Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Centre forward
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Centre forward » 25 jun 2011, 12:02

Juce sam zaratov'o sa nekim deckima ovdje pa ne bih i danas opet :mrgreen: .
Samo bih da potvrdim konstataciju sto je neko gore napis'o da pricali vi ovo ili ono Xavi je bio i ost'o doktor za Fabregasa ( ne volim ni jednog da se razumijemo), bilo koja pozicija na terenu da je u pitanju i da ce i on k'o i Henry doc tu da uzme taj pehar LP, i niss drugo.Msm da ta prica o nostalgicnosti ne prolazi jer Fabregas je vjerovatno vise vezan za London nego za Barselonu,kako emotivno tako i na druge nacine.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jun 2011, 12:14

Ali neka mi neko objasni, po cemu je to Xavi majstor za Cesca??? Sto ima bolju ekipu i osvaja??? Sto nema vise asistencija i golova(da se razumijemo u isto toliko godina)???? Sto ima vise pasova, ali nazad???
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2011, 12:15

@AlGB nadam se da je ovo Three istinito :)

Mah pusti ba, vidiš da i dalje sline za njim pa sad nevalja.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 jun 2011, 12:19

Xavi je obican kloc i nebitno ime za prave ljubitelje fudbala, prosjek obicni i kao takav se ne moze pominjati na nasoj divnoj temi.
Dio Arsenala

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 jun 2011, 12:25

AllGunsBlazing je napisao/la:Ali neka mi neko objasni, po cemu je to Xavi majstor za Cesca??? Sto ima bolju ekipu i osvaja??? Sto nema vise asistencija i golova(da se razumijemo u isto toliko godina)???? Sto ima vise pasova, ali nazad???
Najbolje da to vidis sa selektorom španske repke, on ce ti vjerovatno od svih nas dat najbolje argumente.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jun 2011, 12:32

Centre forward je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ali neka mi neko objasni, po cemu je to Xavi majstor za Cesca??? Sto ima bolju ekipu i osvaja??? Sto nema vise asistencija i golova(da se razumijemo u isto toliko godina)???? Sto ima vise pasova, ali nazad???
Najbolje da to vidis sa selektorom španske repke, on ce ti vjerovatno od svih nas dat najbolje argumente.
Jel to onaj selektor kod kojeg ni Torres(inace kad je bio u formi) ne bi igrao da su imali igraca priblizne kvalitete u Spaniji, ali slabijeg??? Ocito je tamo da vlada to neko stanje, jer David Silva igra redovno i onda predje u City na pola Svj. i odmah ispada iz prve ekipe... Jel tako Xavi je dao onu asistenciju za osvajanje svjetskog prvenstva??? :lol: :lol:
@gunnerS ma et dosadno mi :D :D a i ja se nadam da ce ova trojica doci, i jos plus Samba u odbrani.. Gervinho je vise spic nego krilo, iako i krilo dobro igra, a ova druga dvojica su klasicna krila, jedan lijevo jedan desno :) i jos Samba i ne znam sta vise ocekivati od Wengera da kupi..
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2011, 12:37

Mah, Hazarda hoču :D Imam ga na FM-u i dbar mi je :D heheh

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 25 jun 2011, 15:11

Chelsea_CBH je napisao/la:Koji je igrač u pitanju???

slika
Ray Parlour.. prznica :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 25 jun 2011, 15:45

haxonja je napisao/la:

slika
Svaka čast care. Pravim jednu studiju, da vidim koliko ovdje ima pravih poznavatelja nogometa. Divim se ljudima poput tebe i Adija iz Žepča jer se vidi da ste strastveni poznavatelji svega sportskog. U Primeri baš i nisu raspoloženi osim Valencije.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 jun 2011, 16:24

Molim @Monologa(jer haman jedini on radi svoj pos'o) da pobrise ove gluposti koje se pisu na ovoj stranici od strane forumasa koji bi samo da zbijaju segu po forumu...HVALA.. :o

Sto se tice transfera za sad nema nista novo kod Arsenala...
Pise se da je Gervinho vec blizu Arsenala,ali evo vec 2-3 sedmice se iznova i iznova kopiraju vijesti,takodje i Alvarez igrac koji ima 23 godine prvo je trebao doci kao slobodan igrac(sto je bilo zanimljivo svima nama)a sada navodno se spominje neka odsteta od 12 miliona funti(cijena za koju se trenutno radi na dovodjenju Gervinha)...
Samba moli B'burn da ne koci njegov transfer radi nekih procenata koji bi pripali bivsem klubu Sambe itd...A isto tako je zanimljivo da se vise nigdje ne spominje Chamberlain jedno vrijeme smo se doslovno tukli sa Unitedom za njega,osvanula je vijest da smo dobili "bitku"ali kako ja znam na oficijalnoj stranici kluba i u intervijuima osoblja a i igraca Arsenala se nista nije moglo procitati/cuti...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2011, 19:49

Mah, dosadni su više, uostalom, iskreno ja se više nikome ne nadam, tačno sam izgubio volju za bilo kojim igračem, ne znam što al valjda tolika galama prašina i onda iam sedmicu dana tišina. Wenger će dovest koga misli da treba, nama je da se nadamo da će igrači napokon osvojit koju titulu i više ništa ne možemo napravit :)

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 jun 2011, 19:49

haxonja je napisao/la:

slika
Desni klik, view image i procitas o kome se radi :roll:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 jun 2011, 19:51

-Paja je napisao/la:Xavi je obican kloc i nebitno ime za prave ljubitelje fudbala, prosjek obicni i kao takav se ne moze pominjati na nasoj divnoj temi.
ko je za tebe fudbalski madjionicar, ako je jedan xavi KLOC ?
svi pricaju da je xavi taj madjionicar bez kojeg barcina igra ne bi imala smisla, a ti koji si PRAVI ljubitelj fudbala mislsi da je on KLOC, aferim paja
Za zivot cijeli!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2011, 02:05

Hajd imas gdje pisati o Xaviju, i da nema Messija taj bi isti Xavi i dalje bio u sjeni kao sto je bio i do 2006.
Celik!3,2,2.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 26 jun 2011, 10:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd imas gdje pisati o Xaviju, i da nema Messija taj bi isti Xavi i dalje bio u sjeni kao sto je bio i do 2006.
hehhehehe majstore gdje je messi u spanskoj reprezentaciji pa sta xavi i andres rade, mozes mrzit ili nemrzit jednog igraca al njegove sposobnosti dovodit u pitanje kad mu se cijeli svijet divi je glupost.

nepostoji ekipa koja xavija sad nebi zeljela u svojoj ekipi jednostavno nepostoji
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 jun 2011, 11:04

motty je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd imas gdje pisati o Xaviju, i da nema Messija taj bi isti Xavi i dalje bio u sjeni kao sto je bio i do 2006.
hehhehehe majstore gdje je messi u spanskoj reprezentaciji pa sta xavi i andres rade, mozes mrzit ili nemrzit jednog igraca al njegove sposobnosti dovodit u pitanje kad mu se cijeli svijet divi je glupost.

nepostoji ekipa koja xavija sad nebi zeljela u svojoj ekipi jednostavno nepostoji
Manchesterovac, teska srca, al' se ipak moram slozit s tobom. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jun 2011, 12:28

motty je napisao/la:

Jel to ona ista spanska reprezentacija koja svoju titulu moze zahvaliti redom: Robbenu pa onda Cesc Fabregasu???? :lol: :lol: Gdje je taj majstor Xavi bio 4-5 godina svoje karijere??? Kad je Barca bila kao danasnji Arsenal??? Cesc je i dalje tu, i dalje dobar, njeg nigdje nije bilo do pojave Ronaldinha pa sad Messija..
Celik!3,2,2.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 jun 2011, 12:46

Ne volim ni B od Barce, posteno yebi ga, al kako bolan mozete rec za Xavia da ga nije nigdje bilo.Pa covjek je konstantan zadnjih 10-ak godina mozda i vise, bilo da je bila "era" ' dinha,Messija ili bilo koga drugog.Malo koji igrac se time moze pohvalit.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 26 jun 2011, 12:50

Centre forward je napisao/la:Ne volim ni B od Barce, posteno yebi ga, al kako bolan mozete rec za Xavia da ga nije nigdje bilo.Pa covjek je konstantan zadnjih 10-ak godina mozda i vise, bilo da je bila "era" ' dinha,Messija ili bilo koga drugog.Malo koji igrac se time moze pohvalit.
Pogrijesio si ja mislim da je konstantan bar zadnjih 20 godina.

Konstantan al kloc.
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 13:19

Evo pročitah na sa - x da United nudi 20 miliona za nasria, i ovo je stvarno smiješna ponuda, šta oni misle da je Arsenal klub sam za odskočnu dasku nekome. Sramota stvarno.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.