Sta ce ti radio ,gledam ja sa prozoraamarpustahija je napisao/la:I ja trazim ,ali nema pa KAKVA NAM JE TO DRZAVAAAATihi je napisao/la:Daj ljudi ima li gdje na radiu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Haha dobra ti taibrakadabra je napisao/la:Sta ce ti radio ,gledam ja sa prozoraamarpustahija je napisao/la:I ja trazim ,ali nema pa KAKVA NAM JE TO DRZAVAAAATihi je napisao/la:Daj ljudi ima li gdje na radiu

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Kako pratis to , nemogu nigdje da nadjem gdje se slusaPasha je napisao/la:napisah Vam na prethodnoj strani link, al' evo opet. kao što rekoh uključenja su povremena
http://www.zenicaradioq.ba/

- ibrakadabra
- Kontakt:
Trenutno manijaci pjevaju "hajde zeljo zabi gol,samo tebi pjevamo.
Na terenu nista
Od vaseg dopisnika sa pendjera
Na terenu nista
Od vaseg dopisnika sa pendjera
ma puste muziku pa onda jave rezultate pa se onda malo prikljuce na tekmuamarpustahija je napisao/la:Kako pratis to , nemogu nigdje da nadjem gdje se slusaPasha je napisao/la:napisah Vam na prethodnoj strani link, al' evo opet. kao što rekoh uključenja su povremena

It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- ibrakadabra
- Kontakt:
Robijasi dosli sa 5 autobusa,cudo su dosli na vrijeme,autobusi puni ko oni u indiji samo sto ih nema na krovu
gornji desni ugao, imaš opciju live slušanje. moraš koristiti vinampamarpustahija je napisao/la:Kako pratis to , nemogu nigdje da nadjem gdje se slusaPasha je napisao/la:napisah Vam na prethodnoj strani link, al' evo opet. kao što rekoh uključenja su povremena
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
izgleda dobra utakmica
DiNno je napisao/la:8000 je na grbavici dosta je protiv koga igramoMrgood je napisao/la:Meni se čini da Željo ima više virtualnih "navijača" nego pravih navijača.![]()
![]()
![]()
igrate jedan od par istinkih derbija u BH. za tvoju info
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Čelik je ispodprosječan klub koji će sljedeće godine igrati derbije sa Iskrom iz Bugojnamaroonboy je napisao/la:DiNno je napisao/la:8000 je na grbavici dosta je protiv koga igramoMrgood je napisao/la:Meni se čini da Željo ima više virtualnih "navijača" nego pravih navijača.![]()
![]()
![]()

Čelik je ispodprosječan klub koji će sljedeće godine igrati derbije sa Iskrom iz BugojnaMrgood je napisao/la:DiNno je napisao/la:8000 je na grbavici dosta je protiv koga igramoMrgood je napisao/la:Meni se čini da Željo ima više virtualnih "navijača" nego pravih navijača.![]()
![]()
![]()

celik, je uz nas i vas velez i borac, ime koje nesto znaci u svijetu BH fudbala, ali ako ti to neznas tvo problem. ali ako oces d asudis o nekoj ekipi trebao bi je otici pogledati kada igra bar protiv tvog tima na tvom stadionu. a ne na osnovu pisanih izvjestaja gov o kvalitetu ekipe
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
-
- Kontakt:
Višća je promašio nešto što je teže promašiti nego pogoditi. Naime, sa sedam metara je loptu poslao pored praznog gola, iako je Bilobrk savladan. Ma jao 

-
- Kontakt:
kaznit ce vas celik za promasaje
previše mašimo AMAR ce njih sredit na pauzi 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- ibrakadabra
- Kontakt:
Mozda je to vama derbi kad igrate sa njimamaroonboy je napisao/la:DiNno je napisao/la:8000 je na grbavici dosta je protiv koga igramoMrgood je napisao/la:Meni se čini da Željo ima više virtualnih "navijača" nego pravih navijača.![]()
![]()
![]()
- ibrakadabra
- Kontakt:
Jug pun zastava ko u juznoj americi
- ibrakadabra
- Kontakt:
2-0 jug gori
-
- Kontakt:
ibrakadabra je napisao/la:Jug pun zastava ko u juznoj americi
Hocel biti kakvih slika sa tekme,koliko sam dosad vidio zasluzeno vodite,i na tome vam cestitam,dobra ste ekipa uigrao vas je Osim.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.