FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Trequartista
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Trequartista » 15 jul 2013, 23:02

Da se razumijemo Amarov sam miljenik, ali ne može mu sutra igrati Adilović prvu ako nije prošao pola priprema, realno, treba da igraju samo oni što će trčati sve vrijeme, isto važi i za Jamaka koji nikad nije bio trkač. :D

Sutra šta Bog da, ja vjerujem u ovu ekipu i eto možda sam tolika budala, ali se nadam barem remiju. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jul 2013, 23:05

mujoisuljo je napisao/la:
Ne uzimaj u usta poštenog čovjeka kad već nemaš nikakvih argumenata za raspravu.Imamo mi jačeg čovjeka od Amara iza leđa, ne sekiraj se ti.Vas će vaša kriminogena uprava u ponor odvest.I nedaj mi Bože da sam na vašem mjestu, svake godine strave salijevat od traume iz Evrope.Nebi vam u koži bio, strahova vaših preživio.Daleko bilo.Ali eto posluži i to nečemu, sztra se nadam kojoj stoji zarade, premal su hendikep na Plzen stavili, igrao bi i više od 7 golova ali možda se sažale ko oni iz Maccabia, kad je trener mahao da ne trpaju više.Mi smo ****, i vi ste, samo je razlika što smo mi toga svjesni a ti Bagrčavi za svoju ekipu nisi.
Čuj ti mujage i suljage što su upućeni.Lahko je vama dvojici piskarati ovdje.Jedan se umori od gluposti i ne zna šta više da piše, dođe drugi i nastavi.
Koliko god Željo bio mali u evropskim okvirima, u našoj mahali je glavni.Dok tvoj klub ni u Mostaru nije glavni, a evropa je tek pusti san.Pobjede dvije prijateljske i idu na titulu :lol:
Ti maštaj da Vehlež veliki klub, a proveli više godina u federalnoj ligi nego u PLBiH.Svoj ti poso, mi ćemo se i dalje brinuti za evropu a ti se brini da se ne pridružite Slobodi :mrgreen:
Ja ba i ne reče mi jeste li pronašli ove odbjegle sa priprema ? Da se nisu negdje u šumi sakrili mujaga ?
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2013, 23:06

hamzaTM87 je napisao/la:Nisam bio kući cijeli dan , je li išta jasnije ? Ko će na gol ? Hoće li Eldin igrati ?
Branice Loncaric a igrace i Adilovic !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 15 jul 2013, 23:06

Trequartista je napisao/la:Da se razumijemo Amarov sam miljenik, ali ne može mu sutra igrati Adilović prvu ako nije prošao pola priprema, realno, treba da igraju samo oni što će trčati sve vrijeme, isto važi i za Jamaka koji nikad nije bio trkač. :D

Sutra šta Bog da, ja vjerujem u ovu ekipu i eto možda sam tolika budala, ali se nadam barem remiju. :D
ma kakav adil, zao mi sto je Kajkut toliko u leru zbog njega. i na kraju cemo opet morati gledati adila, nece ga niko. pihh
samo mi krivo sto je pile ispo levat kad je piso da adil ide kako mi nemamo pojma :lol: :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2013, 23:08

Limonene je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Da se razumijemo Amarov sam miljenik, ali ne može mu sutra igrati Adilović prvu ako nije prošao pola priprema, realno, treba da igraju samo oni što će trčati sve vrijeme, isto važi i za Jamaka koji nikad nije bio trkač. :D

ma kakav adil, zao mi sto je Kajkut toliko u leru zbog njega. i na kraju cemo opet morati gledati adila, nece ga niko. pihh
samo mi krivo sto je pile ispo levat kad je piso da adil ide kako mi nemamo pojma :lol: :lol:
Eto Kajkut je onda tako dobar da ga cistih papira niko nece :lol: ne budali Adil bi za sat vremena nasao novi klub a ovaj nemoze.

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 15 jul 2013, 23:10

ma hajd sta fali ako si se provalio nisam ja mislio nista lose. samo ti rece prije 20 dana da adil ide a on jos tu ? :lol:
nemoj ti vise davat informacije. :lol:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jul 2013, 23:11

Limonene je napisao/la:

Nego, nevidjeh te na treningu u subotu.. Ti rece da ces doci da se zalis Amaru na cijene karata i ostalo.. Niko se nije zalio.. Izrada si prava samo da znas..
BUDI ŽELJO !!!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 15 jul 2013, 23:13

Sretno sutra,nadam se nekom iznenadjenju,da izbacite ove Cehe,i da podignete taj koeficjent

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 15 jul 2013, 23:13

champions1921 je napisao/la:
Limonene je napisao/la:

Nego, nevidjeh te na treningu u subotu.. Ti rece da ces doci da se zalis Amaru na cijene karata i ostalo.. Niko se nije zalio.. Izrada si prava samo da znas..
ti zaboravio da smo mi bili oko 18:00 na forumu i ti i ja...pisali ovdje. ti kao fol bio nemoj da ti trazim postove. :lol: :lol: tisu ba

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jul 2013, 23:15

Haj nadji molim te :lol: E moj levatu i skim mi gubimo vrijeme raspavljajuci se..
BUDI ŽELJO !!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jul 2013, 23:18

ma taman da bude 10-1 dace ga hodzic 8-) precke.stative,sto postonih milion mi ne mozemo centar prec kontra 0-1 79 minuta pitari u suzama,platini u cudu,evropa se sje.bala 8-) 8-)
=\_1921_/=

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 15 jul 2013, 23:18

samozeljeznicar je napisao/la:--------------------Hadžić-------------------------

Zeljkovic------Kerla-------Skaljic-----Urdinov----

-------------Tomic--------------Hasanovic---------

Selimovic----------Jamak---------Bucan/E.Colic-

----------------Hodzic/Adilovic---------------------

To je ono najjace što možemo po mom misljenju .
?,Zeljković,Urdinov,Tomić,Kerla,Škaljić,Selimović,Hodžić,Adilović,Hasanović,E.Čolić

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jul 2013, 23:22

Opet patuljasti pitar na pdf-u ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2013, 23:24

Ja ti kažem majstore, žalosno je što živiš u zabludi.Ja sam svjestan svojih mana, samo ti nisi svojih.Mi smo svašta nešto prošli, neke stvari se takvim ko tebi nemogu objasniti.Važno je da ste vi prvaci ove usrane lige, isto ko da tata djetetu kupi pehar pa se ono hvali s njim.Natovari sutra koju stoju na -2AH u kladionici, bar ćeš nešto para uzeti!A zvat ćemo onog Torabija za kolektivno liječenje od trauma iz Češke, i još nekih zastarjelih. :mrgreen:
Bolan po ti se eto naso pricat pa vas nagrdi prosjecan premijerligas a ti pricas o ekipi koja vrijedi 67 miliona ja sam evo bas do ovoga momenta kontao da imas bar malo mozga u glavi, vi necete doci u priliku da igrate sa ovakom ekipom ni za 10 godina idi nosaj jugoslovenske zastave po mostaru pusti se LP tvoj klub nije u tom rangu a ti nemas nikakvog iskustva u tom da bi raspravljo sa bilo kim.

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 15 jul 2013, 23:24

@mujiisuljo

kazes da ste vi prosli kroz svasta, a kao Zeljo nije. sjecas li ste ti kad zeljo u gostima nije mogao pobijediti po 3 godine ? tada smo vam svima valjali jel tako ? tad nije bio Osim ? ne seri jado jadni.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jul 2013, 23:26

pile87 je napisao/la:
Ja ti kažem majstore, žalosno je što živiš u zabludi.Ja sam svjestan svojih mana, samo ti nisi svojih.Mi smo svašta nešto prošli, neke stvari se takvim ko tebi nemogu objasniti.Važno je da ste vi prvaci ove usrane lige, isto ko da tata djetetu kupi pehar pa se ono hvali s njim.Natovari sutra koju stoju na -2AH u kladionici, bar ćeš nešto para uzeti!A zvat ćemo onog Torabija za kolektivno liječenje od trauma iz Češke, i još nekih zastarjelih. :mrgreen:
Bolan po ti se eto naso pricat pa vas nagrdi prosjecan premijerligas a ti pricas o ekipi koja vrijedi 67 miliona ja sam evo bas do ovoga momenta kontao da imas bar malo mozga u glavi, vi necete doci u priliku da igrate sa ovakom ekipom ni za 10 godina idi nosaj jugoslovenske zastave po mostaru pusti se LP tvoj klub nije u tom rangu a ti nemas nikakvog iskustva u tom da bi raspravljo sa bilo kim.
A nije pitar , strašno je glupo čitati njegove postove , a mislio da je pitar, onaj batistuta je jutros probao sa vjetrenjačama, 'oće li i ovaj izgoriti , prebrikovanoga mozga.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jul 2013, 23:28

Ma jasta je nego pitar.. Samo frajer iz Mostara pa mu valjda ofirno otvoreno reci da ga nebi njegovi ruzili..
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2013, 23:31

champions1921 je napisao/la:Ma jasta je nego pitar.. Samo frajer iz Mostara pa mu valjda ofirno otvoreno reci da ga nebi njegovi ruzili..
Sto je najgore ovakvi pacenici cute po godinu dana i gutaju i raduju se eventualnom bodu u utakmici sa Zeljom :lol:
Mora negdje to izbaciti biti donji citav zivot utice na zdravlje.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 jul 2013, 23:32

bagrcavi je napisao/la:
Ne uzimaj u usta poštenog čovjeka kad već nemaš nikakvih argumenata za raspravu.Imamo mi jačeg čovjeka od Amara iza leđa, ne sekiraj se ti.Vas će vaša kriminogena uprava u ponor odvest.I nedaj mi Bože da sam na vašem mjestu, svake godine strave salijevat od traume iz Evrope.Nebi vam u koži bio, strahova vaših preživio.Daleko bilo.Ali eto posluži i to nečemu, sztra se nadam kojoj stoji zarade, premal su hendikep na Plzen stavili, igrao bi i više od 7 golova ali možda se sažale ko oni iz Maccabia, kad je trener mahao da ne trpaju više.Mi smo ****, i vi ste, samo je razlika što smo mi toga svjesni a ti Bagrčavi za svoju ekipu nisi.
Čuj ti mujage i suljage što su upućeni.Lahko je vama dvojici piskarati ovdje.Jedan se umori od gluposti i ne zna šta više da piše, dođe drugi i nastavi.
Koliko god Željo bio mali u evropskim okvirima, u našoj mahali je glavni.Dok tvoj klub ni u Mostaru nije glavni, a evropa je tek pusti san.Pobjede dvije prijateljske i idu na titulu :lol:
Ti maštaj da Vehlež veliki klub, a proveli više godina u federalnoj ligi nego u PLBiH.Svoj ti poso, mi ćemo se i dalje brinuti za evropu a ti se brini da se ne pridružite Slobodi :mrgreen:
Ja ba i ne reče mi jeste li pronašli ove odbjegle sa priprema ? Da se nisu negdje u šumi sakrili mujaga ?

http://www.od.****.com/soccer/europe/champions-league-2013-2014/plzen-zeljeznicar-4xqadsgn/#ah;2" onclick="window.open(this.href);return false;

Još malo pa nestalo, sutra će na 1,30 spast kad raja pođu tovarit, ja već jesam.
Mi kad igramo sa velezom u gostima kvota bude 1.10, a na vas 15. I opet imas obraza da se javis
NO PYRO NO PARTY

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jul 2013, 23:42

pile87 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Ma jasta je nego pitar.. Samo frajer iz Mostara pa mu valjda ofirno otvoreno reci da ga nebi njegovi ruzili..
Sto je najgore ovakvi pacenici cute po godinu dana i gutaju i raduju se eventualnom bodu u utakmici sa Zeljom :lol:
Mora negdje to izbaciti biti donji citav zivot utice na zdravlje.
Ma ja vise i ne znam ko je gori.. Ili oni sto naprdjuju ili mi sto ulazimo sa njima u bilo kakve rasprave.. Al haj, bar ce brze proci vrijeme do tekme..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.