Haj molim te baci šta, znaš šta volimskoroalen je napisao/la:Nisam Oske al imam par strašnih u arhivi, ako te zanima..MortemHz je napisao/la:Oske, de mi baci jedan dobar film
Fuj koliko sam izbirljiv

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Haj molim te baci šta, znaš šta volimskoroalen je napisao/la:Nisam Oske al imam par strašnih u arhivi, ako te zanima..MortemHz je napisao/la:Oske, de mi baci jedan dobar film
Lesi se vraca kuciMortemHz je napisao/la:Oske, de mi baci jedan dobar film
Vracas se u Milankovice?svrakino1921 je napisao/la:Lesi se vraca kuciMortemHz je napisao/la:Oske, de mi baci jedan dobar film
belosevic28 je napisao/la:Vracas se u Milankovice?svrakino1921 je napisao/la:Lesi se vraca kuciMortemHz je napisao/la:Oske, de mi baci jedan dobar film
belosevic28 je napisao/la:Vracas se u Milankovice?svrakino1921 je napisao/la:Lesi se vraca kuciMortemHz je napisao/la:Oske, de mi baci jedan dobar film
Hoces da se kladis a znas da neces dobit opkladuTamniVilajet je napisao/la:Smije li se neko kladiti, da mu okacim naseg strucnjaka na havatar
Kako necu? Pa meni kec a protivniku x2GOAT je napisao/la:Hoces da se kladis a znas da neces dobit opkladuTamniVilajet je napisao/la:Smije li se neko kladiti, da mu okacim naseg strucnjaka na havatar
svrakino1921 je napisao/la:Lesi se vraca kuciRumeni je napisao/la:Oske, de mi baci jedan dobar film
Mudeo zboris kad hoces.Osim13 je napisao/la:Zašto se Pitari ne presele na Otoku, izganjaju od Viet Kongovca da im izgradi ostale tribine, taman da se ugasi olipichkovac
opet nije uzeo terapiju kuknjava kuknjavabelosevic28 je napisao/la:Mudeo zboris kad hoces.Osim13 je napisao/la:Zašto se Pitari ne presele na Otoku, izganjaju od Viet Kongovca da im izgradi ostale tribine, taman da se ugasi olipichkovac
Sad ce ti uletjet lansini i nazvati te fasisto.
Mislis OFK Slobodi, koji ce aBd formirati @solinas kad Bundoglavi ugasi ovog dedicu od sto godina?Osim13 je napisao/la:Napraviće gospodin i biznismen Azmir Husić najveći stadion u državi. Dozvoliće i Slobodi da igra, gospodin je to.
Ma ne moze, amawow lutvo nema konkurencijuprisonbreak je napisao/la:Mislim da tuzlak1987 ozbiljno ide ka kanti godine, sta covjek na pdf Slobode sve izjavljuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.