stvarno ima dosta materijala za tako nešto, ali eto svi se nadamo boljem. pa i toj formaciji sa dva napadača, barem u odsustvu roberyja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Cudi me da ga Olic nije glavom zapuc'o pa da scena bude kompletnaThe Game je napisao/la:Ide lopta ka Olicu, ovaj mu zasmeta bezze...poslije kad su skontali da se lopta "iskopeljala" opet obojica istovremeno krenuse na nju, al Tymo ga zagradi laktom i dobi zuti kartonschweinsteiger je napisao/la:Ponosim se svojim nick-om.![]()
sta su uradili?kuman_@mel je napisao/la:hhaahhaha....koja scena..olic i timo..al se ismija...ko kakvi amateri...jbt
nisam stigao gledati cijelu utakmicu i stigao samo na highlights...![]()
![]()
ma et rezultat je štimao, pa sam ga malo postedio...ali u nekim stvarima covjek stvarno jest tvrdoglav:))geronimo je napisao/la:samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala.![]()
stvarno ima dosta materijala za tako nešto, ali eto svi se nadamo boljem. pa i toj formaciji sa dva napadača, barem u odsustvu roberyja.
vidiš da sam osjetio.effe_sa je napisao/la:ma et rezultat je štimao, pa sam ga malo postedio...ali u nekim stvarima covjek stvarno jest tvrdoglav:))geronimo je napisao/la:samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala.![]()
Mogli, ali nismo.gruezi je napisao/la:mogli ste 5 komada komotno fasovat danas...a hamit ako ovako nastavi bice veselo,mogao bi bilal na hladzenje mal na klupu
ma i ja sam pro van gaal zbog nekog osjecaja...vidi se da covjek ima pobjednickog mentaliteta, ima gard i po tome jeste pravi covjek za bayern, veliku je stvar napravio prosle sezone sa ekipom....medjutim nekad me iznervira i kad treba kritikovat onda kritikujem.....ova utakmica vadi bayern, vadi van gaala al mora se neka serija i u prvenstvu ubrzo startat.....samo i prije sam rekao van gaal bi mogao bez titule njemackog prvaka prezivit na klupi bayerna jedino ako bi osvojio kup i dogurao sto dalje u ligi prvaka il jednostavno da osvoji ligu prvaka....geronimo je napisao/la:vidiš da sam osjetio.effe_sa je napisao/la:ma et rezultat je štimao, pa sam ga malo postedio...ali u nekim stvarima covjek stvarno jest tvrdoglav:))geronimo je napisao/la:samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala.![]()
stvarno ima dosta materijala za tako nešto, ali eto svi se nadamo boljem. pa i toj formaciji sa dva napadača, barem u odsustvu roberyja.![]()
kvaka je u tome što njega vade prošlosezonski rezultati, što kod uprave, što kod nas navijača. inače bi padale mrtve glave.![]()
nije teško provjeriti, ja sam bio za njega od samog početka i nakon lošeg starta (blago rečeno) prošle sezone. i dalje sam pro van gaal, za razloge me ne pitaj. valjda osjećaj ili intuicija.
aBd sutraOmerbavarac je napisao/la:Eto sece eto veselja.![]()
Nego, seceru kad dolazis u najljepsu? Neko me nestrpljenje scepalo.![]()
![]()
Pitam se cime li je to zasluzio.secer je napisao/la: samo da kazem i to da sa liste prijatelja(najboljih prijatelja) brisem onog homica, tj. moda ove teme kojem necu ni ime da spominjem.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.