FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
PA, DOBRO JESTE LI VI NORMALNI! Kako mozete biti zadovoljni, samo nas je raspolozen golman spasio katastrofe u prvom poluvremenu. Ja ne mogu vjerovati da nasi igraci ne znaju napraviti 3 pasa ili zadrzati loptu u posjedu vise od 10 sekundi. Sta ti ljudi treniraju, nije mi jasno! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Igracki ne vidim nikakvu razliku izmedju Viktorije i Zelje. Ono u cemu je presudna razlika i sto ce na kraju odluciti susret su treneri. Ne samo Zeljo, ni jedan nas klub ne moze maknut u Evropi dok ne zaposli dobrog trenera. Svaka cast Osimu, ali on je trener koji nije inovator i kreacionist. Da Zeljo ima trenera kao sto je ovaj iz Viktorije, druga bi to pjesma bila.
ne smije se otvarati nema sanse. samo ovako nastaviti tvrdo u odbrani je.bo napad. ima druga tekmamasteRofPoker je napisao/la:Hodzic umjesto Jamaka i onda ce i Adilovicu biti lakse. To bi vec bilo puno opasnije, treba probati.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zasto Adilovic uvijek igra na strani? I kad se dobije neka sansa nemas kome ubacit jer Adilovic se nalazi kod out linije. Ili ja ovo ne kontam 
Joj mene strah da gol ne primimo, strah onda da ne krene golijada.

Joj mene strah da gol ne primimo, strah onda da ne krene golijada.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
prvih 15 minuta u drugom poluvremenu treba izdrzati, fali igrac naprijed koji ima one stvari i malo znanja da pomogne bucanu i da damo gol. Armin Hodzic bi mogao biti igrac odluke. Adilovic smeta Selimovicu na krilu. Imamo golmana i srece, valjda cemo imati malo pameti i malo znanja pa da izdrzimo i napunimo Kosevo za 7 dana
Ja nista nisam ocekivao, ovo je I vise nego dovoljno kako igraju, ostavljaju nam oni prostora mogli bi mi jedan na kontru lako utrpati.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
samo je bitno da ako slucajno primimo go da psihicki ne padnemo i da ne bude razvaljivanja zato PMAET U GLAVU

Imate dosta sreće slična utakmica kao i Sarajevo-Libertas na Koševu. Da imate još jednog brzog igrača tipa Bučan možda bi mogli zaprijetiti.
-
- Kontakt:
Nezadovoljstvo. Ja cvjetam !Consigliere je napisao/la:PA, DOBRO JESTE LI VI NORMALNI! Kako mozete biti zadovoljni, samo nas je raspolozen golman spasio katastrofe u prvom poluvremenu. Ja ne mogu vjerovati da nasi igraci ne znaju napraviti 3 pasa ili zadrzati loptu u posjedu vise od 10 sekundi. Sta ti ljudi treniraju, nije mi jasno!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Rezultat se gleda a ne igra.Consigliere je napisao/la:PA, DOBRO JESTE LI VI NORMALNI! Kako mozete biti zadovoljni, samo nas je raspolozen golman spasio katastrofe u prvom poluvremenu. Ja ne mogu vjerovati da nasi igraci ne znaju napraviti 3 pasa ili zadrzati loptu u posjedu vise od 10 sekundi. Sta ti ljudi treniraju, nije mi jasno!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Trequartista
- Kontakt:
Lakapo, raja, ne letimo pred rudu, sjetimo se Maribora. Uglavnom, ako primimo više od 3 gola, onda smo fakat odron. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
Zeljkovic odlican,Selimovic igrac manje na terenu
-
- Kontakt:
Plzen ce krenuti odmah jako u drugom. Moramo izdrzati do 60 minute i onda ubaciti Hodzica i hrabro
PRIJE SVEGA, NAMA POLA TIMA FALI.
Ovo je super rezultat. Jeste na srecu ali Boze moj.
Ovo je super rezultat. Jeste na srecu ali Boze moj.

postedi nas ! MI NISMO NORMALNI,MI SMO LUDI !!!!! MI SE TRESEMO KO LUDI,BRANIMO SE KO LUDI ...SVI SMO LUDI KRATKO JASNOConsigliere je napisao/la:PA, DOBRO JESTE LI VI NORMALNI! Kako mozete biti zadovoljni, samo nas je raspolozen golman spasio katastrofe u prvom poluvremenu. Ja ne mogu vjerovati da nasi igraci ne znaju napraviti 3 pasa ili zadrzati loptu u posjedu vise od 10 sekundi. Sta ti ljudi treniraju, nije mi jasno!

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Boga mi serete previse, pa adilovic se vraca u odbranu svaki napad, bori se ko lav, vi samo serete po njemu, isto ko pitari po comoru il sad melunovicu, ne gotivim ga ni ja nesto previse sad, ali vi ocekujete da adilovic sam uzme loptu i prodje 4 igraca i zabije go, e pa ne moze to, da moze, ne bi igrao u Želji, vec u barceloni
anonimni je napisao/la:Zeljkovićlikusa je napisao/la:
celo ovaj u odrani ne znam mu ime ludilo !!![]()
Zar treba da mlad završim u bolnici?![]()
odakle se on pojavio u Zelji

samo da izdrze ovaj tempo,,,krenuce nervoza u ovih majmuna,,tu nam je sansa
stojite dobro na terenu,rezutlat dobar,samo mi nije jasno kad uzmete loptu i imate 4 na 4 pola terena sto se prepadnu ,isto da se boje krenut na gol i dat gol. sretno dalje,samo u kost
Niko da spomene Sadikovica. Momak 18 godina a igra bez nervoze za sad i bas solidno na sredini..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
+1
postedi nas ! MI NISMO NORMALNI,MI SMO LUDI !!!!! MI SE TRESEMO KO LUDI,BRANIMO SE KO LUDI ...SVI SMO LUDI KRATKO JASNO