PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Prvi na tabeli, sitni vez, vijetnamske pare, turske letjelice ih sponzorisu i opet gamad strah da se klade u Havatar. 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tad su se bordo prijatelji tukli oko kanti za smećePeljti je sigurno bilo najteže bilo u novembru 2017. godine. Zbog obilnog snijega derbi na Grbavici morao je prolongirati za 24 sata, sutradan je Željezničar slavio sa 2:1.

💩💩
- svrakino1921
- Kontakt:
Daj zaigraj,zaplesi na terenu i zabij tom pitaru da bude
LUDNICA
LUDNICA
- svrakino1921
- Kontakt:
U subotu u 19:30
Znaci od prve minute da zaigra Faris Zubanovic
Zuban junior 2 gola njima minimalno bi zabio
Znaci nista Zecovi ili Sulejman nenadyebivi
Samo Zuban junior
Samo Zuban junior
Gol za pobjedu u zadnjoj minuti, po staroj navicisvrakino1921 je napisao/la:U subotu u 19:30
Samo Zuban junior

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Samo je jedan derbi u subotu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
imamo i mi navika momčiluciOsim13 je napisao/la: Gol za pobjedu u zadnjoj minuti, po staroj navici

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
imamo BekićdanOsim13 je napisao/la:Ali vi nemate Zubandan

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Oske,bas si me iznenadio,tamo na onoj vasoj temi nam psujes mater,sokiran sam...To od tebe nisam ocekivao...Osim13 je napisao/la:Ali vi nemate Zubandan

Figurativno govoreć da, misleć na igrače. No naravno ono što vaši pojedini pišu je još gore, al ono, to više nije šokantno 

Znam na sta si mislio,ali od tebe to nisam ocekivao...Nevažni su pojedinci i sa jedne i sa druge strane,djeca,trolovi,...Osim13 je napisao/la:Figurativno govoreć da, misleć na igrače. No naravno ono što vaši pojedini pišu je još gore, al ono, to više nije šokantno
Ali od Osketa...To zaista nisam ocekivao pa cak ni figurativno ,ipak si ti neko koga raja cijeni tu...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 04 apr 2019, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kad smo već kod tog, treba **** i ovaj MUP, još malo određivaće koliko igrača smije bit na terenu
To se s tobom potpuno slažem,ipak je to mentalno nasilje nad navijacima ...Dva sata ranije,sramota...Osim13 je napisao/la:Kad smo već kod tog, treba **** i ovaj MUP, još malo određivaće koliko igrača smije bit na terenu
Ali hajde,ja nikada necu ni igrace ni navijace tvog kluba opsovati,mogu meziti,mogu zjebavati,ali drugo nista ruzno necete procitati...

Pa povuku neke stvari koje pročitam jbg. Al opet ti kažem napisao sam u smislu **** na terenuVanja8 je napisao/la:To se s tobom potpuno slažem,ipak je to mentalno nasilje nad navijacima ...Dva sata ranije,sramota...Osim13 je napisao/la:Kad smo već kod tog, treba **** i ovaj MUP, još malo određivaće koliko igrača smije bit na terenu
Ali hajde,ja nikada necu ni igrace ni navijace tvog kluba opsovati,mogu meziti,mogu zjebavati,ali drugo nista ruzno necete procitati...

- hskzmostar
- Kontakt:
Naprijed Zeljo ljubavi moja
Gazi malo Sarajevo
Gazi malo Sarajevo

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ma sve ok...Osim13 je napisao/la:Pa povuku neke stvari koje pročitam jbg. Al opet ti kažem napisao sam u smislu **** na terenuVanja8 je napisao/la:To se s tobom potpuno slažem,ipak je to mentalno nasilje nad navijacima ...Dva sata ranije,sramota...Osim13 je napisao/la:Kad smo već kod tog, treba **** i ovaj MUP, još malo određivaće koliko igrača smije bit na terenu
Pa vi i jeste bratski klubovi...Vi trgujete i dok utakmica traje...Od 0:3,do 3:3 za tri minuta...hskzmostar je napisao/la:Naprijed Zeljo ljubavi moja
Gazi malo Sarajevo

Mi sno ipak vezani za pravog vladara Mostara,a zna se da je to Velež, kome vi ni za 100 g necete biti ni do koljena...Sretno u ljubavnom zagrljaju sa Amarom...
- hskzmostar
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Pa vi i jeste bratski klubovi...Vi trgujete i dok utakmica traje...hskzmostar je napisao/la:Naprijed Zeljo ljubavi moja
Gazi malo Sarajevo
Mi sno ipak vezani za pravog vladara Mostara,a zna se da je to Velež, kome vi ni za 100 g necete biti ni do koljena...Sretno u ljubavnom zagrljaju sa Amarom...
Dva kupa krepalog marsala protiv 6 titula drzavnog prvaka BiH i 1 titule Kupa najdraze nam BiH

Oni su jugonostalgicari a vi vijetnamci... Komunizam i petokraka vas veze dok smo mi i Zeljo najtrofejniji drzavni sampioni.
Volim te Zeljo
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.