Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Može li Golden State dobiti Orlando preko 7,5 i može li na utakmici Clevelanda i Minnesote biti preko 216,5 ili da tražim prijevremenu?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Pa da li je ovaj Premier normalan vise, uopste nema igraca NO,od Indiane samo Bogdanovic. 28 igraca u 7 utakmica
Ja ti mogu samo reci da kvota raste na preko 216.5, tj sad je 214,5 granica na bet365.HankMoody je napisao/la:Može li Golden State dobiti Orlando preko 7,5 i može li na utakmici Clevelanda i Minnesote biti preko 216,5 ili da tražim prijevremenu?
Hvala qrcu vise da se zazeleni jednom

Koristan savjet, da vidimo koliko će Čitlučani ponuditi...SemirP je napisao/la:Ja ti mogu samo reci da kvota raste na preko 216.5, tj sad je 214,5 granica na bet365.HankMoody je napisao/la:Može li Golden State dobiti Orlando preko 7,5 i može li na utakmici Clevelanda i Minnesote biti preko 216,5 ili da tražim prijevremenu?

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Čestitam, probio si led.VGS je napisao/la:Hvala qrcu vise da se zazeleni jednom![]()

Hvala, pazite me se sadWilly je napisao/la:Čestitam, probio si led.VGS je napisao/la:Hvala qrcu vise da se zazeleni jednom![]()

- kladionicar03
bravo VGS cestitam
tesko danas pogoditi 25 kvotu 

Prošao sam na 3 tiketa u Wwin-u, još mi nijedan čitav nisu obračunali. Čekam na Metz i Homburg.
Nek je bilo sta leglo da se ima sa cime igratikladionicar03 je napisao/la:bravo VGS cestitamtesko danas pogoditi 25 kvotu

@Willy meni su odmah obracunali.
- kladionicar03
bh lutrija je zakon.odavno nisam ovako odigrao,ma ljepota brate,e hoce li proci to cemo vidjeti nocasSemirP je napisao/la:Pa da li je ovaj Premier normalan vise, uopste nema igraca NO,od Indiane samo Bogdanovic. 28 igraca u 7 utakmica

- kladionicar03
ma ja nek se vrti nek se pozeleniVGS je napisao/la:Nek je bilo sta leglo da se ima sa cime igratikladionicar03 je napisao/la:bravo VGS cestitamtesko danas pogoditi 25 kvotu
![]()
![]()
@Willy meni su odmah obracunali.

- kladionicar03
ma wwin je cudan i neprevidljiv,ponekad i ja cekam po dva tri sata a ponekad mi obracunaju za 5-10 minuta plafon,nek si ti prosao to je bitno a pozelenit ce svakakoWilly je napisao/la:Prošao sam na 3 tiketa u Wwin-u, još mi nijedan čitav nisu obračunali. Čekam na Metz i Homburg.

A vjeruj mi obojicu i ja razmisljam preko da igram, ali ovaj wigins je bas oslabio otkako je covington dosao, sto vise razmisljam teze mi odigratikladionicar03 je napisao/la:bh lutrija je zakon.odavno nisam ovako odigrao,ma ljepota brate,e hoce li proci to cemo vidjeti nocasSemirP je napisao/la:Pa da li je ovaj Premier normalan vise, uopste nema igraca NO,od Indiane samo Bogdanovic. 28 igraca u 7 utakmica![]()

Wigginsa su svi odigrali nocas, ide under. 

- kladionicar03
@Semir pa igraj ako padamo nek padamo svi zajedno
@VGS nemoj pehirat,da uzmemo koju kintu

Ma igrao sam ih obojicu i to wigginsa na 3 listica, pa gdje pukno da puklo

Klockladionicar03 je napisao/la:@Semir pa igraj ako padamo nek padamo svi zajedno![]()
![]()

- kladionicar03
kad mu vidim onu facu dobijem proljiv,valjda ce se trznut u drugom pol.VGS je napisao/la:Klockladionicar03 je napisao/la:@Semir pa igraj ako padamo nek padamo svi zajedno![]()
![]()

Ma isplakat se treba ono bas dobro, sve iz sebe izbaciti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.