Ma to je stari trol Goretzka, napravio 20 profila ovdje na forumu. Nije on ni iz USK uopce nit ima veze sa Jedinstvom
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Drage moje komšije..pa Jedinstvo nije loše,Jedinstvo je katastrofa..vjerujte ovaj tim će ispasti i iz druge lige zapad...zaista mi je žao da se naše Bišće ovako blamira..
-
- Kontakt:
Pa svi smo znali da nema sanse da dobijemo ovo. Mi nema sanse da ikog dobijemo. Ne valja ni ekipa ni trener. Treba sam istupiti iz takmičenja i otjerati sve u pm.
I nebo place za ovim klubom u Zenici. Ne mogu da vjerujem da ispadamo. Dzaba se siljilo, nisu nasi uspjeli izdrzati pritisak.
Eto vam vasi zenicki cigani. Poserem se na svakog ko misli da su to dobri ljudi. Kanceri ove drzave. Samo nek je seljakluka.
-
- Kontakt:
Jel tebi ljepsi zivot kad znas da si najmrzi lik na forumu? Volio bih te vidjeti fkt kakav si u pravom zivotu, na sta ličiš
Vjerovatno sam omiljeni forumas vecini na forumu jer me pomno prate i citiraju. Evo i ti si jedan od njih. Da si danas dosao na utakmicu u Zenicu, vidio bi me. Fejk navijac, zdravo.nebeskasila je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:25Jel tebi ljepsi zivot kad znas da si najmrzi lik na forumu? Volio bih te vidjeti fkt kakav si u pravom zivotu, na sta ličiš
Istovariiti ih na Lašvsnskoj petlji
Druže..živim u krajini,ali od rata sam čisti Čelikovac..Zenica mi je dala dom,školu,ljubav i sve.Navijam za svoj Čeliki i u premijer ligi i u kantonalnoj ligi..i ne kontam što takav riječnik prema Zeničanima,zbog čega su cigani i kancer..Da smo pustili kancer bi bili nekome ispred Jedinstva na tabeli.Tješi me što znam kakvi su krajišnici ljudeskare i koja su raja,za tebe neću ništa reći šta god da kažem ispast ćz nekulturan i nešto što se kosi sa mojim odgojem..budi ti meni živ i zdrav i pamet u glavu..
-
- Kontakt:
Druze, ovaj bihaca vidio nije. Nemoj misliti da je neko nas. Takve rijeci prema Čeliku nikad reci necemo. Nit ces vidjeti da ikog vrijedjamo. Evo koliko nas ima na forumu iz Bihacaaqarius je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:40Druže..živim u krajini,od rata sam čisti Čelikovac...navijam za svoj Čeliki i u premijer ligi i u kantonalnoj ligi..i ne kontam što takav riječnik prema Zeničanima,zbog čega su cigani i kancer..Da smo pustili kancer bi bili nekome ispred Jedinstva na tabeli.Tješi me što znam kakvi su krajišnici ljudeskare i koja su raja,za tebe neću ništa reći šta god da kažem ispast ćz nekulturan i nešto što se kosi sa mojim odgojem..budi ti meni živ i zdrav i pamet u glavu..
- prisonbreak
- Kontakt:
Losa ekipa skroz, nadam se da necete ispasti, steta bi bilo za cijelu ligu. Danas ono na kraju nije trebalo golmanu Jedinstva da se mjesa izmedju igraca Celika i sudija, jer niko njima rijeci nije rekao. Sve do tog trenutka skroz korektna utakmica.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma opustenoo. Vjerovatno pao tiket pa mu svi krivinebeskasila je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:41Druze, ovaj bihaca vidio nije. Nemoj misliti da je neko nas. Takve rijeci prema Čeliku nikad reci necemo. Nit ces vidjeti da ikog vrijedjamo. Evo koliko nas ima na forumu iz Bihacaaqarius je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:40Druže..živim u krajini,od rata sam čisti Čelikovac...navijam za svoj Čeliki i u premijer ligi i u kantonalnoj ligi..i ne kontam što takav riječnik prema Zeničanima,zbog čega su cigani i kancer..Da smo pustili kancer bi bili nekome ispred Jedinstva na tabeli.Tješi me što znam kakvi su krajišnici ljudeskare i koja su raja,za tebe neću ništa reći šta god da kažem ispast ćz nekulturan i nešto što se kosi sa mojim odgojem..budi ti meni živ i zdrav i pamet u glavu..
Neka sam tebe bar istukao danas. Svaka cast sto si izasao na megdan. To mi je jedina pozitivna stvar koja se desila.nicaze95 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:46Ma opustenoo. Vjerovatno pao tiket pa mu svi krivinebeskasila je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:41Druze, ovaj bihaca vidio nije. Nemoj misliti da je neko nas. Takve rijeci prema Čeliku nikad reci necemo. Nit ces vidjeti da ikog vrijedjamo. Evo koliko nas ima na forumu iz Bihacaaqarius je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:40
Druže..živim u krajini,od rata sam čisti Čelikovac...navijam za svoj Čeliki i u premijer ligi i u kantonalnoj ligi..i ne kontam što takav riječnik prema Zeničanima,zbog čega su cigani i kancer..Da smo pustili kancer bi bili nekome ispred Jedinstva na tabeli.Tješi me što znam kakvi su krajišnici ljudeskare i koja su raja,za tebe neću ništa reći šta god da kažem ispast ćz nekulturan i nešto što se kosi sa mojim odgojem..budi ti meni živ i zdrav i pamet u glavu..
Ma ti si neki bebač za mobitelom
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja cekam slike iz Zenice
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Bebo ja nisam u Zenici.Zaniolo je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:48Neka sam tebe bar istukao danas. Svaka cast sto si izasao na megdan. To mi je jedina pozitivna stvar koja se desila.nicaze95 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:46Ma opustenoo. Vjerovatno pao tiket pa mu svi krivinebeskasila je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:41
Druze, ovaj bihaca vidio nije. Nemoj misliti da je neko nas. Takve rijeci prema Čeliku nikad reci necemo. Nit ces vidjeti da ikog vrijedjamo. Evo koliko nas ima na forumu iz Bihaca
Imas pozz sa Vlasica
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Od srca vam zelim da ostanete. Gostovanje u Bihacu mi je bilo top i stvarno bi mi zao bilo da ispadnete. U svakom slucaju, morate nesto mijenjati iz korijena. Ne znam koji vam je budzet, ali sam siguran da se mozete normalno odrzavati u ligi.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Sretno Bišćani u nastavku sezone, ako bude sreće volje možda i ostanete...
Također sretno i SN povratak kući...
Momci su navijali 90 min...
Također sretno i SN povratak kući...
Momci su navijali 90 min...
- BatistutA19
- Kontakt:
Danasnje kolo i ovo je dokaz da nema stimanja koliko se prica po meni svi realni rezultati.
Zanima me jos taj ponisteni gol Tomislava pred kraj kazu cist gol ponisten.U vrhu ista meta isto ostojanje i na dnu nista nije gotovo 3 kola do kraja svi mogu ispast i ostat.
Celik danas zasluzeno cisto i posteno kao sa svima .
Respekt za momke iz Bihaca i sretan povratak kuci.
Jedinstvo je stvarno prelose ja im zelim da opstanu kao grad zasluzuje a kao klub definitivno ne i ako ispadnete nije kraj svijsta i mi smo bili u Kantonu.Bitnije je klub sredit a i ovako iz godine u godinu stimaj kupuj prodaji vracaj bodove igraj 3 za 3 samo drugi koristi imaju a klub nema i nema salameta ni ovako iz godine u godinu.
Zanima me jos taj ponisteni gol Tomislava pred kraj kazu cist gol ponisten.U vrhu ista meta isto ostojanje i na dnu nista nije gotovo 3 kola do kraja svi mogu ispast i ostat.
Celik danas zasluzeno cisto i posteno kao sa svima .
Respekt za momke iz Bihaca i sretan povratak kuci.
Jedinstvo je stvarno prelose ja im zelim da opstanu kao grad zasluzuje a kao klub definitivno ne i ako ispadnete nije kraj svijsta i mi smo bili u Kantonu.Bitnije je klub sredit a i ovako iz godine u godinu stimaj kupuj prodaji vracaj bodove igraj 3 za 3 samo drugi koristi imaju a klub nema i nema salameta ni ovako iz godine u godinu.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja mislio ovo tema 1 liga Federacije promasio sam 
Izvinite i sretno vvam
-
- Kontakt:
Hahaha, hvala brate, sretno i vama.BatistutA19 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 21:34Ja mislio ovo tema 1 liga Federacije promasio samIzvinite i sretno vvam
Mi puno posla imamo, sta ce biti samo Bog zna
Trenutno korisnika/ca: JuventinoBihac, Nulatridva i 6 gostiju.