FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zeljkovic i Hadzic najbolji a najvise skripi Urdinov
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Consigliere
- Kontakt:
Luzerski mentalitet. Bolje nam i ne moze biti...xinxee je napisao/la:+1
postedi nas ! MI NISMO NORMALNI,MI SMO LUDI !!!!! MI SE TRESEMO KO LUDI,BRANIMO SE KO LUDI ...SVI SMO LUDI KRATKO JASNO

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
jos da izdrzite ovi 20 min drugog poluvremena i to je to ajde napred 

Robijasi 1988
Došao iz Borca...hroni je napisao/la:odakle se on pojavio u Zelji![]()
samo da izdrze ovaj tempo,,,krenuce nervoza u ovih majmuna,,tu nam je sansa
Odoh da gledam drugo poluvrijeme, valjda će ako ništa ostati ovakav rezultat

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja ne znam, u utakmici gdje se gol moze dati jedino iz kontre staviti Adilovica mi bas i nema smisla. Niti ima brzinu, niti ima dribling, jedino eto sto zna dobro zagraditi loptu. Ali dzaba mu i to kad mu je relativno los pregled igre sto je ipak i logicno.
Tog malog Hodzica sam gledao u repki, vidio sam da zna dosta silovati loptu, ali se vidjelo da zna s njom, a takodjer je brzonog. Samim time bi bilo za mene veliko iznenadjenje da ga ne ubaci Osim u igru. Dzaba nekad i iskustvo ako ne znas.
Onih par kontri sto je bilo se moglo i bolje iskoristiti. Ali dobro, mogao je Zeljo primiti barem jedno 3-4 gola pa se samim time namamo sta zaliti na losu nafaku.
Desni bek je odlican, a golman brani utakmicu zivota. Bucan speed demon, steta jedino da nemate nekoga da mu gura fine lopte u prostor. Ima ga i previse kod ovih Ceha. Minimalan poraz bi bio sasvim zadovoljavajuci, mada se vidi da Zeljo i u Sarajevu tesko sta moze uraditi. No cuda se svugdje desavaju.
Tog malog Hodzica sam gledao u repki, vidio sam da zna dosta silovati loptu, ali se vidjelo da zna s njom, a takodjer je brzonog. Samim time bi bilo za mene veliko iznenadjenje da ga ne ubaci Osim u igru. Dzaba nekad i iskustvo ako ne znas.
Onih par kontri sto je bilo se moglo i bolje iskoristiti. Ali dobro, mogao je Zeljo primiti barem jedno 3-4 gola pa se samim time namamo sta zaliti na losu nafaku.
Desni bek je odlican, a golman brani utakmicu zivota. Bucan speed demon, steta jedino da nemate nekoga da mu gura fine lopte u prostor. Ima ga i previse kod ovih Ceha. Minimalan poraz bi bio sasvim zadovoljavajuci, mada se vidi da Zeljo i u Sarajevu tesko sta moze uraditi. No cuda se svugdje desavaju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
skripi brate Selimovic i Kerla.corleone87 je napisao/la:Zeljkovic i Hadzic najbolji a najvise skripi Urdinov
Sta vam je Jamaka se ne smije vaditi u napadu grojesi ali covjek igra 3 stopera u odbrani. Jedino Selimovica i Adila se ovdje moze mijenjati. I to zadnjih 10-tak minuta.
0-0 rezltat smo mogli samo sanjati da hoce ostati jbte bilo bi ko da smo pobjedili.
0-0 rezltat smo mogli samo sanjati da hoce ostati jbte bilo bi ko da smo pobjedili.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Umrjecu koji je broj hitne za svaki slucaj.
Ajde Vitorija ..... Zenica je uz tebe 

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Miriše na Zubandan...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Kompleksasi iz CernobilaMrHc je napisao/la:Ajde Vitorija ..... Zenica je uz tebe
Odlicno prvo !!
-
- Kontakt:
Slažem se, ne volim ga nikako al mu samo luđak ima šta u ovoj utakmici, do sada zamjeriti.plavetniloo je napisao/la:Boga mi serete previse, pa adilovic se vraca u odbranu svaki napad, bori se ko lav, vi samo serete po njemu, isto ko pitari po comoru il sad melunovicu, ne gotivim ga ni ja nesto previse sad, ali vi ocekujete da adilovic sam uzme loptu i prodje 4 igraca i zabije go, e pa ne moze to, da moze, ne bi igrao u Želji, vec u barceloni
MA plzen je beze ekkipa, dno dna, odron zesci, ovo se rutinski prolazi!
- corleone87
- Kontakt:
koga boli kuhrac za vas smogovceMrHc je napisao/la:Ajde Vitorija ..... Zenica je uz tebe
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Jadnice.MrHc je napisao/la:Ajde Vitorija ..... Zenica je uz tebe
Traze te u ludnici,pobjegao si imMrHc je napisao/la:Ajde Vitorija ..... Zenica je uz tebe
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
joj majmunaMrHc je napisao/la:Ajde Vitorija ..... Zenica je uz tebe

kad budu gostovali kod nas dodzite na hadison da ih bodrite da zaradimo koju marku i od smogovaca.hroni je napisao/la:MrHc je napisao/la:Ajde Vitorija ..... Zenica je uz tebe
Gooo hhgg
svi mi zelimo najbolje zelji ali nemojte zezat,cuj pomaze adilovic odbrani,pa zbog toga ne zna iskontrolisat loptu smiriti odigrat otvorit se.bucan 5 puta vise pomaze pa sve to uspije uradit .nemoj te zatvarati oci pred cinjenicom da frajer nema pojma.nemoj da se lazemo da bog da dao gol ali on generalno nema pojma.necu da malerisem I serem ali nervira me opravdavanje tog covjeka I sto se zatvaraju oci pred realnoscu.evo ovaj zna ovaj zna ovo adil.ne bi nikad mogao
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.