Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ovaj sport je cisto natjecanje inzenjera (mozda 85% je do njih). Vozaci su svi tu negdje, neki ce dati manje gasa u krivini, neki vise u dasnje vrijeme, ali njihov uticaj nije ni blizu kao devedesetih i osamdesetih. Evo sad je ferrari dominantniji bolid i hamilton odmah skoro po pola sekunde zaostaje, a ko biva najbolji vozac na gridu. Vettel, Hamilton, Alonso, Button svi su oni u 5 deka i tjt. Jedino je schumacher uspio u Benettonu dokazati klasu i sa slabijim bolidom osvojiti za nesto, pa donekle u Alonso-vjerovatno zadnji vozac kojeg priznajem.
kad je to j3beni benetton bio slabiji bolid dok je sumaher bio u njemutiffoso je napisao/la:Ovaj sport je cisto natjecanje inzenjera (mozda 85% je do njih). Vozaci su svi tu negdje, neki ce dati manje gasa u krivini, neki vise u dasnje vrijeme, ali njihov uticaj nije ni blizu kao devedesetih i osamdesetih. Evo sad je ferrari dominantniji bolid i hamilton odmah skoro po pola sekunde zaostaje, a ko biva najbolji vozac na gridu. Vettel, Hamilton, Alonso, Button svi su oni u 5 deka i tjt. Jedino je schumacher uspio u Benettonu dokazati klasu i sa slabijim bolidom osvojiti za nesto, pa donekle u Alonso-vjerovatno zadnji vozac kojeg priznajem.

Lewis je uspio biti brzi od Vettela na mediuim gumama kako sam ja upratio, tj mercedesi su na startu na medium gumama, ehh kad bi Vettel uspio na startu preci Lewisa
? Svi startaju na soft gumamaronaldo99 je napisao/la:Lewis je uspio biti brzi od Vettela na mediuim gumama kako sam ja upratio, tj mercedesi su na startu na medium gumama, ehh kad bi Vettel uspio na startu preci Lewisa
Pa nisi dobro upratio.Na istim su gumama.Da je Lewis bio na medium gumama bila bi to ogromna sramota za Vettela.Al Leclerc brzi od ijednog i drugog za skoro pola sekunde 

Jbt gledam na njemackom rtl-u na kraju poredak i pise lewis i bottas na medium, zato mi je bilo cudno kako je lewis bio brz, ok bottas je sek iza pa je to i ok, al hajddarker10 je napisao/la:Pa nisi dobro upratio.Na istim su gumama.Da je Lewis bio na medium gumama bila bi to ogromna sramota za Vettela.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bottas i Hamilton su u Q2 bili postavili najbolje vrijeme na medium gumama, nisu to vrijeme bili popravili koliko sam primjetio. A jesu bili izašli zadnji pokušaj u Q2 na soft gumama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jbt nauci te pravila vise
.....q2 se broji sto se tice izbora guma ...i da tad su mercedesi bili na mediumu

Znamo mi pravila.Ja kazem da su se gonili u q3 na istim gumama i da je lik bio skoro pola sekunde brzi od obojice.
Sto znaci da sam ja upravu sto se merca tice da su na medium gumamajelle je napisao/la:Jbt nauci te pravila vise.....q2 se broji sto se tice izbora guma ...i da tad su mercedesi bili na mediumu
Ili Renault 2005 2006. Pa 2005 Ferrari se nije mogao sastaviti, jedva do podijuma dolazili.darker10 je napisao/la:kad je to j3beni benetton bio slabiji bolid dok je sumaher bio u njemutiffoso je napisao/la:Ovaj sport je cisto natjecanje inzenjera (mozda 85% je do njih). Vozaci su svi tu negdje, neki ce dati manje gasa u krivini, neki vise u dasnje vrijeme, ali njihov uticaj nije ni blizu kao devedesetih i osamdesetih. Evo sad je ferrari dominantniji bolid i hamilton odmah skoro po pola sekunde zaostaje, a ko biva najbolji vozac na gridu. Vettel, Hamilton, Alonso, Button svi su oni u 5 deka i tjt. Jedino je schumacher uspio u Benettonu dokazati klasu i sa slabijim bolidom osvojiti za nesto, pa donekle u Alonso-vjerovatno zadnji vozac kojeg priznajem.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nisi ti bio u pravu.Ti si rekao da je Lewis bio brzi od Vettela na medium gumama,a u q3 su se svi gonili na softu,al ajronaldo99 je napisao/la:Sto znaci da sam ja upravu sto se merca tice da su na medium gumamajelle je napisao/la:Jbt nauci te pravila vise.....q2 se broji sto se tice izbora guma ...i da tad su mercedesi bili na mediumu
Bili su na medium gumama, ali moraju utrku poceti na soft gumama.ronaldo99 je napisao/la:Sto znaci da sam ja upravu sto se merca tice da su na medium gumamajelle je napisao/la:Jbt nauci te pravila vise.....q2 se broji sto se tice izbora guma ...i da tad su mercedesi bili na mediumu
Dobro, vidio sam da pise M pa sam mislio da su na medium i da je tako brz. Kako god Merc ce sutra biti na drugacijoj taktici, svjesni su da su sporiji pa ce pokisati drugacijom taktikomdarker10 je napisao/la:Nisi ti bio u pravu.Ti si rekao da je Lewis bio brzi od Vettela na medium gumama,a u q3 su se svi gonili na softu,al ajronaldo99 je napisao/la:Sto znaci da sam ja upravu sto se merca tice da su na medium gumamajelle je napisao/la:Jbt nauci te pravila vise.....q2 se broji sto se tice izbora guma ...i da tad su mercedesi bili na mediumu
Sto morajuChstal je napisao/la:Bili su na medium gumama, ali moraju utrku poceti na soft gumama.ronaldo99 je napisao/la:Sto znaci da sam ja upravu sto se merca tice da su na medium gumamajelle je napisao/la:Jbt nauci te pravila vise.....q2 se broji sto se tice izbora guma ...i da tad su mercedesi bili na mediumu

jelle je napisao/la:Sto morajuChstal je napisao/la:Bili su na medium gumama, ali moraju utrku poceti na soft gumama.ronaldo99 je napisao/la:
Sto znaci da sam ja upravu sto se merca tice da su na medium gumama
Zar nisu u Q2 izasli na soft gumama na kraju?
edit--Da, izasli su ali su namjerno odustali u 3 sektoru.
Tak je ...nisu postavili najbrza vremena
Ako Vettel uspije preci na startu, msm da ce Ferari sutra napraviti veliku razliku do promjene guma, kako god Leclerc je ultra brz, decko je vec sad br 1 u ferariju, tako mora biti
Pa Vettel ako ne uspije prestići Hamiltona na početku, bolje da odustane.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.