Al bi mi titulu i da gazimo sve redom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:04
Pa dobro, Sablic hoce 352, vec se i jedan igrac spominje koji bi nam unaprijedio igru.
I Sablic ekspermentise, jer nije ni sam siguran kojih prvih 11 je najboljih, jer nije imao pripremne utakmice da to radi.
ISTINA ZA VEDRANA !
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koševo Zapad
- ElCartel11
- Kontakt:
Sabanovic - Lazic - Ševelj - X
....... Kapic - Djokanovic
Fanimo -------- Bodul ---------- X
........................ X
Ove pozicije bi trebali na zimu ojačati sa igračima koji bi bili kvalitet.
I fali nam ubica u spici, na žalost Bagaric i Cmiljanic to nisu. Ahmetovic ne može vise.
....... Kapic - Djokanovic
Fanimo -------- Bodul ---------- X
........................ X
Ove pozicije bi trebali na zimu ojačati sa igračima koji bi bili kvalitet.
I fali nam ubica u spici, na žalost Bagaric i Cmiljanic to nisu. Ahmetovic ne može vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jednostavno raja ne može skontati da nam je bar 1 polusezona teska muka, vidjet ćemo sta nam zimski rok donosi, 2 kvalitetno odabrana igraca bi nam ozbiljno digla nivo igre ( prije svega nama treba lijevi bek i lijevo krilo, treba probati dovesti Catakovica, jer je Bagaric za sad tanak, ako ovako nastavi sigurno ce otici na ljeto, jer se nece aktivirati klauzula za jos 1 godinu )Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:47Al bi mi titulu i da gazimo sve redom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:04
Pa dobro, Sablic hoce 352, vec se i jedan igrac spominje koji bi nam unaprijedio igru.
I Sablic ekspermentise, jer nije ni sam siguran kojih prvih 11 je najboljih, jer nije imao pripremne utakmice da to radi.
ISTINA ZA VEDRANA !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Mi smo krahirali na proljeće, rezultat je gubitak praktično gotove titule.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:55Jednostavno raja ne može skontati da nam je bar 1 polusezona teska muka, vidjet ćemo sta nam zimski rok donosi, 2 kvalitetno odabrana igraca bi nam ozbiljno digla nivo igre ( prije svega nama treba lijevi bek i lijevo krilo, treba probati dovesti Catakovica, jer je Bagaric za sad tanak, ako ovako nastavi sigurno ce otici na ljeto, jer se nece aktivirati klauzula za jos 1 godinu )Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:47Al bi mi titulu i da gazimo sve redom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:04
ISTINA ZA VEDRANA !
Počeli novu sezonu bez priprema, bez napadača, bez trenera...uz probleme s registracijom.
Uz probleme sa upravljačkom strukturom...al jok, mi hoćemo titulu i tačka.
Jesmo to operisani od dešavanja u klubu? Nisu igrači roboti da ih naviješ i igraju.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svi su na pocetku sezone govorili da je Europa odlicna ove sezone, jesu li dosla 2 bolja igraca, to se već titula ocekujeShategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:07Mi smo krahirali na proljeće, rezultat je gubitak praktično gotove titule.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:55Jednostavno raja ne može skontati da nam je bar 1 polusezona teska muka, vidjet ćemo sta nam zimski rok donosi, 2 kvalitetno odabrana igraca bi nam ozbiljno digla nivo igre ( prije svega nama treba lijevi bek i lijevo krilo, treba probati dovesti Catakovica, jer je Bagaric za sad tanak, ako ovako nastavi sigurno ce otici na ljeto, jer se nece aktivirati klauzula za jos 1 godinu )
Počeli novu sezonu bez priprema, bez napadača, bez trenera...uz probleme s registracijom.
Uz probleme sa upravljačkom strukturom...al jok, mi hoćemo titulu i tačka.
Jesmo to operisani od dešavanja u klubu? Nisu igrači roboti da ih naviješ i igraju.

Mi smo do prije mjesec imali preko milion eura dugova, a vec bi sad titulu, e Boga mi da su nam oni seikovi sto PSG drze dosli, ne bi mogli očekivati nista do polusezone
Ima dobrih igraca ,ali ko ih je dovodio svaka mu cast,jednostavno ekipa nije uravnotezena,igraci su dovodjeni neselektivno,i to je problem,jednostavno se vidi da igrace nisu dovodili strucnjaci,nego neki menadzeri preko talova,doveli su 5 ofanzivnih,nijednog beka gdje nam najvise skripi,nijednog klasicnog defanzivnog veznog,nijednog golmana,ali et na srecu Dizdarevic se pokazao dobar,Vicko Sevelj nije nikakav upgrade na ovu ekipu,doveo ga Sablic,i naravno odma u prvi tim jer je njegov zemljak,a nas projekat Djokanovic klupa,jeste odigrao losih utakmica ali nista losije od Vicka,ali nas je navikao na vise,opet juce kad je usao pokazao je vise od svih njih,nazalost Hebibovic,Ahmetovic,Sabanovic i dalje su nasi ponajbolji igraci.
Samo Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Vicko je odigrao sasvim dobro juce. Pa lik je 3 mjeseca bez takmicarskih utakmica i vi ocekujete od njega odmah najbolje?
Djokanovic je zaslužio klupu, da se malo dohaviza.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pusti. Jucer onaj kreten u sat vremena 5 postova o Vicku, pokusava sarkastican biti, sta li vec.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:52Vicko je odigrao sasvim dobro juce. Pa lik je 3 mjeseca bez takmicarskih utakmica i vi ocekujete od njega odmah najbolje?
Inace dosta dobro je jucer odigrao, samo je 1 gresku imao, kad je dodao loptu u noge igracu tuzle
-
- Kontakt:
VEDRAN PULJIĆ!!!

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde zundo rjesavaj zadatakNirton je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:09![]()

Ja nisam ljut ni na trenera ni na igrace ja sam ljut na NEZNANJE ljudi da naprave klub ako nista da je za stepenicu dvije iznad ove močvare zvane PLBiH.
A to NEZNANJE traje vec 7-8 godina. E to boli najvise sto se moglo a nije se znalo, a imao si sve kao na tanjiru servirano.
A to NEZNANJE traje vec 7-8 godina. E to boli najvise sto se moglo a nije se znalo, a imao si sve kao na tanjiru servirano.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, šta se očekuje od Mirvića?
Osim ovog formalnog predstavljanja, mislim čovjek nije rekao ništa konkretno, šta se planira, kud sa akademijom, šta za stadion, šta sa prvom ekipom, koji su nam ciljevi, hoćemo li se bazirati na razvoj mladih igrača ili pak na gotov proizvod po principu dovedi i da je odmah u prvoj ekipi, hoćemo li ganjati titule ili će i Evropa biti dosta....dosta je nekih pitanja, a mislim da ako je već ušao u klub, trebao bi da zasuče rukave i krene sa radom.
Na zimu neke stvari moraju biti jasnije, fino je što je ubrizgao finansijsku inekciju, ali to je samo ugasilo požar koji je bio u klubu, sad treba dalje raditi.
Osim ovog formalnog predstavljanja, mislim čovjek nije rekao ništa konkretno, šta se planira, kud sa akademijom, šta za stadion, šta sa prvom ekipom, koji su nam ciljevi, hoćemo li se bazirati na razvoj mladih igrača ili pak na gotov proizvod po principu dovedi i da je odmah u prvoj ekipi, hoćemo li ganjati titule ili će i Evropa biti dosta....dosta je nekih pitanja, a mislim da ako je već ušao u klub, trebao bi da zasuče rukave i krene sa radom.
Na zimu neke stvari moraju biti jasnije, fino je što je ubrizgao finansijsku inekciju, ali to je samo ugasilo požar koji je bio u klubu, sad treba dalje raditi.
Koševo Zapad
A sto vi spominjete samo Mirvica pa nije covjek jedini investitor.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Misliš da će se Tan aktivno uključiti?
On može jedino finansijski učestvovati (doduše ima i onaj njegov wonderkid što se javlja na društvenim mrežama), od Mirvića ipak očekujem da bude aktivno u svemu ovom kao predsjednik kluba.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rečeno je da će biti predstavljen plan.Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:29Dobro, šta se očekuje od Mirvića?
"FK Sarajevo ime je i bezvremenski brend! Duga i uspješna tradicija kluba zaslužuje novu viziju koja će omogućiti razvijanje kluba i kao međunarodnog brenda. Zbog toga smo uzbuđeni što imamo i znanje, i iskustvo i kredibilne globalne poslovne odnose koji nam garantuju povratak entuzijazma na Koševo na zadovoljstvo vjernih navijača, koji su željni uspjeha i dobrih rezultata!“, ističu Tan i Mirvić.
Kako navode, u narednih nekoliko sedmica doći će do perioda tranzicije nakon čega će biti u potpunosti spremni podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju FK Sarajevo sa širom javnošću.
- Shategabri
- Kontakt:
ZahvaljujemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:49Rečeno je da će biti predstavljen plan.Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:29Dobro, šta se očekuje od Mirvića?
"FK Sarajevo ime je i bezvremenski brend! Duga i uspješna tradicija kluba zaslužuje novu viziju koja će omogućiti razvijanje kluba i kao međunarodnog brenda. Zbog toga smo uzbuđeni što imamo i znanje, i iskustvo i kredibilne globalne poslovne odnose koji nam garantuju povratak entuzijazma na Koševo na zadovoljstvo vjernih navijača, koji su željni uspjeha i dobrih rezultata!“, ističu Tan i Mirvić.
Kako navode, u narednih nekoliko sedmica doći će do perioda tranzicije nakon čega će biti u potpunosti spremni podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju FK Sarajevo sa širom javnošću.

I nadam se da će u skladu s tim i poduzeti aktivnosti.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:52ZahvaljujemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:49Rečeno je da će biti predstavljen plan.Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:29Dobro, šta se očekuje od Mirvića?
![]()
I nadam se da će u skladu s tim i poduzeti aktivnosti.

Ja sam otprilike cuo neki plan koji se suska, ali eto treba sačekati zvanične informacije.
NETREBA SE SAMO SKUPIT NA VEDRANIVOM GROBU, VEC I PRED TUZITELJSTVOM I SUDIM BIH, **** mater svima.
Onda otic kod FERAGETA I ANGAZOVAT GA..
ISTINA ZA VEDRANA
STO se tice nase ekipe mi nemamo ni jednog igraca da svoim znanjem zalaganjem kvalitetom u 10 najbolji igraca lige..
FANIMO on ima potencijal al FINANSIJE korona advokati prijetnja klubu bjeg u englesku, plus sto je vrlo lahko povrjediv
Ahmet 37 godina teska povreda nazalost
Bodul ok igrac al za mali nigimet
Bagaric u najjvecem usponu kad je bio nista posebno
Dizdarevic je jedini igrac (golman sto jest medju prva 2-3 golmana lige) al manja je konkurencija al momak brani fino cak se kovin izistatak i ne osjeti
Trako ramic vicko pidro saban kurdic dupovac andre kapic cmiljenic kibiljar to su igraci za slobodu i ambicije slobode zelje tako to 7 mjesto
Sto se tice Gorana njemu zamjeram kondiciju neki automatizam i manjak prijateljski utakmica..
Jer ipak ovo je 15 zvanicnih utakmica igra ista ko pritiv Milaamija
Al tabelarno kad pogledas leotar i tc dasmo uzeli tu po bod mi bi bili u dibroj pozici sad moramo pokusat svinjskom uzet bod i ove slabije ekipe pobjedit sto ce sa ovakvom igrom tesko ici
Ekipa je sastavljena zbrda zdola nema balans, ovo ko mi ko djeca kad smo naulici igrali fudbala ovaj sivijem onaj sa onim i kad pocnemo niko nece nago ni u obranu vec sve u napad jedan je Hase
Onda otic kod FERAGETA I ANGAZOVAT GA..
ISTINA ZA VEDRANA
STO se tice nase ekipe mi nemamo ni jednog igraca da svoim znanjem zalaganjem kvalitetom u 10 najbolji igraca lige..
FANIMO on ima potencijal al FINANSIJE korona advokati prijetnja klubu bjeg u englesku, plus sto je vrlo lahko povrjediv
Ahmet 37 godina teska povreda nazalost
Bodul ok igrac al za mali nigimet
Bagaric u najjvecem usponu kad je bio nista posebno
Dizdarevic je jedini igrac (golman sto jest medju prva 2-3 golmana lige) al manja je konkurencija al momak brani fino cak se kovin izistatak i ne osjeti
Trako ramic vicko pidro saban kurdic dupovac andre kapic cmiljenic kibiljar to su igraci za slobodu i ambicije slobode zelje tako to 7 mjesto
Sto se tice Gorana njemu zamjeram kondiciju neki automatizam i manjak prijateljski utakmica..
Jer ipak ovo je 15 zvanicnih utakmica igra ista ko pritiv Milaamija
Al tabelarno kad pogledas leotar i tc dasmo uzeli tu po bod mi bi bili u dibroj pozici sad moramo pokusat svinjskom uzet bod i ove slabije ekipe pobjedit sto ce sa ovakvom igrom tesko ici
Ekipa je sastavljena zbrda zdola nema balans, ovo ko mi ko djeca kad smo naulici igrali fudbala ovaj sivijem onaj sa onim i kad pocnemo niko nece nago ni u obranu vec sve u napad jedan je Hase
-
- Kontakt:
Sabanovic tebi los igrac?Bodul los??Kobiljar+Bagaric losi??Drug ako nisu u formi 1-2-3 kola ne znaci da su losi...Ovo su sve za nase lige veliki majstori.Bodul da igra za bilo koji drugi klub u ligi ovdje bi se dizao kao da je Ronaldinho,ali dok je kod nas pojedinima ne valja....Ja da se pitam odma vec sada bi aktivirao Bodulu i drugu godinu ugovora
Trako i Ramic imaju po 18 godina i njih ne treba kriviti za nista.Vicko tek poceo igrati,nema ni 90 min odigrano vi vec procjenili da je los...Dupovac,Kapic,Djokanovic samo nisu u formi,ali kada jesu oni su ubjedljivo najbolji igraci lige na svojim pozicijama
Nadam se da je ovaj post samo neki pokusaj sarkazma...
ISTINA ZA VEDRANA!
Trako i Ramic imaju po 18 godina i njih ne treba kriviti za nista.Vicko tek poceo igrati,nema ni 90 min odigrano vi vec procjenili da je los...Dupovac,Kapic,Djokanovic samo nisu u formi,ali kada jesu oni su ubjedljivo najbolji igraci lige na svojim pozicijama
Nadam se da je ovaj post samo neki pokusaj sarkazma...
ISTINA ZA VEDRANA!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 okt 2021, 15:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 25 gostiju.