Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Cega konstantan 10 godina, pa covjek nije imao mjesta u finalu lige prvaka, koje je igrao Cesc, ko je do 2006 znao ko je Xavi??? Kakva konstantnost, kad momak od 24 godine ima skoro vise asistencija i golova nego covjek od 31..
Celik!3,2,2.
Hajd ba šta se više prepireš, vidiš da nema koristi, to ti je isto da magaretu govoriš šta će da radi 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
i trofeja...AllGunsBlazing je napisao/la:Cega konstantan 10 godina, pa covjek nije imao mjesta u finalu lige prvaka, koje je igrao Cesc, ko je do 2006 znao ko je Xavi??? Kakva konstantnost, kad momak od 24 godine ima skoro vise asistencija i golova nego covjek od 31..

ser del barça es el millor que hi ha !
- CollegeGunner
- Kontakt:
Dosta vise price o Xaviu. Povraca mi se od toliko Smrdalone na ovoj temi...
Wenger wants Clichy stay
Wenger wants Clichy stay
Izgleda da ce Wenger zadrzati Gaela, na veliku zalost navijaca Liverpoola."We have started talks with Gael and want him to stay," said Wenger.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ma normalno da će ga zadržat, te nije budala i on i Clichy da se rastanuCollegeGunner je napisao/la:Dosta vise price o Xaviu. Povraca mi se od toliko Smrdalone na ovoj temi...
Wenger wants Clichy stayIzgleda da ce Wenger zadrzati Gaela, na veliku zalost navijaca Liverpoola."We have started talks with Gael and want him to stay," said Wenger.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa hajmo realno jos uvijek je Clichyu bolje u Arsenalu nego u Liverpolu, tako da vjerujem da ce produziti ugovor..
Celik!3,2,2.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Sve i da mu je losije vjerujem da bi Gael htio ostati u Arsenalu. Ne treba zaboraviti da je ne tako davno odbio ponude Reala, Juventusa, smrdalone i slicnih klubova da bi ostao u Arsenalu.Kao i Wenger uostalom. Obojica vole Arsenal.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa hajmo realno jos uvijek je Clichyu bolje u Arsenalu nego u Liverpolu, tako da vjerujem da ce produziti ugovor..

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Pa i služite kao odskočna daska, ko hoce iz Arsenala da osvoji titulu ode u drugi klubGunnerS je napisao/la:Evo pročitah na sa - x da United nudi 20 miliona za nasria, i ovo je stvarno smiješna ponuda, šta oni misle da je Arsenal klub sam za odskočnu dasku nekome. Sramota stvarno.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa to ti kazem, a opet i on ima svojih fudbalskih gluposti, rijetko bi mu to ko trpio kao Wenger, i sve u svemu plus je sto ostaje, bar ne moramo traziti novog beka, a po onoj listi sto je Bosco trazio na newcastle temi, cini se da je on cak i bolji od vecine ostalih bekova, bar statistickiCollegeGunner je napisao/la:Sve i da mu je losije vjerujem da bi Gael htio ostati u Arsenalu. Ne treba zaboraviti da je ne tako davno odbio ponude Reala, Juventusa, smrdalone i slicnih klubova da bi ostao u Arsenalu.Kao i Wenger uostalom. Obojica vole Arsenal.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa hajmo realno jos uvijek je Clichyu bolje u Arsenalu nego u Liverpolu, tako da vjerujem da ce produziti ugovor..

Celik!3,2,2.
A tokaže ko ?! Ti, koji navija za tim kojeg nikad u životu nije vidio uživo ?! Eto kad je odskočna daska što nedovede nekog ?! Pa te nisu budale preći u MUD.Martex je napisao/la:Pa i služite kao odskočna daska, ko hoce iz Arsenala da osvoji titulu ode u drugi klubGunnerS je napisao/la:Evo pročitah na sa - x da United nudi 20 miliona za nasria, i ovo je stvarno smiješna ponuda, šta oni misle da je Arsenal klub sam za odskočnu dasku nekome. Sramota stvarno.
svi se klubovi mogu fino imenovati samo se barca mora vrijedjat.. kakvi komplexasi u pm...CollegeGunner je napisao/la: Sve i da mu je losije vjerujem da bi Gael htio ostati u Arsenalu. Ne treba zaboraviti da je ne tako davno odbio ponude Reala, Juventusa, smrdalone i slicnih klubova da bi ostao u Arsenalu.Kao i Wenger uostalom. Obojica vole Arsenal.

Scof1ed a znaš zašto, evo ja to radim ?! Iskreno u baci su mi dragi Messi, Pep, Affelay, Villa... Al nakon onih medijski pritisaka, od strane direktora kluba, od strane Xavi-a, Pique, Ineste itd itd, nakon onih gledanja kroz prste Busqesta ( valjda se tako piše ), nakon što taj isti igrač padne čim neko prođe pored njega, nakon što je Busaqa dao crveni samo zato što je Barca morala proći, i tako tih sudija.. Stvarno ne možeš ništa drugo neko barem ne spominjat njeno ime ( mislim na Barcelonu ).Scof1eld je napisao/la:svi se klubovi mogu fino imenovati samo se barca mora vrijedjat.. kakvi komplexasi u pm...CollegeGunner je napisao/la: Sve i da mu je losije vjerujem da bi Gael htio ostati u Arsenalu. Ne treba zaboraviti da je ne tako davno odbio ponude Reala, Juventusa, smrdalone i slicnih klubova da bi ostao u Arsenalu.Kao i Wenger uostalom. Obojica vole Arsenal.
- Centre forward
- Kontakt:
Ma Nasri ako zeli da nesto osvoji u zivotu, mora da ode u veliki klub.Cesto se spominj'o Bayern (Bujrum Samire)
a evo sad i Utd.Dodaj uz to i da ce onaj Fabregas otic, ostade vam velika rupa u sredini koja je ionako bila poprilicno šuplja 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bayern???? Pa taj klub ni u onoj slaboj ligi ne moze osvojiti titulu, a da ne spominjem ligu prvakaCentre forward je napisao/la:Ma Nasri ako zeli da nesto osvoji u zivotu, mora da ode u veliki klub.Cesto se spominj'o Bayern (Bujrum Samire)a evo sad i Utd.Dodaj uz to i da ce onaj Fabregas otic, ostade vam velika rupa u sredini koja je ionako bila poprilicno šuplja

Celik!3,2,2.
Stvarno ne kontam ove izjave, znaci da bi bio navijac nekog kluba ja moram da idem na tekme!? Prije sam ponavljao znam ljude tkoji su isli na tekme Arsenala u Beograd i kazu da samo taj klub vole i prate. BH fudbal ne i to je kraj price. Otidji na fb i Barceloninu stranicu gdje pise nije bitno odakle si, bitno je da si navijac kluba http://www.facebook.com/fcbarcelona ili Manchester United 16 million Facebook fans in 11 months! Without question, the greatest fans in the world. Will we reach 17m by our 1st-year anniversary on 12th July, kao sto vidis njih zanimaju svi navijaci sirom svijeta i to je jedan od faktora velicine. Licno sto se mene tice samo pratim United nema druge ekipe pa cak ni u BiH. United da igra protiv bilo koje ekipe iz BiH opet bih za United navijao sta je tu cudno!?GunnerS je napisao/la:A tokaže ko ?! Ti, koji navija za tim kojeg nikad u životu nije vidio uživo ?! Eto kad je odskočna daska što nedovede nekog ?! Pa te nisu budale preći u MUD.Martex je napisao/la:Pa i služite kao odskočna daska, ko hoce iz Arsenala da osvoji titulu ode u drugi klubGunnerS je napisao/la:Evo pročitah na sa - x da United nudi 20 miliona za nasria, i ovo je stvarno smiješna ponuda, šta oni misle da je Arsenal klub sam za odskočnu dasku nekome. Sramota stvarno.
Da je drugacija finansijska situacija mnogi bi isli, samo finansije sprecavaju vjeruj mi.

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Centre forward
- Kontakt:
SlabojAllGunsBlazing je napisao/la:Bayern???? Pa taj klub ni u onoj slaboj ligi ne moze osvojiti titulu, a da ne spominjem ligu prvakaCentre forward je napisao/la:Ma Nasri ako zeli da nesto osvoji u zivotu, mora da ode u veliki klub.Cesto se spominj'o Bayern (Bujrum Samire)a evo sad i Utd.Dodaj uz to i da ce onaj Fabregas otic, ostade vam velika rupa u sredini koja je ionako bila poprilicno šuplja
![]()

LP
Bayern 1974,1975,1976,2001
Arsenal

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kaže navijač Arsenala kojem je najveći uspjeh u zadnjih 6 godina bio FA Cup.AllGunsBlazing je napisao/la:Bayern???? Pa taj klub ni u onoj slaboj ligi ne moze osvojiti titulu, a da ne spominjem ligu prvakaCentre forward je napisao/la:Ma Nasri ako zeli da nesto osvoji u zivotu, mora da ode u veliki klub.Cesto se spominj'o Bayern (Bujrum Samire)a evo sad i Utd.Dodaj uz to i da ce onaj Fabregas otic, ostade vam velika rupa u sredini koja je ionako bila poprilicno šuplja
![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
nije istina... nogometasice arsenala razvaljuju... svake godine makar jedna titulaSaurman je napisao/la: Kaže navijač Arsenala kojem je najveći uspjeh u zadnjih 6 godina bio FA Cup.![]()

Isti mi je slučaj, al ne mogu se smatrat navijačem Arsenala nego simpatizerom jer nikad nisam doživio taj osjećaj da budem na Emiratesu ili ne znam, bilo gdje gdje gostuje Arsenal. Tako da. A taj podatak o 17 miliona ljudi, hmm, moguće da u Engleskoj ima nekoliko miliona ljudi koji su ga gledali al sigurno je da je 10 miliona ljudi koji ( od tih 17 ) koji ga gleaju samo preko TV-a, tako, opet kažem, po meni, nije navijač ako nisi gledo taj tim.haxonja je napisao/la: Da je drugacija finansijska situacija mnogi bi isli, samo finansije sprecavaju vjeruj mi.
Idemo off ali eto da zakljucimo:GunnerS je napisao/la:Isti mi je slučaj, al ne mogu se smatrat navijačem Arsenala nego simpatizerom jer nikad nisam doživio taj osjećaj da budem na Emiratesu ili ne znam, bilo gdje gdje gostuje Arsenal. Tako da. A taj podatak o 17 miliona ljudi, hmm, moguće da u Engleskoj ima nekoliko miliona ljudi koji su ga gledali al sigurno je da je 10 miliona ljudi koji ( od tih 17 ) koji ga gleaju samo preko TV-a, tako, opet kažem, po meni, nije navijač ako nisi gledo taj tim.haxonja je napisao/la: Da je drugacija finansijska situacija mnogi bi isli, samo finansije sprecavaju vjeruj mi.
Mnogi gledaju preko TV-a kao mi ovdje slazem se ja, ja planiram u ove dvije godine otici na OT odgledati tekmu 1 u sezoni i doziviti to iskustvo da pratim EPL uzivo i to je sve, opet moja ljubav prema klubu ostaje ista. Da imam mjesecna primanja 5000 eura isao bih vise puta godisnje i ne samo ja nego mnogi, a i ti taj isti. Ima ljudi u svijetu tkoji isto smatraju se navijacima neke ekipe, i bolesni fanatici slobodno mogu reci jer tesko im pada kada ekipa kiksa i slave pobjede, a nikada nisu bili u prilici da gledaju. BH fudbal meni je apsolutno svejedno hoce Zeljo,Borac,Drina biti prvak jer ne pratim to, vise znam igraca nabrojati iz WBA nego iz Zelje ili Sarajeva. Mislim svaka osoba ima svoje pravo da se deklarise kako se osjeca i kako razmislja.

There is only one United!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.