Dobro, ali nekad se gubilo i od Moldavije, a imali smo isto dosta dobru repku...možda za nijansu lošiju nego danas. Ista stvar bila, sve kvaliteta što smo imali, bilo je u napadu. Odbrana goli qrac(čast Spahi).gringobih je napisao/la:I ja bih kad bi uvijek igrali sa Lithenstajnom , Latvijom , Uskrsnjim otocima...raul-zakon je napisao/la:@gringobih
Ne znam za tebe, ali ja bih potpisao da oko repke uvijek ovako "vlada magla", ako to znači da ćemo biti prvi u grupi i da ćemo ovako igrati...![]()
Samo selektor koji sebe vidi kao selektor(skolovan covjek) na duze staze moze nama donijeti prosperitet....Nikako ljudi koji su dobili posao u restoranu Bosna od osudjenog kriminalca Usketa jer vise nisu mogli naci posao ni u druguj Turskoj ligi...
Polagat nade u covjeka koji pola repke ima zbog bratovih menadjerskih poznanstava i covjeka koji je cekao 5 do 12 da potpise novi ugovor jer nije imao drugu ponudu....Ja ne... Jer kao sto Dino rece " nemam ja vise 18 godina i krv u venama"...
Ovo što govoriš, dobio posao od Ušketa i kompanije: istina, ali kasnije je došao Ivica, što ga nije otpustio?
Nešto više ću moći reći tek poslije utakmice protiv Grčke na proljeće, a dotad ništa više. Mislim, apsurdno je čovjeka napadati zbog utakmice koju tek treba da odigra. A znamo i ti i ja, da ove utakmice(Lihtenštajn, Latvija, Litvanija) vjerovatno ni Španija ne bi bila u stanju riješiti ovako ubjedljivo, da sad igra s njima(ne tvrdim da smo u rangu Španije).
Hajmo prvo probati burek, pa ćemo onda suditi kakav je.

ne spominji mi sada prošle kvale i Portugal, ovaj moj post se odnosi isključivo na ove kvalifikacije.