Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
znaci neces nikadSemirP je napisao/la:Ako veceras ne ubodem NBA, necu nikad![]()
Vec sam zapiko Beal, Russel preko, i Jacskona manje, ostale cu veceras trazitikladionicar03 je napisao/la:znaci neces nikadSemirP je napisao/la:Ako veceras ne ubodem NBA, necu nikad![]()
![]()
![]()
ja sad gledam ko ce me oborit nocas,vec sam poceo i izmisljat interesantne psovke za sad ne ide lose
![]()
![]()
Beala kad vidim u ponudi nije mi dobro,lik mi je totalno nepredvidljivSemirP je napisao/la:Vec sam zapiko Beal, Russel preko, i Jacskona manje, ostale cu veceras trazitikladionicar03 je napisao/la:znaci neces nikadSemirP je napisao/la:Ako veceras ne ubodem NBA, necu nikad![]()
![]()
![]()
ja sad gledam ko ce me oborit nocas,vec sam poceo i izmisljat interesantne psovke za sad ne ide lose
![]()
![]()
![]()
Vec sam zapiko Beal, Russel preko, i Jacskona manje, ostale cu veceras trazitikladionicar03 je napisao/la:znaci neces nikadSemirP je napisao/la:Ako veceras ne ubodem NBA, necu nikad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znači i ti si mazohista i voliš da padati na istom paruBassha je napisao/la:Sve najgore Janningu zelim i ove sedmice....
Tako nekakoOikamid je napisao/la:Znači i ti si mazohista i voliš da padati na istom paruBassha je napisao/la:Sve najgore Janningu zelim i ove sedmice....
Ma ne igraj Wilbekina preko, ja ga igram vec par utakmica manje, dosao R.Session u MaccabiBassha je napisao/la:Wilbekin 14.5+ , Zubčić 16.5+, Heurtel 9.5+ , Calathes 11.5+
Bhplay
SemirP je napisao/la:Ma ne igraj Wilbekina preko, ja ga igram vec par utakmica manje, dosao R.Session u MaccabiBassha je napisao/la:Wilbekin 14.5+ , Zubčić 16.5+, Heurtel 9.5+ , Calathes 11.5+
Bhplay
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.