Gusta borba vjerujredbull93 je napisao/la:Ma ne moze, amawow lutvo nema konkurencijuprisonbreak je napisao/la:Mislim da tuzlak1987 ozbiljno ide ka kanti godine, sta covjek na pdf Slobode sve izjavljuje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gusta borba vjerujredbull93 je napisao/la:Ma ne moze, amawow lutvo nema konkurencijuprisonbreak je napisao/la:Mislim da tuzlak1987 ozbiljno ide ka kanti godine, sta covjek na pdf Slobode sve izjavljuje
Ne vjerujemprisonbreak je napisao/la:Gusta borba vjerujredbull93 je napisao/la:Ma ne moze, amawow lutvo nema konkurencijuprisonbreak je napisao/la:Mislim da tuzlak1987 ozbiljno ide ka kanti godine, sta covjek na pdf Slobode sve izjavljujebara-bara
Ma ja kad otvorim onaj pdf slobode pogubim se dok citam, svako svoje nesto tjera. Na 5 strana se razapeli, ne znas ko koga napada ni ko koga brani. Azmir im je pometnju unio ko malo ko, tacno se dijele na strane.prisonbreak je napisao/la:Prari ga malo![]()
Hebo tw grob svi mu valjaju, samo Sisa(aza) ne valja![]()
Covjek kojem je aekunda falila da prelistaju ideju
redbull93 je napisao/la:Ma ja kad otvorim onaj pdf slobode pogubim se dok citam, svako svoje nesto tjera. Na 5 strana se razapeli, ne znas ko koga napada ni ko koga brani. Azmir im je pometnju unio ko malo ko, tacno se dijele na strane.prisonbreak je napisao/la:Prari ga malo![]()
Hebo tw grob svi mu valjaju, samo Sisa(aza) ne valja![]()
Covjek kojem je aekunda falila da prelistaju ideju
Pusi qrac i ti si za njih jer imas kmetovski mentalitet.
Aneksiranje olimpichica I otoke abd nakon dupleOsim13 je napisao/la:Zašto se Pitari ne presele na Otoku, izganjaju od Viet Kongovca da im izgradi ostale tribine, taman da se ugasi olipichkovac
belosevic28 je napisao/la:Vracas se u Milankovice?svrakino1921 je napisao/la:Lesi se vraca kuciMortemHz je napisao/la:Oske, de mi baci jedan dobar film
Poklanjamo 2 navijaca, lancinija i tariguza. Ako uzmete oba dobijate i treci nik gratis na ss forumu.Denchi je napisao/la:Aneksiranje olimpichica I otoke abd nakon dupleOsim13 je napisao/la:Zašto se Pitari ne presele na Otoku, izganjaju od Viet Kongovca da im izgradi ostale tribine, taman da se ugasi olipichkovac
Mislis da se ono moze spasitiOsim13 je napisao/la:Vrijeme je da gospodin i biznismen Azmir Husić uzme stadium Tushan pod svoje i spasi to sportsko zdanje.
Samo jedna osoba to može, gore navedena. Recimo za Tuzlu kao grad ne bi bila loša ni ideja fuzije FC Slobode u Tuzla City, mislim da bi to bila dobra ideja.prisonbreak je napisao/la:Mislis da se ono moze spasitiOsim13 je napisao/la:Vrijeme je da gospodin i biznismen Azmir Husić uzme stadium Tushan pod svoje i spasi to sportsko zdanje.
Oni dva sata čame čekajućiNavijači Sarajeva na Grbavicu moraju ući dva sata ranije
**** majku ,ko da igramo protiv Zvezde na Marakaniredbull93 je napisao/la:Oni dva sata čame čekajućiNavijači Sarajeva na Grbavicu moraju ući dva sata ranije
Ma 'ta ce murija mutava. Postoje cak i mutaviji od gubavaca sa golubarnika.mma_hz je napisao/la:**** majku ,ko da igramo protiv Zvezde na Marakaniredbull93 je napisao/la:Oni dva sata čame čekajućiNavijači Sarajeva na Grbavicu moraju ući dva sata ranije
Lijepo je vidjeti da pitarski duh loših fora i dalje živi, keep it comingStroj1946 je napisao/la:
Ma 'ta ce murija mutava. Postoje cak i mutaviji od gubavaca sa golubarnika.
Mi i @svrakino1921 ulazimo prvi da uzivamo u gledanju LED reklamaOsim13 je napisao/la:Pitari će imati tu čast da provedu 4 sata na stadionu Grbavica.
Smo nemojte u reflektore gledat ko slobodašTamniVilajet je napisao/la:Mi i @svrakino1921 ulazimo prvi da uzivamo u gledanju LED reklamaOsim13 je napisao/la:Pitari će imati tu čast da provedu 4 sata na stadionu Grbavica.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.