HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bosanskidijamant
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bosanskidijamant » 22 feb 2014, 18:16

sta znače namiganci? :-)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 feb 2014, 18:22

Lillard0 je napisao/la:Sreca pa ne igramo protiv njih u ligi, stvarno sreca. Ovo danas s njihove strane je bilo odlicno, a s nase onako, ni toliko lose, a ni dobro. Recimo da sam ostao malo razocaran tj. nisam ocekivao ovakvo Sarajevo. Al' ubili su nas danas. Izgubili smo i shvatili da ce nam bit pakleno do kraja sezone. Cestitke pitarima na pobjedi.

@nervoza
Dujković, Brković (Zlatić), Radeljić, Aleksić, Stojkić (Belošević), Muminović (Šćepanović), Barišić (Vranjić), Crnov (Basara), Pehar (Simeunović), Stojanović (Đurić), Nikolić (Mamić).
Nisam gledao pa ne mogu suditi ni o nama ni o njima ali sjećate li se kad smo u generalci pred prvenstvo razbili želju 5-1 a onda u prvenstvu oni prvi a nas nigdje.Ne kažem da će se to sada desiti ali pripremne utakmice su jedno a prvenstvo nešto sasvim drugo.Ponavljam nisam gledao naše zadnje tekme pa nisam objektivan ali pričekajmo Vitez pa ćemo biti pametniji.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 feb 2014, 18:22

Ne smiju napisati izvejstaj, ne znaju sta ih je snaslo :D

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 22 feb 2014, 18:25

aS_Roma je napisao/la:Ne smiju napisati izvejstaj, ne znaju sta ih je snaslo :D
Sta da ti napisem, rezultat govori sam za sebe.
RIP CITY!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 feb 2014, 18:28

Lillard0 je napisao/la:
Sta da ti napisem, rezultat govori sam za sebe.
MA zezam se jarane :) Sad ce snimak tekme da pa se na miru to pogleda

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 22 feb 2014, 18:29

napisite vi izvještaj ako ste gledali..

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 22 feb 2014, 18:31

Pa napisao je momak na nasoj temi? Visoki presing, brza igra i dodavanja, bio zacudjen, trebalo biti i vise itd. Sta hoces vise da ti napise? Izvjestaj po minuti?

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 feb 2014, 18:32

Polako pitari ,polako.Sad mi ličite na manijake ,tako oni dođu sa pričom o dominaciji i prekucavanju a zadnji put nas dobili prije tri godine.Izgleda da ste dobro jaki ali slijedeći vikend će dati dosta odgovora i vama i nama.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 22 feb 2014, 18:33

di je 'vaša' tema?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 feb 2014, 18:37

zrinja05 je napisao/la:
Polako pitari ,polako.Sad mi ličite na manijake ,tako oni dođu sa pričom o dominaciji i prekucavanju a zadnji put nas dobili prije tri godine.Izgleda da ste dobro jaki ali slijedeći vikend će dati dosta odgovora i vama i nama.
Ja sam se zajebavao, **** prijateljske utakmice, od sljedece sedmice krecu prepucavanja :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 feb 2014, 19:21

aS_Roma je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Ja sam se zajebavao, **** prijateljske utakmice, od sljedece sedmice krecu prepucavanja :D
Ma normala.Vala dosadila ova pauza ,samo da počne a i fali mi vazda onaj jedan par na kladionici :D :D .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 feb 2014, 20:34

Evo pogledao sam malo na brzinu prvih 60-ak minuta utakmice i na prvi pogled i nije to bilo tako loše.Po meni šepamo pozadi,izgleda da nam zadnja linija nije uigrana,sami sebe uvalimo u probleme.Prvi gol na dušu Dujkovića.Prema naprijed i nije tako loše ,možemo napraviti puno toga.Nije tako crno kako sam mislio čak šta više mislim da je bolje što smo izgubili danas .

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 feb 2014, 14:55

zrinja05 je napisao/la:Evo pogledao sam malo na brzinu prvih 60-ak minuta utakmice i na prvi pogled i nije to bilo tako loše.Po meni šepamo pozadi,izgleda da nam zadnja linija nije uigrana,sami sebe uvalimo u probleme.Prvi gol na dušu Dujkovića.Prema naprijed i nije tako loše ,možemo napraviti puno toga.Nije tako crno kako sam mislio čak šta više mislim da je bolje što smo izgubili danas .
po meni nije dobro,pa u srednjem redu nema protoka lopte nikako jbt,to se najbolje vidi u drugom poluvremenu,..
nadtrcali su nas totalno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 feb 2014, 14:59

Vasi nekako uplaseno izgledaju, u prvom poluvremenu je bilo finih pasova gdje je nama odbrana ispala ali kasnije smo vas pritisnuli i brzo ste loptu gubili. Teren je bio katastrofa :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 feb 2014, 15:03

Rosas7 je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Evo pogledao sam malo na brzinu prvih 60-ak minuta utakmice i na prvi pogled i nije to bilo tako loše.Po meni šepamo pozadi,izgleda da nam zadnja linija nije uigrana,sami sebe uvalimo u probleme.Prvi gol na dušu Dujkovića.Prema naprijed i nije tako loše ,možemo napraviti puno toga.Nije tako crno kako sam mislio čak šta više mislim da je bolje što smo izgubili danas .
po meni nije dobro,pa u srednjem redu nema protoka lopte nikako jbt,to se najbolje vidi u drugom poluvremenu,..
nadtrcali su nas totalno
Kako god bilo sad je kasno za velike promjene.Sljedeći vikend ćemo biti puno pametniji.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 23 feb 2014, 16:46

Meni samo nije jasno zašto smo igrali na glavnom terenu kad je kiša padala konstantno zadnjih par tjedana
a sljedeći vikend igramo kući s Vitezom.
Mi smo momčad koja voli igrati kombinatorno i ako teren neće biti u dobrom stanju to odma
Vitezu ide na ruku.
Nije uprava trebala dozvoliti da tjedan prije razrovamo teren, mogao se naći neki OK teren da se odigra
prijateljska utakmica.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 23 feb 2014, 21:58

Pa mogli smo odigrati na Kosevu jer mi svakako gostujemo prvo kolo, ali je vasa uprava zamolila da se igra kod vas. Teren jeste stvarno bio katastrofalan i vjerovatno ce biti jos gori iduci vikend
Vi ste sigurno po igrackom kadru top.3 i mislim da je bolje i za nas sto se ne sastajemo u nastavku sezone.
ali nikad neznas jer ima i kup :mrgreen:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 24 feb 2014, 20:31

Na proljeće tri tekme na BHTV -kući sa Širokim i Čelikom i prigradski derbi iz Vrapčića.Još da zadnja tekma odlučuje o prvaku :lol: :lol: :lol: :lol: .

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 feb 2014, 07:34

bit ce veliko mucenje protiv viteza,al valjda branko zna recept
zna li se sta je sa brkovicem ?
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 feb 2014, 12:32

Rosas7 je napisao/la:bit ce veliko mucenje protiv viteza,al valjda branko zna recept
zna li se sta je sa brkovicem ?
A moj prijatelju ja se ne sjećam kad sam bez lexiliuma pogledao neku domaću tekmu :).Siguran sam jedino u to da sada nećemo podcijeniti Vitez.A što se trenera tiče, čovjek ima iskustva a ima i bolji kadar od Miše pa valjda će znati naći pravo rješenje da uzmemo tri boda.
Lako moguće da nakon ovog kola na drugom mjestu budu 4 kluba sa 37 bodova.Zrinja,Široki,Sarajevo i Borac :lol: :lol:
Zna li se kad je žrijeb za kup?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.