bar, ako ništa prikrijte tu zavist prema tuđem uspjehu...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
To ti bjese neka faca,pa da ja cekam tvoj odgovor,ko ozebao sunce?velez_mostar je napisao/la:
"ne granicim se", i "jadan nebio"..wtf???Iskreno se nadam da barem nisi pomislio da cu odgovorit na tvoj post.
Odogovori mi molim te,ti si najveca faca ovog foruma,de molim te ,bez tvojih komentara ovaj forum bi bio jadan,bjedan.
Hajdi ti opleti po Susicu,ionako nista drugo u zivotu i ne radis,osim sto visis ovdje, da izbacujes svoje frustracije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Zaboravljas jednu stvar Svabe i izgube samo kad im se to moze...raul-zakon je napisao/la:Pa čovjeće, ovo i jest bilo upućeno tim što serru po Papetu...rekao sam ranije, dok su god rezultati iza njega(a jesu) nema mu se šta prigovoriti. Ponavljam, sumnjam da bi i Španija ostvarila onako ubjedljive pobjede protiv L reprezentacija.Emir77 je napisao/la:Eto Guus je bio selektor Turske pa..raul-zakon je napisao/la:Nemam riječi...
Ili, možda ne bi?
Ovako, ovo ništa ne valja, jer je to napravio Bosanac, a opće poznata je činjenica da nama ne valja ništa što je naše.jos onako masno plaćen.
Neki sad mlate price o Ciri kao on je taj koji je digao repku ovo onozasto nije digao Iran, zato sto nije imao kapacitet u timu.. oooo ciro/srece
![]()
Mi jednostavno moramo početi cijeniti naše momke, a ne koristiti svaku šansu da ih omalovažavamo. Sve nam tuđe valja, naše ništa. Pa šta su Nijemci trebali uraditi? Onakva velesila, igrači im igraju u Realu, Bayernu, City-u, Dortmundu...a Švedi im se vrate s 4-0.
Pa da smo mi jaki kao Njemačka, mi bi poslije toga savez izvrnuli naopačke, koja smo gamad...
Pustite ljude da rade svoj posao i daj bar, ako ništa prikrijte tu zavist prema tuđem uspjehu...

Kritikovati ne znaci sto i omalovazavati, a slijediti slijepo necije poteze ma kakvi oni bili bez kritickog stava se naziva dogma...
A ako se zna da je DOGMA izvor svih zala na ovom svijetu, sta je po tebi bolje DOGMA ili KRITIKA...Tacnije kakav je forumas bolje biti u konacnici????

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kritikujes onda ako ne ostvaris rezultat ili plasman koji si zacrtao.
Ako prvom mjestu i deset poena u kvalifikacijama ima mjesta za kritiku.Jos kad znamo da smo bod uzeli na strani favoritu u grupi i repci kojoj nikada ni boda u ranijim kvalifikacijama nismo uzeli
Onda to definitivno nije kritika nego bas omalovazavanje i pravljenje DOGME ljudskog uma.
Ako prvom mjestu i deset poena u kvalifikacijama ima mjesta za kritiku.Jos kad znamo da smo bod uzeli na strani favoritu u grupi i repci kojoj nikada ni boda u ranijim kvalifikacijama nismo uzeli
Onda to definitivno nije kritika nego bas omalovazavanje i pravljenje DOGME ljudskog uma.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
03.09.2010 Grci zadnji put igrali nerjeseno kod kuce, inace sve pobjedili do tekme sa nama i opet neki nisu zadovoljni.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Što je najinteresantnije , onu jednu prijateljsku tekmu koju su igrali sa nama u 2011 su odigrali neriješeno , a i ovu zadnju u kvalifikacijama su odigrali neriješeno. Što je još interesantno je to da su obadvije utakmice bile otkad je Pape na klupi. Prije toga smo sve tekme protiv njih ispušili . Pa , kad smo evo sad uspjeli da se odbranimo i skoro ih nadigramo NJIHOVOM terenu, neki još znaju pisat gluposti . Pa svaka reprezentacija griješi i zna loše odigrat.Maestro je napisao/la:03.09.2010 Grci zadnji put igrali nerjeseno kod kuce, inace sve pobjedili do tekme sa nama i opet neki nisu zadovoljni.
A ti haman kritikujes 10 bKritikovati ne znaci sto i omalovazavati, a slijediti slijepo necije poteze ma kakvi oni bili bez kritickog stava se naziva dogma...
A ako se zna da je DOGMA izvor svih zala na ovom svijetu, sta je po tebi bolje DOGMA ili KRITIKA...Tacnije kakav je forumas bolje biti u konacnici????

Ma dajte ljudi i Papetu malo oduska, nemoze on biti kriv za sve lose stvari a da druge hvalimo za sve dobor u repci. Ja sam uvijek spreman kritikovati Papta kada to zasuzuje al u ovim kvalama svoj posao radi dobro. Sad jos da se sredi papirologija ovih igraca (Hadzic, Bicakcic, Kolasinac i Hajrovic ako je isitina ovo sto danas portali pisu), i da pod Papetovim vodjstvom konacno odigramo jednu tekmu gdje ce svi giraci igrati na svojim prirodnim pozicijama a ne da krpimo pozicije (osim na ljevom beku gdje nemamo adekvatnog igraca od odlaska Papca). Trebao bi Pape mozda pozvati i rezrvne napdace prije svih mislim na Zeca i Mahmutovica jer obojica mogu odigrati i po krilu te onog Nadarevica iz Varesea jer bio on mozda mogao igrati ljevog beka pa da konacno Salihovica gurne u sredinu a Lulica na krilo.
Dokle ljudi vise... Koji su to razlozi da napadate Saju? Jel to nije dovoljno bodova osvojio, jel pravi cirkus od repke a na kraju krajeva koji je selektor vise bodova osvojio od Papeta i ove repke a tek je prvi dio kvalifikacija... Znam reci cete lagana je grupa. Al do jucer smo gubili od tih istih repki, sad smo za njih misaona imenica i na kraju opet pojedinci blate selektora... Sram vas bilo al naj iskrenije kazem... Pape uz tebe smo i nase zmajeve...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.