FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 16 jul 2013, 11:55

Ima li ikakvih pojačanja na pomolu kod nas, kitari se pojacavaju stalno, strah me malo da divovi ove sezone ne odskoce malo pa nas fkt ugroze za titulu.
Volim te Zeljo!!!

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 16 jul 2013, 11:59

ZZtop10 je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Ima li ikakvih pojačanja na pomolu kod nas, kitari se pojacavaju stalno, strah me malo da divovi ove sezone ne odskoce malo pa nas fkt ugroze za titulu.
slika
Kakva je ba ovo komunikacija?

Ovo je forum i ljudi treba da raspravljaju o svim temama, čovjek normlano pita i opravadno se brine a ti vrijeđaš.
Trol jednak aldinu i ostalima!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 jul 2013, 12:00

Žvaka je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Ima li ikakvih pojačanja na pomolu kod nas, kitari se pojacavaju stalno, strah me malo da divovi ove sezone ne odskoce malo pa nas fkt ugroze za titulu.
slika

Ovo je forum i ljudi treba da raspravljaju o svim temama, čovjek normlano pita i opravadno se brine a ti vrijeđaš.
Bas vala, najnormalnije pitam ima li šta kod nas, jesmo li u kontaktu sa nekim igracima koji bi nas mogli pojacati.
Volim te Zeljo!!!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 16 jul 2013, 12:01

Žvaka je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
slika

Bas je opravdano.... Puzigaca propao ko kauc.. Igra za Vojkovice..... A Trivunovic, jos malo i gerijatrija ce se otvoriti na Kosevu.... Jos ako dodje ''klasni'' Maleta... Uh...
Kakva su to pojacanja....
I dobru mu je sliku stavio.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 jul 2013, 12:02

Bolje im je da su prebacili dvojicu juniora nek sto dovode Puzigace i Trivunovice.

Danas nek nam je Bog na pomoci, vidicemo hocel se ispunit necija nadanja ili neciji strahovi, jel ima negdje sastav ako ima da ga stavite al ako je E. Colic u njemu onda nemoj te ni stavljat, sve u svemu ceka nas napeto popodne.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 jul 2013, 12:04

Trol jednak aldinu i ostalima![/quote]
Bas je opravdano.... Puzigaca propao ko kauc.. Igra za Vojkovice..... A Trivunovic, jos malo i gerijatrija ce se otvoriti na Kosevu.... Jos ako dodje ''klasni'' Maleta... Uh...
Kakva su to pojacanja....
I dobru mu je sliku stavio.....[/quote]

A i mi smo strasne igrače doveli, samo Škaljica kad vidim noge mi se odsjeku, a ostale da ne spominjem.
Volim te Zeljo!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jul 2013, 12:05

Mi ustvari nismo nikoga ni doveli vec se ove godine oslanjamo na svoje igrace pa vidjecemo kako ce to biti.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 16 jul 2013, 12:06

Onda se to lijepo objasni i argumentuje, ovako će na kraju ostati 18- ekipa na forumu kako je krenulo.
Pričajte, diskutujte šta bilo normalno, trema pojede, nesposoban sam na poslu danas :D
Ima li kakvih slika raje odozgo?

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 jul 2013, 12:09

Nadam se da ce nas Zeljo obrazli predstaviti ove godine. DaBogda dogurali u grupnu fazu, to vam je od mene kletva.

Pozz od tuzlaka :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 jul 2013, 12:14

ciza je napisao/la:sretno vam da sacuvate obraz,koliko good bili jaci za debakl opravdanja nema i ne bi trebalo bit.dokle god sami pristajemo na to necemo daleko
To je isto kao da ja tebi kazem, ili npr. Dzevadu Poturku: "Opravdanja za nokaut u prvoj rundi od Klicka nema i ne bi trebalo bit', dokle god sam pristajes na to, neces daleko"...

Shvatas li ti bolan da je to druga, VIŠA, kategorija ekipe ???

Sto se manje nadate, manje ce razocaranje biti... Mi protiv ovakve ekipe imamo samo 1% sansi za dobar rezultat, molimo Boga da bude veceras na nasoj strani a da njima nista ne ide od noge, da dobiju crveni, mi penal, itd. itd.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 16 jul 2013, 12:15

Sve mi se u glavi vrti rezultat 2-1 , mislim da kosevo odavno nebi bilo punije u revansu :mrgreen:
Samo hrabro bez predaje, a neki povoljan rezultat bi trebao doci s hrabrom igrom.
Iskreno se ne nadam nicemu, a ako iznenade niko sretniji od mene.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 16 jul 2013, 12:16

Ne znam sta da kazem o ovoj utakmici, gledam kvote na Zelju konstantno rastu i sada u vecini stranih kladionica su preko 20.00
to otprilike i govori dosta o svemu vezano za ovu utakmicu,

realan rezultat s obzirom na kvalitete timova je 5:0, ali taj rezultat kao i 4:0 je katastrofalan i Zeljini navijaci bez obzira na realnost nece prihvatiti taj rezultat kao nesto normalno vecini ce tesko pasti i distancirati ih od Zelje(govorim o simpatizerima kluba) .

Opet, neki retultat od 3 gola razlike, moze se reci da bi bio "dostojan" borbe i niko ne bi mogao nista reci, ali bi i tim rezultatom na Kosevu gledali "revijalnu" tekmu bez ikakvih teoretskih sansi za nekom zamimljivom utakmicom(rezultatski).

Eh sad, rezultati od 2 gola razlike(pogotovo sa postignutim golom u gostima, ciljam na 3:1) su zelja vecine navijaca i to bi zagarantovalo koliko-toliko zanimljivu utakmicu na Kosevu koja bi se mogla okarakterisati kao spektakl.
mada ni tad sanse za prolaz nebi bile vece od 15-20%.

Ostali rezultati, dakle, od minimalnog poraza do pobjede su ludi snovi, svi imamo pravo sanjati, ali nemam namjeru pisati o snovima, to cu samo sanjati, pa ako se ostvari, onda nista od Ramazana ove godine.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 jul 2013, 12:25

igraaaaj Željo igraj i pobjediiiiii 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 16 jul 2013, 12:26

tu i tamo je napisao/la:Ne znam sta da kazem o ovoj utakmici, gledam kvote na Zelju konstantno rastu i sada u vecini stranih kladionica su preko 20.00
to otprilike i govori dosta o svemu vezano za ovu utakmicu,

realan rezultat s obzirom na kvalitete timova je 5:0, ali taj rezultat kao i 4:0 je katastrofalan i Zeljini navijaci bez obzira na realnost nece prihvatiti taj rezultat kao nesto normalno vecini ce tesko pasti i distancirati ih od Zelje(govorim o simpatizerima kluba) .

Opet, neki retultat od 3 gola razlike, moze se reci da bi bio "dostojan" borbe i niko ne bi mogao nista reci, ali bi i tim rezultatom na Kosevu gledali "revijalnu" tekmu bez ikakvih teoretskih sansi za nekom zamimljivom utakmicom(rezultatski).

Eh sad, rezultati od 2 gola razlike(pogotovo sa postignutim golom u gostima, ciljam na 3:1) su zelja vecine navijaca i to bi zagarantovalo koliko-toliko zanimljivu utakmicu na Kosevu koja bi se mogla okarakterisati kao spektakl.
mada ni tad sanse za prolaz nebi bile vece od 15-20%.

Ostali rezultati, dakle, od minimalnog poraza do pobjede su ludi snovi, svi imamo pravo sanjati, ali nemam namjeru pisati o snovima, to cu samo sanjati, pa ako se ostvari, onda nista od Ramazana ove godine.
Ja sam vec prihvatio :mrgreen:

S ostatkom posta se slazem 100%
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 16 jul 2013, 12:27

...da i ja koju kažem; prethodnih dana moglo se pročitati svakojakih želja, stavova, mišljenja,...općenito o klubu, timu, pojedinim ljudima iz istog, kao i navijačima; nažalost, veliki dio napisanog i iznesenog je negativan :cry: ako bismo pravili usporedbu između našeg želje i uređenih klubova, onda je nezadovoljstvo trenutnim stanjem, uspjesima (u evropi), organizacijom, igračkim kadrom,...opravdano; međutim, nemoguće je naše društvo i stanje u istom, pa samim time i naš klub posmatrati izolovano od društevnih kretanja i stanja; naravno, svako ima na vlastiti stav i razmišljanje, pa i oni koji nisu zadovoljni ničim kad je klub u pitanju; što se mene tiče, smatram (kao i većina ostalih vjerujem) da uvijek može više i bolje; pri tom mislim na sve aspekte: organizaciju, sradion, stručni štab, igrački kadar, finansije,...želim da vjerujem da ćemo nastaviti da napredujemo (istina brže nego do sada); vjerujem da je ljudima koji su trenutno u klubu, neophodna podrška, pri čemu prvenstveno mislim na amara osima; čovjek je dokazao da voli klub, da umije da radi...da je bezgrešan, nije; da je znao fuliti sa pojačanjima-znao je (navedeno se može pripisati svakom treneru npr. ferguson-veron); konačno dođoh do trenutnog stanja pred sezonu i utakmice lp; igrački i na prvu smo definitvno (po imenima) slabiji; očekujem i vjerujem da će amar izvući maximum od istih; pred utakmice lp-a, želja mi je da igrači daju sve od sebe, da se bore; nadam se da nećemo doživjeti neki visok poraz; to nam u sadašnjem trenutku ne bi nikako dobro došlo (očigledno postoji solidan broj onih koji pokušavaju na sve načine da unosu nemir i natete klubu); bojim se scenarija od dvomeča sa hartsom i pravljenja katastrofe od poraza i ispadanja od istog, jer smo zaboga mi veliki željo; jesmo, ali u očima nas koji ovaj klub vole i prate od malih nogu; u evropi, nažalost, veoma smo mali; da bismo postali malo manje mali i počeli da rastemo, potrebno je puno rada, znanja, podrške i mira...neka nam je sretno večeras; što se mene tiče, bez obzira na rezultat, ja ću sa istim žarom da pratim i podržavam :ugeek:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 jul 2013, 12:27

slika

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 16 jul 2013, 12:28

Od nasih igraca danas ocekujem samo borbenos pa sta Bog da, nek ponove prvo poluvrijeme kao protiv Maribora na Kosevu kada smo ih ubili u prvih pola sata i igrali brzo i agresivno i siguran sam da rezultat nece izostati.

Bez obzira na sve, za Želju se ne navija Željo se voli

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 jul 2013, 12:35

Žvaka je napisao/la:Nadao sam se Hodžiću od prve minute, kontam mlad pun snage, bezobrazan, lucidan, može se nositi s njima. I onda tamo nekad u 60. ubaciti Adila kad se njihovi već umore, tako bi više koristi bilo od njega.

Sad se ostaje samo nadati da je priča oko povrede bila varka i da je Adil radio individualno i da se tovio i da će da grize ko zvijer, not :roll:
Baš suprotno druže. Treba iskusniji da krenu i da igraju bistre glave a ujedno da trče sto posto. Ako do neke 60-te budemo imali dobar rezultat onda gurneš malog. Tako bi ja uradio.

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 16 jul 2013, 12:38

bio bi dobar potez kada bi hodzica ubacio oko 60 min

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 jul 2013, 12:43

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.