donDondon je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:16
Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 08:18
GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 okt 2021, 00:26
Nikakvog napretka i pomaka nema, pa ni za korak. Nemamo igre i to je to, fakt čisti. Ja nakon derbija odmah napisah da nemamo ništa i da bi bila bruka da onakve jadove nismo uzeli, dok se ovdje pravila neka smiješna euforija, odmah napadi neki idu. E to vam je to, čista realnost.
I prestanite već jednom srrati da nema Sablićeve krivice, ima itekako. Svaka mu čast, dugo mu je ekipa bila krnjava, dugo je čekao da se sve poklopi, dugo je čekao da on bude pored klupe, ali evo sad ima sve, pa je li se šta značajno promijenilo? Nije.
Kad mi krenu baljezgati kako niko drugi nije kriv osim Sabrine, od čijeg mi se spominjanja diže kosa na glavi više. Dan ga ebo više, ima li neke mjere?
Postavi te igrače na prirodne pozicije, postavi one koje misliš da su zaslužili da budu u prvoj postavi, po zalaganju, kvalitetu i prema protivniku. Postavi i pošalji ih, kakvo više miješanje igrača, kakve više rokade, formacije i slično.
Čekaj, sad ima sve i odmah to sve bi trebalo da bude kao ok?
Sad ima, nakon trećine sezone? Pa valjda majku mu treba vremena da se to sve složi
Nismo prošli pripreme, čovjek duboko u sezoni viri odnekud iz tunela i sad bi trebalo odmah da ga prosere i da gazi sve redom?!
Niste ljudi realni, ove sezone je uprava postavila cilj Evropu (bez obzira šta mi navijači željeli), ako to ne ostvari onda jeste neuspjeh.
Njemu treba suditi kako bude ekipa igrala naredne sezone, da prođe kompletne pripreme, da mu se dovedu adekvatna pojačanja u ekipu (još na zimu ako je moguće) i naravno da se na kraju ove sezone ne rasturi ekipa.
uz 3,4 pojacanja nam Sablic i ne treba
ako njemu treba 50 igraca da bi bio konkurentan za vrh tabele **** ga onda
To ona priča ko za Papeta u repci birvaktile, igraju uprkos treneru/selektoru?
Halo bolan u odbrani ti igraju Dupovac, Trako i Kurdić. Svaka čast ovom malom, al Dupovac i Kurdić ti nisu japija za titulu.
Na bekovima/wing kako hoćeš, Šaban se dobro drži, ali Pidro nikako.
Vezni red imamo svašta, kad nema Bodula, nemamo ništa. Napad šta da kažem, Merso je i dalje najbolji od svega što imamo, a nije ni on više što je bio, Bagarić ne pokazuje ništa, Cmiljanić neke znake života.
Fanimo ne znam šta da kažem, možda bude bolji poslije pauze.