FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Radi li danas fan shop
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Zna li se ko od "novinara" stoji iza ovi i incijala sto potpisuje tekst na klixu?
- FKS -
- BordoBBoja
- Kontakt:
Turkovicu papcino napacena jebla te komplet torcida u supak
I tebe i svaku takvu “legendu”
A znam da vas par cita ovaj forum
Gonite se u pm od Sarajeva
I tebe i svaku takvu “legendu”
A znam da vas par cita ovaj forum
Gonite se u pm od Sarajeva
-
- Kontakt:
Imaju li legende clansku?Pitam za druga
Za sezonske necu ni pitati jer znam da dodju jednom u 5 godina.Ali ne to su LEGENDE.Do dolaska Tana osvojili 2 titule za 18 godina i svu pamet pokupili.U onom ruglu od lige sa 20 klubova gdje si imao 2 ozbiljna kluba po sezoni.
Za sezonske necu ni pitati jer znam da dodju jednom u 5 godina.Ali ne to su LEGENDE.Do dolaska Tana osvojili 2 titule za 18 godina i svu pamet pokupili.U onom ruglu od lige sa 20 klubova gdje si imao 2 ozbiljna kluba po sezoni.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- skullcrusher
- Kontakt:
Harisee srest cemo se mi i u gradu, valja se i pozdravit hahaaha
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Nije on nikakav pitar, to je pickonja koji je umislio da je cistokrvni italijan rodom iz Torina.
-
- Kontakt:
Ja samo molim Boga da prodjemo Slobodu na Tusnju u kupu u prvoj utakmici na proljece
Ta utakmica je bas nezgodna i moze nam sve pokvariti na samom startu. Ako prodjemo sve ce poslije biti lakse. Ne mogu prezaliti sto nismo imali srece da se igra na Kosevu
Ta utakmica je bas nezgodna i moze nam sve pokvariti na samom startu. Ako prodjemo sve ce poslije biti lakse. Ne mogu prezaliti sto nismo imali srece da se igra na Kosevu
Ja garantujem da od ovih legendi, brundi, zekonja, tockonja, masnokosih i slicno, mozda 3 imaju clansku... Pa iskrenije Renan voli klub od ovih karinasha.
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 31 dec 2023, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Igras protiv slobode kojoj je krilo sanjin lelic i zalis se sto ne igramo na kosevu. Imas tusanj dobar teren izadji ozbiljno i sa 0:3 prodjes dalje. Sta vam je.Tatamata1946 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:42Ja samo molim Boga da prodjemo Slobodu na Tusnju u kupu u prvoj utakmici na proljece
Šta mislite o ovom liku:) : https://www.transfermarkt.com/marko-tol ... ler/349264
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Dobar ali ništa od toga posla.Amcho1 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:59Šta mislite o ovom liku:) : https://www.transfermarkt.com/marko-tol ... ler/349264
Za pola godine ugovor mu ističe nije loš nimalo, samo je pitanje da li našima treba. Po meni bio bi pojačanje valjda ga kontaktiraju i dogovore za ljeto.Amcho1 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:59Šta mislite o ovom liku:) : https://www.transfermarkt.com/marko-tol ... ler/349264
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Tola je fenomenalan, ali mislim da mu se ne bi dolazilo u Bosnu.H8Z7 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 13:19Za pola godine ugovor mu ističe nije loš nimalo, samo je pitanje da li našima treba. Po meni bio bi pojačanje valjda ga kontaktiraju i dogovore za ljeto.Amcho1 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:59Šta mislite o ovom liku:) : https://www.transfermarkt.com/marko-tol ... ler/349264
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
I to 2006 godiste

Nek mi neko objasni samo KAKO
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Tako sto je vec prosle sezone skupio 20ak utakmica za Buducnost kao 16togodisnjak. Granica se u fudbalu pomjerila dosta nisko, a kod nas i sad sa 20 godina talent, kae daj ga na posudbu nek se kali. Sa 20 godina u svijetu si u konkurenciji za Zlatnu loptu. Evo Celik, umjesto da je vec u ovoj polusezoni skupio barem 10ak nastupa s klupe, u onim utakmicama gdje dotuces protivnika do 60te minute, pa na proljece ga lagano uparit sa Djurickovicem od prve minute, i nakon naredne sezone imas stopera od 18 godina sa 50 utakmica za prvi tim, Evropa, ovo ono. Pa ga neko i kupi. Jok, kod nas mu doziraj minute do 22. godine i onda se ibretimo sto ga niko nece, ili nam je wow cijena od 500-600 hiljada.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, ANamelessGhoul, Arhitekt, Bejker, boki86, brojjedan, casual033, Cuspajz, Ferrante071, Hamagara, HordeSaSjevera, HyperOS, JuricaSpindl, keli, Kockoglavi, kupus army, makron, MaroonWhite1946, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, plisek, Posejdon, relativizam, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, ronaldo99, Seipronto, SilaMoc1946, svihsedamsamuraja, Tatamata1946, USB, Venom i 315 gostiju.