FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
10%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 252

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 04 okt 2021, 11:47

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 okt 2021, 11:04

Pa dobro, Sablic hoce 352, vec se i jedan igrac spominje koji bi nam unaprijedio igru.
I Sablic ekspermentise, jer nije ni sam siguran kojih prvih 11 je najboljih, jer nije imao pripremne utakmice da to radi.
ISTINA ZA VEDRANA !
Al bi mi titulu i da gazimo sve redom.
Koševo Zapad

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 okt 2021, 11:47

Sabanovic - Lazic - Ševelj - X
....... Kapic - Djokanovic
Fanimo -------- Bodul ---------- X
........................ X

Ove pozicije bi trebali na zimu ojačati sa igračima koji bi bili kvalitet.
I fali nam ubica u spici, na žalost Bagaric i Cmiljanic to nisu. Ahmetovic ne može vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 okt 2021, 11:55

Shategabri je napisao/la:
04 okt 2021, 11:47

Pa dobro, Sablic hoce 352, vec se i jedan igrac spominje koji bi nam unaprijedio igru.
I Sablic ekspermentise, jer nije ni sam siguran kojih prvih 11 je najboljih, jer nije imao pripremne utakmice da to radi.
ISTINA ZA VEDRANA !
Jednostavno raja ne može skontati da nam je bar 1 polusezona teska muka, vidjet ćemo sta nam zimski rok donosi, 2 kvalitetno odabrana igraca bi nam ozbiljno digla nivo igre ( prije svega nama treba lijevi bek i lijevo krilo, treba probati dovesti Catakovica, jer je Bagaric za sad tanak, ako ovako nastavi sigurno ce otici na ljeto, jer se nece aktivirati klauzula za jos 1 godinu )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 okt 2021, 12:07

04 okt 2021, 11:55

ISTINA ZA VEDRANA !
Jednostavno raja ne može skontati da nam je bar 1 polusezona teska muka, vidjet ćemo sta nam zimski rok donosi, 2 kvalitetno odabrana igraca bi nam ozbiljno digla nivo igre ( prije svega nama treba lijevi bek i lijevo krilo, treba probati dovesti Catakovica, jer je Bagaric za sad tanak, ako ovako nastavi sigurno ce otici na ljeto, jer se nece aktivirati klauzula za jos 1 godinu )
Mi smo krahirali na proljeće, rezultat je gubitak praktično gotove titule.
Počeli novu sezonu bez priprema, bez napadača, bez trenera...uz probleme s registracijom.
Uz probleme sa upravljačkom strukturom...al jok, mi hoćemo titulu i tačka.
Jesmo to operisani od dešavanja u klubu? Nisu igrači roboti da ih naviješ i igraju.
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 okt 2021, 12:08

Miljacka je napisao/la:
04 okt 2021, 09:06
Vedrana Puljića je ubila policija MUPa ZHŽ i ranila još šest momaka iz službenog pištolja! Policija!

Istina za Vedrana!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 okt 2021, 12:24

04 okt 2021, 12:07
04 okt 2021, 11:55

Mi smo krahirali na proljeće, rezultat je gubitak praktično gotove titule.
Počeli novu sezonu bez priprema, bez napadača, bez trenera...uz probleme s registracijom.
Uz probleme sa upravljačkom strukturom...al jok, mi hoćemo titulu i tačka.
Jesmo to operisani od dešavanja u klubu? Nisu igrači roboti da ih naviješ i igraju.
Svi su na pocetku sezone govorili da je Europa odlicna ove sezone, jesu li dosla 2 bolja igraca, to se već titula ocekuje :D
Mi smo do prije mjesec imali preko milion eura dugova, a vec bi sad titulu, e Boga mi da su nam oni seikovi sto PSG drze dosli, ne bi mogli očekivati nista do polusezone

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 okt 2021, 12:31

Ima dobrih igraca ,ali ko ih je dovodio svaka mu cast,jednostavno ekipa nije uravnotezena,igraci su dovodjeni neselektivno,i to je problem,jednostavno se vidi da igrace nisu dovodili strucnjaci,nego neki menadzeri preko talova,doveli su 5 ofanzivnih,nijednog beka gdje nam najvise skripi,nijednog klasicnog defanzivnog veznog,nijednog golmana,ali et na srecu Dizdarevic se pokazao dobar,Vicko Sevelj nije nikakav upgrade na ovu ekipu,doveo ga Sablic,i naravno odma u prvi tim jer je njegov zemljak,a nas projekat Djokanovic klupa,jeste odigrao losih utakmica ali nista losije od Vicka,ali nas je navikao na vise,opet juce kad je usao pokazao je vise od svih njih,nazalost Hebibovic,Ahmetovic,Sabanovic i dalje su nasi ponajbolji igraci.
Samo Sarajevo

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 okt 2021, 12:52

Vicko je odigrao sasvim dobro juce. Pa lik je 3 mjeseca bez takmicarskih utakmica i vi ocekujete od njega odmah najbolje?
Djokanovic je zaslužio klupu, da se malo dohaviza.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 okt 2021, 12:58

ElCartel11 je napisao/la:
04 okt 2021, 12:52
Vicko je odigrao sasvim dobro juce. Pa lik je 3 mjeseca bez takmicarskih utakmica i vi ocekujete od njega odmah najbolje?
Djokanovic je zaslužio klupu, da se malo dohaviza.
Ma pusti. Jucer onaj kreten u sat vremena 5 postova o Vicku, pokusava sarkastican biti, sta li vec.
Inace dosta dobro je jucer odigrao, samo je 1 gresku imao, kad je dodao loptu u noge igracu tuzle

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 04 okt 2021, 13:00

VEDRAN PULJIĆ!!!

slika

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 okt 2021, 13:21

Nirton je napisao/la:
04 okt 2021, 09:09
ElCartel11 je napisao/la:
04 okt 2021, 01:27
f0rest1946 je napisao/la:
04 okt 2021, 00:44

+1
+ 5 - (2x5) + 6 : 1 :kafa:
:hmmmmm:
Hajde zundo rjesavaj zadatak :mrgreen:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 okt 2021, 13:24

Ja nisam ljut ni na trenera ni na igrace ja sam ljut na NEZNANJE ljudi da naprave klub ako nista da je za stepenicu dvije iznad ove močvare zvane PLBiH.
A to NEZNANJE traje vec 7-8 godina. E to boli najvise sto se moglo a nije se znalo, a imao si sve kao na tanjiru servirano.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 okt 2021, 13:29

Dobro, šta se očekuje od Mirvića?
Osim ovog formalnog predstavljanja, mislim čovjek nije rekao ništa konkretno, šta se planira, kud sa akademijom, šta za stadion, šta sa prvom ekipom, koji su nam ciljevi, hoćemo li se bazirati na razvoj mladih igrača ili pak na gotov proizvod po principu dovedi i da je odmah u prvoj ekipi, hoćemo li ganjati titule ili će i Evropa biti dosta....dosta je nekih pitanja, a mislim da ako je već ušao u klub, trebao bi da zasuče rukave i krene sa radom.
Na zimu neke stvari moraju biti jasnije, fino je što je ubrizgao finansijsku inekciju, ali to je samo ugasilo požar koji je bio u klubu, sad treba dalje raditi.
Koševo Zapad

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 okt 2021, 13:40

A sto vi spominjete samo Mirvica pa nije covjek jedini investitor.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 okt 2021, 13:42

Aduka87 je napisao/la:
04 okt 2021, 13:40
A sto vi spominjete samo Mirvica pa nije covjek jedini investitor.
Misliš da će se Tan aktivno uključiti?
On može jedino finansijski učestvovati (doduše ima i onaj njegov wonderkid što se javlja na društvenim mrežama), od Mirvića ipak očekujem da bude aktivno u svemu ovom kao predsjednik kluba.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 okt 2021, 13:49

04 okt 2021, 13:29
Osim ovog formalnog predstavljanja, mislim čovjek nije rekao ništa konkretno, šta se planira, kud sa akademijom, šta za stadion, šta sa prvom ekipom, koji su nam ciljevi, hoćemo li se bazirati na razvoj mladih igrača ili pak na gotov proizvod po principu dovedi i da je odmah u prvoj ekipi, hoćemo li ganjati titule ili će i Evropa biti dosta....dosta je nekih pitanja, a mislim da ako je već ušao u klub, trebao bi da zasuče rukave i krene sa radom.
Na zimu neke stvari moraju biti jasnije, fino je što je ubrizgao finansijsku inekciju, ali to je samo ugasilo požar koji je bio u klubu, sad treba dalje raditi.
Rečeno je da će biti predstavljen plan.
"FK Sarajevo ime je i bezvremenski brend! Duga i uspješna tradicija kluba zaslužuje novu viziju koja će omogućiti razvijanje kluba i kao međunarodnog brenda. Zbog toga smo uzbuđeni što imamo i znanje, i iskustvo i kredibilne globalne poslovne odnose koji nam garantuju povratak entuzijazma na Koševo na zadovoljstvo vjernih navijača, koji su željni uspjeha i dobrih rezultata!“, ističu Tan i Mirvić.

Kako navode, u narednih nekoliko sedmica doći će do perioda tranzicije nakon čega će biti u potpunosti spremni podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju FK Sarajevo sa širom javnošću.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 okt 2021, 13:52

04 okt 2021, 13:49
"FK Sarajevo ime je i bezvremenski brend! Duga i uspješna tradicija kluba zaslužuje novu viziju koja će omogućiti razvijanje kluba i kao međunarodnog brenda. Zbog toga smo uzbuđeni što imamo i znanje, i iskustvo i kredibilne globalne poslovne odnose koji nam garantuju povratak entuzijazma na Koševo na zadovoljstvo vjernih navijača, koji su željni uspjeha i dobrih rezultata!“, ističu Tan i Mirvić.

Kako navode, u narednih nekoliko sedmica doći će do perioda tranzicije nakon čega će biti u potpunosti spremni podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju FK Sarajevo sa širom javnošću.

Zahvaljujem :thumbup:
I nadam se da će u skladu s tim i poduzeti aktivnosti.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 okt 2021, 13:58

04 okt 2021, 13:52
04 okt 2021, 13:49

Zahvaljujem :thumbup:
I nadam se da će u skladu s tim i poduzeti aktivnosti.
:thumbup:
Ja sam otprilike cuo neki plan koji se suska, ali eto treba sačekati zvanične informacije.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 okt 2021, 14:30

NETREBA SE SAMO SKUPIT NA VEDRANIVOM GROBU, VEC I PRED TUZITELJSTVOM I SUDIM BIH, **** mater svima.

Onda otic kod FERAGETA I ANGAZOVAT GA..

ISTINA ZA VEDRANA

STO se tice nase ekipe mi nemamo ni jednog igraca da svoim znanjem zalaganjem kvalitetom u 10 najbolji igraca lige..

FANIMO on ima potencijal al FINANSIJE korona advokati prijetnja klubu bjeg u englesku, plus sto je vrlo lahko povrjediv

Ahmet 37 godina teska povreda nazalost

Bodul ok igrac al za mali nigimet

Bagaric u najjvecem usponu kad je bio nista posebno

Dizdarevic je jedini igrac (golman sto jest medju prva 2-3 golmana lige) al manja je konkurencija al momak brani fino cak se kovin izistatak i ne osjeti

Trako ramic vicko pidro saban kurdic dupovac andre kapic cmiljenic kibiljar to su igraci za slobodu i ambicije slobode zelje tako to 7 mjesto

Sto se tice Gorana njemu zamjeram kondiciju neki automatizam i manjak prijateljski utakmica..

Jer ipak ovo je 15 zvanicnih utakmica igra ista ko pritiv Milaamija

Al tabelarno kad pogledas leotar i tc dasmo uzeli tu po bod mi bi bili u dibroj pozici sad moramo pokusat svinjskom uzet bod i ove slabije ekipe pobjedit sto ce sa ovakvom igrom tesko ici

Ekipa je sastavljena zbrda zdola nema balans, ovo ko mi ko djeca kad smo naulici igrali fudbala ovaj sivijem onaj sa onim i kad pocnemo niko nece nago ni u obranu vec sve u napad jedan je Hase

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 okt 2021, 15:20

Sabanovic tebi los igrac?Bodul los??Kobiljar+Bagaric losi??Drug ako nisu u formi 1-2-3 kola ne znaci da su losi...Ovo su sve za nase lige veliki majstori.Bodul da igra za bilo koji drugi klub u ligi ovdje bi se dizao kao da je Ronaldinho,ali dok je kod nas pojedinima ne valja....Ja da se pitam odma vec sada bi aktivirao Bodulu i drugu godinu ugovora

Trako i Ramic imaju po 18 godina i njih ne treba kriviti za nista.Vicko tek poceo igrati,nema ni 90 min odigrano vi vec procjenili da je los...Dupovac,Kapic,Djokanovic samo nisu u formi,ali kada jesu oni su ubjedljivo najbolji igraci lige na svojim pozicijama

Nadam se da je ovaj post samo neki pokusaj sarkazma...

ISTINA ZA VEDRANA!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 okt 2021, 15:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 25 gostiju.