FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Interista
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Interista » 16 jul 2013, 13:16

Sretno momcima danas da osvjetlaju obraz bh nogometa nesto me ova utakmica podsjeca na onu Sarajevovu protiv Genka daj boze da bude taki rezultat :D :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jul 2013, 13:16

Gdje se Manijaci okupljaju u Plzenu? Ima li neki trg ili nešto, pa da ima kao u Mariboru kamera da se gleda :D

Vidim ni sportsport.ba ne objavljuje ništa, a prošle godine euforija prava :D

Možda se i pisalo ranije na temi, ali nisam pratio pa..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 jul 2013, 13:17

prijatelj je napisao/la: FACE TV prenosi utakmicu.
Nema utakmice na pregledu programa
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 16 jul 2013, 13:20

_dreamer_ je napisao/la:
Prenosi FACE TV... Imas i uvodnu emisiju u 17.00h..... A i da ne prenosi, a prenosi, imat ces masu linkova na recimo LS Hunteru i dr. stranicama za streamove....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 16 jul 2013, 13:21

Ne znam sta ste toliko utripovani. Svi spominju taj Plzen kao da je Mancester. Lopta je okrugla, ovo je fudbal, iznenađenja se desavaju. "Plzen vrijedi 55 mil KM, mi vrijedimo 15mil KM, likovi izbacili Napoli itd" kme kme

A bas u ovom zadnjem treba da vidite neku vedrinu. Na teren ce istrcati 22 covjeka od krvi i mesa. Favoriti jesu ali i Napoli je bio favorit. Napoli koji vrijedi 500 mil KM je izbacen od kluba koji vrijedi 55 mil. Jedan Cavani je skuplji od Plzena. A Plzen ih izbacio.
Spustili ste gace prerano. Nema te ekipe na svijetu koja se ne moze pobjedit ako igras sa mudima i drsko. Milion je primjera gdje su autsajderi isli dalje.
Znaci manite tog omalozavanja i sebe i nase lige i svih nas, nego odigrajte muski i sve je moguce. Ako odigrate ko p**** kao i do sad sto ste igrali, bit cete potopljeni i to je to.

Niste mi dragi da se razumijemo, al kad vidim da cmizdrite ko cave kakve a tekma nije ni pocela, povraca mi se :evil:

Sretno
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 16 jul 2013, 13:22

_dreamer_ je napisao/la:
http://www.facetv.ba/component/content/ ... plzen.html" onclick="window.open(this.href);return false;

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 jul 2013, 13:24

Radmilo je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
http://www.facetv.ba/component/content/ ... plzen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Onda su ovi levati sto azuriraju stranicu balkaniyum u*rali motku. Ok, hvala za potvrdu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 jul 2013, 13:25

momci danas samo postavite bunker i izvucite 0 nekako :D sretno :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 16 jul 2013, 13:32

Šta ovo nigdje ne prate navijače :S
Zadnja izmjena: Žvaka, dana/u 16 jul 2013, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 16 jul 2013, 13:35

Nasa najveca, rekao bih i jedina sansa, je sto smo vec prezaljeni. Cak smo i sami sebi prezalili, rijetko ko nesto ocekuje od ove tekme. Sad, svi znamo, u svim sportovima, sve nase repke, i klubovi u takvim situacijama najbolje odigraju. Inat, ili sta je vec, ali ima nesto. Mogli bi danas biti veliko iznenadjenje, ali mene daleko vise plasi revans, imamo mnogo vece sanse danas nego u revansu. Kako god da bude ZELJO OSTAJE!

svabo94
Kontakt:

Post Postao/la svabo94 » 16 jul 2013, 13:37

Jelsu svraka, kvesic, colic...... suspedirani za danas ili?

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 16 jul 2013, 13:38

Hordas Doboj je napisao/la:Ne znam sta ste toliko utripovani. Svi spominju taj Plzen kao da je Mancester. Lopta je okrugla, ovo je fudbal, iznenađenja se desavaju. "Plzen vrijedi 55 mil KM, mi vrijedimo 15mil KM, likovi izbacili Napoli itd" kme kme

A bas u ovom zadnjem treba da vidite neku vedrinu. Na teren ce istrcati 22 covjeka od krvi i mesa. Favoriti jesu ali i Napoli je bio favorit. Napoli koji vrijedi 500 mil KM je izbacen od kluba koji vrijedi 55 mil. Jedan Cavani je skuplji od Plzena. A Plzen ih izbacio.
Spustili ste gace prerano. Nema te ekipe na svijetu koja se ne moze pobjedit ako igras sa mudima i drsko. Milion je primjera gdje su autsajderi isli dalje.
Znaci manite tog omalozavanja i sebe i nase lige i svih nas, nego odigrajte muski i sve je moguce. Ako odigrate ko p**** kao i do sad sto ste igrali, bit cete potopljeni i to je to.

Niste mi dragi da se razumijemo, al kad vidim da cmizdrite ko cave kakve a tekma nije ni pocela, povraca mi se :evil:

Sretno
komsija svaka cast na postu,covjek je objasnio sve!!
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 16 jul 2013, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 16 jul 2013, 13:39

svabo94 je napisao/la:Jelsu svraka, kvesic, colic...... suspedirani za danas ili?
Suspendirani il povrijeđeni, dodaj Stanića i Zolotića još, sve raja iz prve...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 jul 2013, 13:39

svabo94 je napisao/la:Jelsu svraka, kvesic, colic...... suspedirani za danas ili?
ma i kvesa i zola u prvih 11
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 16 jul 2013, 13:41

Nestvarni koeficijenti na nas u kladionicama,nisam ovo ocekivao...
Jesu bolji,ali nisu Manchester kao sto neko rece...
Bez obzira samo hrabro,u kost,idemo po dobar rezultat
Bice gusto bice 0-2 8-)
SLOBODA NAVIJAČIMA

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 16 jul 2013, 13:43

Jok. igraju za Plzen

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jul 2013, 13:43

Nas Zeljo je uvijek bio radnicki klub,klub koji kroz istoriju nikada nije imao para,ali klub koji je svojim igrama i srcanoscu uvijek plijenio simpatije publike sirom tadasnje drzave,cak i mnogo sire.
Kao siromasan klub,ja nisam bas siguran da li je Zeljo kroz cijelu svoju postojanost kupovao igrace,igrao se ciframa i obestecenjima.Uvijek su se pojavljivali anonimni igraci,kao Fico Bahtic iz Pofalickog ako se ne varam,Paprica iz Sutjeske iz Foce,Haris Skoro iz Unisa i slicni,Brane Jelusic iz Ilijasa itd itd...i mnogo mnogo nase djece koji su postajali igraci iz one poznate sljake,gdje su gutali prasinu i gdje je svaki klizeci start znacio i ranu na nozi,ali su ta djeca postajali veliki igraci.

Sjecam se one utakmice tadasnjeg prvenstva,Zeljo - C.Zvezda,kada je bilo 3-0 za Zelju,kada su same velicine igrale za protivnika,a nasa ekipa pomijesanog sadrzaja,od onih mladih gdje je tada pripadao i nas Amar Osim,pa do starog lisca Nikica.Na golu stajao dijete od 17 godina,Zeljko Pavlovic.
Naslov sutrasnjeg teksta u oslobodjenju je glasio "PRICA O TRI JUNAKA" . Pricalo se o toj utakmici i o sjajnim stvarima koje je nas tim napravio,i o tri junaka na terenu,Pavlovic,Nikic i trener Miso Smajlovic.Dobili su ocjenu 10 za svoje nastupe.Igrali su za Zeljeznicar.Igrali su za ljubav.Igrali su za publiku. I igrali su velikog srca,hrabro.

Zelju je uvijek to krasilo,ta neka posebnost,onaj šarm koji ti pruza citava atmosfera.Zivjelo se samo za takve stvari.

Zivi se i danas.Jeste malo drugacije,jer nas je rat odvojio od nekih lijepih prica,i Zeljo se kao klub urusio zbog visestrukih protivnika.Onih vanjskih i onih unutrasnjih,gradskih.Prezivio je to nas Zeljo.Nije bilo prvi put da nas se pokusava srusiti,da nestanemo.Srce je branilo da se to desi i danas je Zeljo na naslovnoj najavi kvalifikacija za ligu sampiona.

Kao i uvijek,sa siromastvom se borio,nekada znao doci i do polufinala velikog takmicenja,sa igracima iz Pofalickog,Sutjeske,sa omladincima koji su izrasli iz prasnjave sljake.Nikada Zeljo nije imao uslove za dobar rad.Nikada.

Zadnjih nekoliko godina mi zivimo pricu jednog Zelje koji ce kroz istoriju ostaviti trag i u ovoj drzavi.Opet se nema para,opet se nema uslova,opet dolaze igraci iz Banovica,Kalesije,Srebrenika.Anonimusi.I opet u sklopu sa nasom djecom,koji postaju igraci sa istog sljakastog terena koji je sada prekriven vjestackom travom,gdje trenira vise ekipa istovremeno,gdje nema uslova...postaju igraci.Kao i kroz cijelu istoriju,i nemamo para da placamo obestecenja,da nam dolaze visokorangirani igraci.Ali imamo onaj šarm Amara Osima koji je i sam prolazio kroz tu utakmicu sa C.Zvezdom,zivio je "PRICU O TRI JUNAKA",dok je njegov otac prije toga napisao najzlatniju istoriju naseg kluba kroz uspjehe srca,a ne bogatstvom nekog Seika koji mu je davao novac da kupi Mihajlovica iz Foce.

Ove utakmice lige prvaka,koje danas i u danasnjem vremenu igra nasa svetinja je vrijeme u kojem trebamo biti maksimalno ponosni.Na sve.Na Zelju,na Amara,na igrace,na titule,na trofeje.
Tacno je da nismo dobro prolazili.Tacno je i to da je danas neko novo vrijeme u svijetu fudbala i da se sve gleda kroz novac.Tacno je i to da puno kasnimo za fudbalskom revolucijom u svijetu.Ali najtacnije je da je Zeljo ostao Zeljo,siromasni radnicki klub,koji ce uvijek igrati srcem,pa makar primio 10 golova.Ljubav nikada nece prestati,a proci ce i ovaj period kada pricamo koliko ce nam golova neko dati u evropi.

Neka Zeljo odigra danas hrabro,srcem,za klub,za navijace,neka se stisnu i neka trce.Neka vjeruju u sebe.To je sve sto zelimo.Doci ce kroz koju godinu i momenat radovanja u evropskim utakmicama.Doci ce jer sam siguran da ce "PRICA O NOVIM JUNACIMA" uskoro biti pricana i u novijim generacijama.To je jednostavno ZELJO!

SRETNO PLAVI !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 16 jul 2013, 13:51

@boccaccio svaka čast, odavno ne pročitah bolji post na Željinoj temi.

SRETNO PLAVI !

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 16 jul 2013, 13:54

Predug je post da bi citirao boccacia , svaka čast lave sve je rečeno u njemu!

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 16 jul 2013, 13:54

Moze li se ovaj tekst koji je @boccacio napisao proslijediti igracima u svlacionicu uoci danasnje utakmice? :D
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.