Budi zadovoljan sto ti i ovaj 150ti account nije banovan.turok je napisao/la:Gaston nisi ti za mod. Brišeš post od gonzalesa a effenberga ostavljaš. Jel sto je iz Banovića?
Nema razloga da me vredja
@Struya (ne)cujemo se za 7cu.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Budi zadovoljan sto ti i ovaj 150ti account nije banovan.turok je napisao/la:Gaston nisi ti za mod. Brišeš post od gonzalesa a effenberga ostavljaš. Jel sto je iz Banovića?
Nema razloga da me vredja
ova liga ne postoji
Isildur1 je napisao/la:Jedna dojava dzaba, imate jos 18min...prvo poluvrijeme 2...,
brate prvo udahni duboko i smiri se sto si mozda izgubio svojih 4-5 KM,kao drugo ja nisam ni feninga stavio na tu dojavu!! niti bi stavio ikad ista jer nisam ni naivan ni glup da bi vjerovao u kakve dojave,kladim se vec 15 godina a imam 34 godine dovoljno sam iskusan da bi vjerovao u te gluposti a ti i dalje vrijedjaj ljude nastavi samo tako.Isildur1 je napisao/la:Sta je p i c k e, odma se javljate kad se padne, a kad se prolazi kvota 8-9 sto sam stavljao, nista onda, napaceni ste...
opet si poceo sa spamom za svoje blog stranice , stim da vrijedas sadaturok je napisao/la:Gaston zašto ovaj Zeus ima pravo da diše na ovim pdf u?
reci mi čemu prodavanje tih tvojih "dojava" kad možeš fino samo ti lagano obrtat lovu na njima i za par godina postat milioner.Isildur1 je napisao/la:Na pm mozete dobiti link za moj discord kanal za kladjenje, ne smijem ovdje pisati, molio bih da se ne prijavljuju oni koji ce svakih sat vremena pisati kad je utakmica, nema svaki dan nerealno je ko kaze da ima...pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.