HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
2-1 stojanovic 

Završilo 2-1.Ako je netko bio u gabeli neka malo napiše o igri i dojmovima.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Sarajevo u pregovorima sa Bekićem.
He he čekati da prođe prelazni rok i pregovarati
Na ljeto je slobodan igrač pa nek pregovara tko god želi. A do tada ako ne potpiše novi ugovor,šest dugih mjeseci sa juniorima i na tribinama.
Ovako uprava i treba da radi- respect.

Na ljeto je slobodan igrač pa nek pregovara tko god želi. A do tada ako ne potpiše novi ugovor,šest dugih mjeseci sa juniorima i na tribinama.
juniori danas znatno oslabljeni sa fk sarajevom 2-1 strijelci galic i rozic...ovaj galic odlican danas ima jos materijala za prvi tim...
Što se tiče Bekića ,uprava je bila maximalno korektna prema njemu.Sada je do njega da odluči hoće li pauzirati 6 mjeseci ili će potpisati novi ugovor.Imao je i opciju prelaska u Split ali je odbio.Koliko je pametno pauzirati pola godine bez službenih utakmica,ja nisam stručnjak, ali mislim da ostavi traga na igračima.miki651 je napisao/la:He he čekati da prođe prelazni rok i pregovarati![]()
Slusajte,bez cvrste ruke nema niti uspjesne firme tako i kluba,dok su nasi svakom igracu izlazili u susret klub nije nista zaradjivao a menageri su trljali ruke,prijatelju potpisi pa igraj ,Bekic niti je zasluzio da mu se izadje u susret niti bi ga pustio dzaba!
Tko god misli da je iznad kluba zajeb... ce ga Sula !
Danas taj Bekic nije bio niti u zapisniku !
HSK Zrinjski Mostar.
Golmani : Dujkovic,Vasilj
Desni bekovi: Brkovic,Franic
Centralni odb: Aleksic,Radeljic,Pezo,Graovac
Lijevi bocni: Stojkic,Belosevic
Desno krilo:Simeunovic,Basara
Lijevo krilo: Stojanovic,Crnov
Vezni: Muminovic,Barisic,Djuric,Scepanovic,Mamic
Napad:Nikolic,Pehar,Klaric
Svaka pozicija ima super rezervu tako da europa nebi smjela pobjeci!
HSK Zrinjski Mostar.
Ma i ne treba biti u zapisniku ako ne potpiše.Klub ispred svih.Normalno ako se radi o starijem igraču koji možda ima zadnju šansu da nešto zaradi onda hajde i nekako ali ovi mlađi.....saskograd je napisao/la:Slusajte,bez cvrste ruke nema niti uspjesne firme tako i kluba,dok su nasi svakom igracu izlazili u susret klub nije nista zaradjivao a menageri su trljali ruke,prijatelju potpisi pa igraj ,Bekic niti je zasluzio da mu se izadje u susret niti bi ga pustio dzaba!
Odavno oni sa njim razgovaraju,ako nebude dogovora sada za neki produzetak ugovora,on na ljeto dolazi ovamo,ovo je stara vise vijest i dosta prije i ovog Getafea i Splita su pocele price menadjera njegovog i nasih u klububrzi je napisao/la:Sarajevo u pregovorima sa Bekićem.
Ja ga nesta licno ne limvo ko igraca al hajde vidjecemo na sta ce to izaci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo znam jedno,a to je da smo puno jaci nego lani,jesu to nasa djeca i sve ali samo neka ne moram vise Milicevica gledati i nesigurnog Maru! 

HSK Zrinjski Mostar.
Pa dobro nisu baš za Reala ali nisu ni tako loši.Vidjet ćemo nakon par utakmica jesmo li jači.Nadam se da jesmo.Što se mene tiče Bekić završena priča ako ne potpiše novi ugovor.saskograd je napisao/la:Samo znam jedno,a to je da smo puno jaci nego lani,jesu to nasa djeca i sve ali samo neka ne moram vise Milicevica gledati i nesigurnog Maru!
Ne znam koliko je današnja tekma neko mjerilo.Budućnost peta u njihovom prvenstvu ali nisam gledao pa ne mogu suditi o našoj igri a to me više interesuje u pripremama od samog rezultata.
Bekica poslati na tribinu dok ne dođe pameti. Ionako imamo drugih igraca koji su u stanju poput njega iskoristiti jednu od tri prilike u petercu ..
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Uprava je bila maksimalno korektna prema njemu isto ko i prema Peri, neka se ugleda na Stojkića neka mu bude uzor balavac jedan ne odgojeni...svakako pohvale za upravu 

Franic je lijevi beksaskograd je napisao/la:Golmani : Dujkovic,Vasilj
a Zlatic je zamjena Brkovicu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
1-0 dobila, CRNOV ga zabio pred kraj,eto kante 

Rosas7 je napisao/la:Franic je lijevi beksaskograd je napisao/la:Golmani : Dujkovic,Vasilj
a Zlatic je zamjena Brkovicu
Za koje klubove si sve nastupao u karijeri, i na kojem mjestu u momčadi igraš?
Prošao sam kompletan omladinski pogon Hajduka, a imao nekoliko nastupa za prvu momčad Hajduka u nekim prijateljskim susretim. Također sam igrao jednu juniorsku sezonu za Hnk Rijeka, te sam grao sam i za drugu momčad Hajduka odnosno Primorac to je 3.HNL. Moja prirodna pozicija je desni krilni, a mogu igrati i desnog bočnog.
Vidis ja ipak mislim da je desni bek!

HSK Zrinjski Mostar.
Dobro,dobro.Osvojili turnir ali bitno je nazire li se sustav i igra na šta sliči.Vidjet ćemo valjda uskoro.Kad se igra sa pitarima?ZrinjskiMostar je napisao/la:1-0 dobila, CRNOV ga zabio pred kraj,eto kante
Na pomoćnom terenu stadiona Pod Bijelim Brijegom prijateljske utakmice odigrale su dvije generacije pionira Zrinjskog i Sarajeva u kojem su mladi Plemići zabilježili uvjerljive pobjede.
HŠK Zrinjski Mostar - FK Sarajevo 6:1
U prvoj utakmici pioniri Zrinjskog pod vodstvom trenera Bogdana potpuno zasluženo su slavili protiv ekipe Sarajeva sa čak 6:1. Na kraju gosti mogu još biti i zadovoljni jer su mladi Plemići propustili još nekoliko velikih prilika. Strijelci za Zrinjski bili su Klarić 3, Bošnjak, Martinović i Stojić.
HŠK Zrinjski Mostar - FK Sarajevo 4:0
I u drugoj utakmici između mlađih pionira Zrinjskog i Sarajeva još jedna uvjerljiva igra i pobjeda mladih Plemića. Strijelci za Zrinjski bili su I. Vlaho 3 i Ćosić.

TASUN TANANA:"MISLIM DA SU NAS POSTENO SJEB..."

HŠK Zrinjski Mostar - FK Sarajevo 6:1
U prvoj utakmici pioniri Zrinjskog pod vodstvom trenera Bogdana potpuno zasluženo su slavili protiv ekipe Sarajeva sa čak 6:1. Na kraju gosti mogu još biti i zadovoljni jer su mladi Plemići propustili još nekoliko velikih prilika. Strijelci za Zrinjski bili su Klarić 3, Bošnjak, Martinović i Stojić.
HŠK Zrinjski Mostar - FK Sarajevo 4:0
I u drugoj utakmici između mlađih pionira Zrinjskog i Sarajeva još jedna uvjerljiva igra i pobjeda mladih Plemića. Strijelci za Zrinjski bili su I. Vlaho 3 i Ćosić.

TASUN TANANA:"MISLIM DA SU NAS POSTENO SJEB..."

HSK Zrinjski Mostar.
zrinja05 je napisao/la:Dobro,dobro.Osvojili turnir ali bitno je nazire li se sustav i igra na šta sliči.Vidjet ćemo valjda uskoro.Kad se igra sa pitarima?ZrinjskiMostar je napisao/la:1-0 dobila, CRNOV ga zabio pred kraj,eto kante
Bitno da je Basara danas debitirao,ma mjenja Karacic,ali protiv Sarajeva ce biti generalka!
.................Dujkovic...................
Brkovic....Pezo.......Aleksic.....Belosevic
...........Muminovic...Barisic............
Simeunovic.......Crnov............Stojanovic
.................Nikolic..........................
Trenutno po formi,ali posto je Deni vec glavom kao Lazar u Njemackoj tu bi mogao upasti Basara a Crnov i Djuric ce dobivati vjerovatno istu minutaz ili ce Djuric igrati umjesto Barisica ili Mumina neke utakmice na defanzivnom veznom!
Nikolic je sigran napadac a iza njega Mile ima prednost!
Stojkic i Radeljic ce se morati na treninzima izboriti ponovo za prvih 11 !
USA Bekic na tribine dok ne potpise!
HSK Zrinjski Mostar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.