HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- bosanskidijamant
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
sta znače namiganci? 

Nisam gledao pa ne mogu suditi ni o nama ni o njima ali sjećate li se kad smo u generalci pred prvenstvo razbili želju 5-1 a onda u prvenstvu oni prvi a nas nigdje.Ne kažem da će se to sada desiti ali pripremne utakmice su jedno a prvenstvo nešto sasvim drugo.Ponavljam nisam gledao naše zadnje tekme pa nisam objektivan ali pričekajmo Vitez pa ćemo biti pametniji.Lillard0 je napisao/la:Sreca pa ne igramo protiv njih u ligi, stvarno sreca. Ovo danas s njihove strane je bilo odlicno, a s nase onako, ni toliko lose, a ni dobro. Recimo da sam ostao malo razocaran tj. nisam ocekivao ovakvo Sarajevo. Al' ubili su nas danas. Izgubili smo i shvatili da ce nam bit pakleno do kraja sezone. Cestitke pitarima na pobjedi.
@nervoza
Dujković, Brković (Zlatić), Radeljić, Aleksić, Stojkić (Belošević), Muminović (Šćepanović), Barišić (Vranjić), Crnov (Basara), Pehar (Simeunović), Stojanović (Đurić), Nikolić (Mamić).
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ne smiju napisati izvejstaj, ne znaju sta ih je snaslo 

Sta da ti napisem, rezultat govori sam za sebe.aS_Roma je napisao/la:Ne smiju napisati izvejstaj, ne znaju sta ih je snaslo
RIP CITY!
MA zezam se jaraneLillard0 je napisao/la:Sta da ti napisem, rezultat govori sam za sebe.aS_Roma je napisao/la:Ne smiju napisati izvejstaj, ne znaju sta ih je snaslo

- bosanskidijamant
- Kontakt:
napisite vi izvještaj ako ste gledali..
Pa napisao je momak na nasoj temi? Visoki presing, brza igra i dodavanja, bio zacudjen, trebalo biti i vise itd. Sta hoces vise da ti napise? Izvjestaj po minuti?
Polako pitari ,polako.Sad mi ličite na manijake ,tako oni dođu sa pričom o dominaciji i prekucavanju a zadnji put nas dobili prije tri godine.Izgleda da ste dobro jaki ali slijedeći vikend će dati dosta odgovora i vama i nama.aS_Roma je napisao/la:Ne smiju napisati izvejstaj, ne znaju sta ih je snaslo
- bosanskidijamant
- Kontakt:
di je 'vaša' tema?
Ja sam se zajebavao, **** prijateljske utakmice, od sljedece sedmice krecu prepucavanjazrinja05 je napisao/la:Polako pitari ,polako.Sad mi ličite na manijake ,tako oni dođu sa pričom o dominaciji i prekucavanju a zadnji put nas dobili prije tri godine.Izgleda da ste dobro jaki ali slijedeći vikend će dati dosta odgovora i vama i nama.aS_Roma je napisao/la:Ne smiju napisati izvejstaj, ne znaju sta ih je snaslo

Ma normala.Vala dosadila ova pauza ,samo da počne a i fali mi vazda onaj jedan par na kladioniciaS_Roma je napisao/la:Ja sam se zajebavao, **** prijateljske utakmice, od sljedece sedmice krecu prepucavanjazrinja05 je napisao/la:Polako pitari ,polako.Sad mi ličite na manijake ,tako oni dođu sa pričom o dominaciji i prekucavanju a zadnji put nas dobili prije tri godine.Izgleda da ste dobro jaki ali slijedeći vikend će dati dosta odgovora i vama i nama.aS_Roma je napisao/la:Ne smiju napisati izvejstaj, ne znaju sta ih je snaslo

Evo pogledao sam malo na brzinu prvih 60-ak minuta utakmice i na prvi pogled i nije to bilo tako loše.Po meni šepamo pozadi,izgleda da nam zadnja linija nije uigrana,sami sebe uvalimo u probleme.Prvi gol na dušu Dujkovića.Prema naprijed i nije tako loše ,možemo napraviti puno toga.Nije tako crno kako sam mislio čak šta više mislim da je bolje što smo izgubili danas .
po meni nije dobro,pa u srednjem redu nema protoka lopte nikako jbt,to se najbolje vidi u drugom poluvremenu,..zrinja05 je napisao/la:Evo pogledao sam malo na brzinu prvih 60-ak minuta utakmice i na prvi pogled i nije to bilo tako loše.Po meni šepamo pozadi,izgleda da nam zadnja linija nije uigrana,sami sebe uvalimo u probleme.Prvi gol na dušu Dujkovića.Prema naprijed i nije tako loše ,možemo napraviti puno toga.Nije tako crno kako sam mislio čak šta više mislim da je bolje što smo izgubili danas .
nadtrcali su nas totalno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vasi nekako uplaseno izgledaju, u prvom poluvremenu je bilo finih pasova gdje je nama odbrana ispala ali kasnije smo vas pritisnuli i brzo ste loptu gubili. Teren je bio katastrofa 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kako god bilo sad je kasno za velike promjene.Sljedeći vikend ćemo biti puno pametniji.Rosas7 je napisao/la:po meni nije dobro,pa u srednjem redu nema protoka lopte nikako jbt,to se najbolje vidi u drugom poluvremenu,..zrinja05 je napisao/la:Evo pogledao sam malo na brzinu prvih 60-ak minuta utakmice i na prvi pogled i nije to bilo tako loše.Po meni šepamo pozadi,izgleda da nam zadnja linija nije uigrana,sami sebe uvalimo u probleme.Prvi gol na dušu Dujkovića.Prema naprijed i nije tako loše ,možemo napraviti puno toga.Nije tako crno kako sam mislio čak šta više mislim da je bolje što smo izgubili danas .
nadtrcali su nas totalno
Meni samo nije jasno zašto smo igrali na glavnom terenu kad je kiša padala konstantno zadnjih par tjedana
a sljedeći vikend igramo kući s Vitezom.
Mi smo momčad koja voli igrati kombinatorno i ako teren neće biti u dobrom stanju to odma
Vitezu ide na ruku.
Nije uprava trebala dozvoliti da tjedan prije razrovamo teren, mogao se naći neki OK teren da se odigra
prijateljska utakmica.
a sljedeći vikend igramo kući s Vitezom.
Mi smo momčad koja voli igrati kombinatorno i ako teren neće biti u dobrom stanju to odma
Vitezu ide na ruku.
Nije uprava trebala dozvoliti da tjedan prije razrovamo teren, mogao se naći neki OK teren da se odigra
prijateljska utakmica.
Pa mogli smo odigrati na Kosevu jer mi svakako gostujemo prvo kolo, ali je vasa uprava zamolila da se igra kod vas. Teren jeste stvarno bio katastrofalan i vjerovatno ce biti jos gori iduci vikend
Vi ste sigurno po igrackom kadru top.3 i mislim da je bolje i za nas sto se ne sastajemo u nastavku sezone.
ali nikad neznas jer ima i kup
Vi ste sigurno po igrackom kadru top.3 i mislim da je bolje i za nas sto se ne sastajemo u nastavku sezone.
ali nikad neznas jer ima i kup

Na proljeće tri tekme na BHTV -kući sa Širokim i Čelikom i prigradski derbi iz Vrapčića.Još da zadnja tekma odlučuje o prvaku
.

bit ce veliko mucenje protiv viteza,al valjda branko zna recept
zna li se sta je sa brkovicem ?
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
A moj prijatelju ja se ne sjećam kad sam bez lexiliuma pogledao neku domaću tekmuRosas7 je napisao/la:bit ce veliko mucenje protiv viteza,al valjda branko zna recept

Lako moguće da nakon ovog kola na drugom mjestu budu 4 kluba sa 37 bodova.Zrinja,Široki,Sarajevo i Borac

Zna li se kad je žrijeb za kup?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.