Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2011, 13:31

Cega konstantan 10 godina, pa covjek nije imao mjesta u finalu lige prvaka, koje je igrao Cesc, ko je do 2006 znao ko je Xavi??? Kakva konstantnost, kad momak od 24 godine ima skoro vise asistencija i golova nego covjek od 31..
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 13:32

Hajd ba šta se više prepireš, vidiš da nema koristi, to ti je isto da magaretu govoriš šta će da radi :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 jun 2011, 13:32

AllGunsBlazing je napisao/la:Cega konstantan 10 godina, pa covjek nije imao mjesta u finalu lige prvaka, koje je igrao Cesc, ko je do 2006 znao ko je Xavi??? Kakva konstantnost, kad momak od 24 godine ima skoro vise asistencija i golova nego covjek od 31..
i trofeja... :| :|
ser del barça es el millor que hi ha !

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 26 jun 2011, 13:34

Dosta vise price o Xaviu. Povraca mi se od toliko Smrdalone na ovoj temi...
Wenger wants Clichy stay
"We have started talks with Gael and want him to stay," said Wenger.
Izgleda da ce Wenger zadrzati Gaela, na veliku zalost navijaca Liverpoola. :)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 13:34

CollegeGunner je napisao/la:Dosta vise price o Xaviu. Povraca mi se od toliko Smrdalone na ovoj temi...
Wenger wants Clichy stay
"We have started talks with Gael and want him to stay," said Wenger.
Izgleda da ce Wenger zadrzati Gaela, na veliku zalost navijaca Liverpoola. :)
Ma normalno da će ga zadržat, te nije budala i on i Clichy da se rastanu ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2011, 13:36

Pa hajmo realno jos uvijek je Clichyu bolje u Arsenalu nego u Liverpolu, tako da vjerujem da ce produziti ugovor..
Celik!3,2,2.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 26 jun 2011, 13:40

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa hajmo realno jos uvijek je Clichyu bolje u Arsenalu nego u Liverpolu, tako da vjerujem da ce produziti ugovor..
Sve i da mu je losije vjerujem da bi Gael htio ostati u Arsenalu. Ne treba zaboraviti da je ne tako davno odbio ponude Reala, Juventusa, smrdalone i slicnih klubova da bi ostao u Arsenalu.Kao i Wenger uostalom. Obojica vole Arsenal. ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 jun 2011, 13:43

GunnerS je napisao/la:Evo pročitah na sa - x da United nudi 20 miliona za nasria, i ovo je stvarno smiješna ponuda, šta oni misle da je Arsenal klub sam za odskočnu dasku nekome. Sramota stvarno.
Pa i služite kao odskočna daska, ko hoce iz Arsenala da osvoji titulu ode u drugi klub ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2011, 13:44

CollegeGunner je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Pa hajmo realno jos uvijek je Clichyu bolje u Arsenalu nego u Liverpolu, tako da vjerujem da ce produziti ugovor..
Sve i da mu je losije vjerujem da bi Gael htio ostati u Arsenalu. Ne treba zaboraviti da je ne tako davno odbio ponude Reala, Juventusa, smrdalone i slicnih klubova da bi ostao u Arsenalu.Kao i Wenger uostalom. Obojica vole Arsenal. ;)
Pa to ti kazem, a opet i on ima svojih fudbalskih gluposti, rijetko bi mu to ko trpio kao Wenger, i sve u svemu plus je sto ostaje, bar ne moramo traziti novog beka, a po onoj listi sto je Bosco trazio na newcastle temi, cini se da je on cak i bolji od vecine ostalih bekova, bar statisticki :)
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 13:55

Martex je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Evo pročitah na sa - x da United nudi 20 miliona za nasria, i ovo je stvarno smiješna ponuda, šta oni misle da je Arsenal klub sam za odskočnu dasku nekome. Sramota stvarno.
Pa i služite kao odskočna daska, ko hoce iz Arsenala da osvoji titulu ode u drugi klub ;)
A tokaže ko ?! Ti, koji navija za tim kojeg nikad u životu nije vidio uživo ?! Eto kad je odskočna daska što nedovede nekog ?! Pa te nisu budale preći u MUD.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 jun 2011, 13:56

CollegeGunner je napisao/la: Sve i da mu je losije vjerujem da bi Gael htio ostati u Arsenalu. Ne treba zaboraviti da je ne tako davno odbio ponude Reala, Juventusa, smrdalone i slicnih klubova da bi ostao u Arsenalu.Kao i Wenger uostalom. Obojica vole Arsenal. ;)
svi se klubovi mogu fino imenovati samo se barca mora vrijedjat.. kakvi komplexasi u pm... :?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 14:01

Scof1eld je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la: Sve i da mu je losije vjerujem da bi Gael htio ostati u Arsenalu. Ne treba zaboraviti da je ne tako davno odbio ponude Reala, Juventusa, smrdalone i slicnih klubova da bi ostao u Arsenalu.Kao i Wenger uostalom. Obojica vole Arsenal. ;)
svi se klubovi mogu fino imenovati samo se barca mora vrijedjat.. kakvi komplexasi u pm... :?
Scof1ed a znaš zašto, evo ja to radim ?! Iskreno u baci su mi dragi Messi, Pep, Affelay, Villa... Al nakon onih medijski pritisaka, od strane direktora kluba, od strane Xavi-a, Pique, Ineste itd itd, nakon onih gledanja kroz prste Busqesta ( valjda se tako piše ), nakon što taj isti igrač padne čim neko prođe pored njega, nakon što je Busaqa dao crveni samo zato što je Barca morala proći, i tako tih sudija.. Stvarno ne možeš ništa drugo neko barem ne spominjat njeno ime ( mislim na Barcelonu ).

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 jun 2011, 14:01

Ma Nasri ako zeli da nesto osvoji u zivotu, mora da ode u veliki klub.Cesto se spominj'o Bayern (Bujrum Samire) :mrgreen: a evo sad i Utd.Dodaj uz to i da ce onaj Fabregas otic, ostade vam velika rupa u sredini koja je ionako bila poprilicno šuplja 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2011, 14:02

Centre forward je napisao/la:Ma Nasri ako zeli da nesto osvoji u zivotu, mora da ode u veliki klub.Cesto se spominj'o Bayern (Bujrum Samire) :mrgreen: a evo sad i Utd.Dodaj uz to i da ce onaj Fabregas otic, ostade vam velika rupa u sredini koja je ionako bila poprilicno šuplja 8-)
Bayern???? Pa taj klub ni u onoj slaboj ligi ne moze osvojiti titulu, a da ne spominjem ligu prvaka :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 26 jun 2011, 14:06

GunnerS je napisao/la:
Martex je napisao/la:
A tokaže ko ?! Ti, koji navija za tim kojeg nikad u životu nije vidio uživo ?! Eto kad je odskočna daska što nedovede nekog ?! Pa te nisu budale preći u MUD.
Stvarno ne kontam ove izjave, znaci da bi bio navijac nekog kluba ja moram da idem na tekme!? Prije sam ponavljao znam ljude tkoji su isli na tekme Arsenala u Beograd i kazu da samo taj klub vole i prate. BH fudbal ne i to je kraj price. Otidji na fb i Barceloninu stranicu gdje pise nije bitno odakle si, bitno je da si navijac kluba http://www.facebook.com/fcbarcelona ili Manchester United 16 million Facebook fans in 11 months! Without question, the greatest fans in the world. Will we reach 17m by our 1st-year anniversary on 12th July, kao sto vidis njih zanimaju svi navijaci sirom svijeta i to je jedan od faktora velicine. Licno sto se mene tice samo pratim United nema druge ekipe pa cak ni u BiH. United da igra protiv bilo koje ekipe iz BiH opet bih za United navijao sta je tu cudno!?
Da je drugacija finansijska situacija mnogi bi isli, samo finansije sprecavaju vjeruj mi. ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 jun 2011, 14:08

AllGunsBlazing je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Ma Nasri ako zeli da nesto osvoji u zivotu, mora da ode u veliki klub.Cesto se spominj'o Bayern (Bujrum Samire) :mrgreen: a evo sad i Utd.Dodaj uz to i da ce onaj Fabregas otic, ostade vam velika rupa u sredini koja je ionako bila poprilicno šuplja 8-)
Bayern???? Pa taj klub ni u onoj slaboj ligi ne moze osvojiti titulu, a da ne spominjem ligu prvaka :lol: :lol:
Slaboj :? .Da to je ona liga koja ce sad imat 4 predstavnika u LP, koja je relativno ostala "čista i najzdravija" koja se nije prodala tamo nekim Arapima i Amerima koji o fudbalu tesko da znaju sta, koja je jedina u "plusu" od liga petice. Posto vidim nisi informisan evo ti malo:
LP
Bayern 1974,1975,1976,2001
Arsenal :?:
;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jun 2011, 14:17

AllGunsBlazing je napisao/la:
Kaže navijač Arsenala kojem je najveći uspjeh u zadnjih 6 godina bio FA Cup. :lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 jun 2011, 14:48

Saurman je napisao/la: Kaže navijač Arsenala kojem je najveći uspjeh u zadnjih 6 godina bio FA Cup. :lol: :lol:
nije istina... nogometasice arsenala razvaljuju... svake godine makar jedna titula ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 15:52

haxonja je napisao/la: Da je drugacija finansijska situacija mnogi bi isli, samo finansije sprecavaju vjeruj mi. ;)
Isti mi je slučaj, al ne mogu se smatrat navijačem Arsenala nego simpatizerom jer nikad nisam doživio taj osjećaj da budem na Emiratesu ili ne znam, bilo gdje gdje gostuje Arsenal. Tako da. A taj podatak o 17 miliona ljudi, hmm, moguće da u Engleskoj ima nekoliko miliona ljudi koji su ga gledali al sigurno je da je 10 miliona ljudi koji ( od tih 17 ) koji ga gleaju samo preko TV-a, tako, opet kažem, po meni, nije navijač ako nisi gledo taj tim.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 26 jun 2011, 16:14

GunnerS je napisao/la:
haxonja je napisao/la: Da je drugacija finansijska situacija mnogi bi isli, samo finansije sprecavaju vjeruj mi. ;)
Isti mi je slučaj, al ne mogu se smatrat navijačem Arsenala nego simpatizerom jer nikad nisam doživio taj osjećaj da budem na Emiratesu ili ne znam, bilo gdje gdje gostuje Arsenal. Tako da. A taj podatak o 17 miliona ljudi, hmm, moguće da u Engleskoj ima nekoliko miliona ljudi koji su ga gledali al sigurno je da je 10 miliona ljudi koji ( od tih 17 ) koji ga gleaju samo preko TV-a, tako, opet kažem, po meni, nije navijač ako nisi gledo taj tim.
Idemo off ali eto da zakljucimo:
Mnogi gledaju preko TV-a kao mi ovdje slazem se ja, ja planiram u ove dvije godine otici na OT odgledati tekmu 1 u sezoni i doziviti to iskustvo da pratim EPL uzivo i to je sve, opet moja ljubav prema klubu ostaje ista. Da imam mjesecna primanja 5000 eura isao bih vise puta godisnje i ne samo ja nego mnogi, a i ti taj isti. Ima ljudi u svijetu tkoji isto smatraju se navijacima neke ekipe, i bolesni fanatici slobodno mogu reci jer tesko im pada kada ekipa kiksa i slave pobjede, a nikada nisu bili u prilici da gledaju. BH fudbal meni je apsolutno svejedno hoce Zeljo,Borac,Drina biti prvak jer ne pratim to, vise znam igraca nabrojati iz WBA nego iz Zelje ili Sarajeva. Mislim svaka osoba ima svoje pravo da se deklarise kako se osjeca i kako razmislja. :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.