FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2015, 21:45

Okrenite na 0:17 :mrgreen:

Kakva je ovo legenda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 03 jul 2015, 21:50

Dulja odigro za 10 , Stepanov isto..Benko standardno dbar a lijep gol Puzija...jos da je usla ona stativa...eto "lijepog poraza" od 3-2

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jul 2015, 21:51

MortemHz je napisao/la:Okrenite na 0:17 :mrgreen:

Kakva je ovo legenda
Borili smo se, dali sve od sebe.. ;) jedan za publiku
Bahati, bahati Željkan!
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 jul 2015, 21:54

bordobijeli u pravu si[WHITE SMILING FACE],ostrakovic mozhe braniti jedino u fildzanu,odgovorno tvrdim da je dejo pfaff za oshtrog,barka je za mongolije realno,da preuzme repku mozhda kao trener igrach[WHITE SMILING FACE]?imamo josh par lavora realno,bekich1 trkacha kokosh,bekich2 izgleda kao poprilichan bezveznjakovich,mislim da su nam to najslabije tachke,uff zaboravih meshu,nemojte ga vishe spominjati molim vas,vrijedja inteligenciju[WHITE SMILING FACE],milosh kakav je god je i dalje pele za ovoga,ima ovdje josh bruku posla,nisam nezadovoljan realno,to su nam boljke na kojima trebamo raditi za evrope,mislim da chemo i ovakvi uzeti titulu hladno a to je najvazhnije,ma samo da se matej vrati[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 jul 2015, 21:56

Ne znam kako iko moze bilo sta Ameru prigovorit? :wtf: Zna li neko hocemo li ovu tekmu moc odgledat na BordoTV-u? :hmmmmm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jul 2015, 21:58

nukleusmember je napisao/la:bordobijeli u pravu si[WHITE SMILING FACE],ostrakovic mozhe braniti jedino u fildzanu,odgovorno tvrdim da je dejo pfaff za oshtrog,barka je za mongolije realno,da preuzme repku mozhda kao trener igrach[WHITE SMILING FACE]?imamo josh par lavora realno,bekich1 trkacha kokosh,bekich2 izgleda kao poprilichan bezveznjakovich,mislim da su nam to najslabije tachke,uff zaboravih meshu,nemojte ga vishe spominjati molim vas,vrijedja inteligenciju[WHITE SMILING FACE],milosh kakav je god je i dalje pele za ovoga,ima ovdje josh bruku posla,nisam nezadovoljan realno,to su nam boljke na kojima trebamo raditi za evrope,mislim da chemo i ovakvi uzeti titulu hladno a to je najvazhnije,ma samo da se matej vrati[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Po cemu je Bekic2 vec truba? Koliko si ga puta gledao u nasem dresu pa da mozes to zakljuciti? I ja sam za Milosa dok se Mesa ne pokaze, ali treba mu dati ovu sezonu, rano je da se govori kako je propao, ma da nisam ni ja optimista. Bandovicu daleko kuca od nase bila, pa makar natrpali Ostrog.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 03 jul 2015, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 jul 2015, 22:02

nisam ga puno gled"o,chinjenica,al imam par drugara iz tuzle do chijih mishljenja drzhim koji mi kazhu da nije nishta specijalno,upratio sam ga ovu zadnju tekmu i izgleda da su u pravu,volio bih da grijeshim,vidjechemo

VVVBK

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 jul 2015, 22:04

ja mislim da je ovaj nukleus, MIlos himself :D...rodjena mater ga ne bi toliko hvalila i podrzavala
Pyro is not a crime !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 jul 2015, 22:06

:mrgreen: :mrgreen: :urnebes:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 03 jul 2015, 22:10

THEC je napisao/la:ja mislim da je ovaj nukleus, MIlos himself :D...rodjena mater ga ne bi toliko hvalila i podrzavala
pa ne hvalim ga,nije mi nishta posebno,poprilichan fudbalski mediokritet,al"je za meshu koji ne mozhe da daho i dalje pele[WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE]

VVVBK

THEC
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 03 jul 2015, 22:13

nukleusmember je napisao/la:
THEC je napisao/la:ja mislim da je ovaj nukleus, MIlos himself :D...rodjena mater ga ne bi toliko hvalila i podrzavala
pa ne hvalim ga,nije mi nishta posebno,poprilichan fudbalski mediokritet,al"je za meshu koji ne mozhe da daho i dalje pele[WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE]

VVVBK

pa mi ti svi govorimo, popusti covjeka, neka se spremi sanira povrede pa da vidimo sta moze, ako bude los svi zajedno cemo da ga tjeramo ako treba ali ne mozes tkao pricati ba o liku koji je igrao u LP sa Dinamom i Stojcevu kojem je ovo vrhunac karijere a vidjeli smo kako je igrao proslu polusezonu, ni jednog ni drugog niti volim nesto posebno niti mrzim ali polahko

edit: Sjever 10 km :D - za neclanove vjerovatno, bas me zanima hoce li tako ostati ili je i ovo varijanta kao za derbi :D
Pyro is not a crime !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 jul 2015, 22:15

Ado76 je napisao/la:Jel se meni cini ili je Benkara pravo ofalio sa kilazom
Nije brate, (preumoran je) ovo je najjaci dio priprema sad se radi na fizici do granica, istina je da su svi bili "teski" za razliku od protivnika. Nasa zadnja tekma ce pokazati mnogo toga i iskristalisati prvih 11 igraca. Naravno da to ne umanjuje pobjedu Rijeke koja ima super ekipu, al su nasi djelovali stvarno iscrpljeni do kraja. Inace najgori dio priprema i najomrazeniji kod igraca (ko prezivi i pokaze da moze izdrzati) taj ce i igrati. Bez ovakvih treninga ni jedna ekipa nema sta traziti u bilo kojem takmicenju.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 03 jul 2015, 22:18

THEC je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:

VVVBK

pa mi ti svi govorimo, popusti covjeka, neka se spremi sanira povrede pa da vidimo sta moze, ako bude los svi zajedno cemo da ga tjeramo ako treba ali ne mozes tkao pricati ba o liku koji je igrao u LP sa Dinamom i Stojcevu kojem je ovo vrhunac karijere a vidjeli smo kako je igrao proslu polusezonu, ni jednog ni drugog niti volim nesto posebno niti mrzim ali polahko

edit: Sjever 10 km :D - za neclanove vjerovatno, bas me zanima hoce li tako ostati ili je i ovo varijanta kao za derbi :D
ma jarane 2 godine chekam da sanira povrede i vrati formu i to samo dok je bio ovdje,u rijeci su slavili 2 dana kada su ga se rijeshili[WHITE SMILING FACE],e"o reci mi kol"ko josh da sachekam[WHITE SMILING FACE],nemam fkt nishta protiv momka,al" chinjenice su chinjenice

VVVBK

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 jul 2015, 22:21

godinu pardon[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 03 jul 2015, 22:22

Tesko je nekima realno sagledati cinjenicno stanje, ali gdje je Rijeka sada mi nazalost jos uvjek "sanjamo" da dodjemo. Ipak oni su krenuli dvije godine ranije sa puno ozbiljnijim ulaganjem. Stepenicu po stepenicu. I da Rijeka je trenutno jaci I ozbiljniji klub od Leha ponajprije po rezultatima u evropi.
Zabrinjavate me pojedini, jos jedan poraz na pripremnim i neki ce traziti da lete glave. De ga ba malo izdrkajte o veliki ****.... kada cete vi makar malo uzivati?
Numquam Desistemus!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2015, 22:23

Sarajevo - Lech Poznan

JUG - (10 KM)
SJEVER - (10 KM)
ISTOK - (15 KM)
ZAPAD - (20 KM)
ZAPAD GALERIJA - (30 KM)

Ovo su cijene za neclanove,za clanove ce biti popust

:bow:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 jul 2015, 22:31, ukupno mijenjano 2 puta.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2015, 22:25

Sto crnca danas ne isproba nije mi jasno.Pa ako je na probi, valjda bi bilo logicno da ga je ubacio u igru bar 15 min
Gdje je @jandro bas bi volio da cujem njegov komentar o utakmici.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 03 jul 2015, 22:28, ukupno mijenjano 2 puta.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jul 2015, 22:25

MortemHz je napisao/la:JUG - (10 KM)
SJEVER - (10 KM)
ISTOK - (15 KM)
ZAPAD - (20 KM)
ZAPAD GALERIJA - (30 KM)

:bow:
:? :? :? :? :?
Je li moguce :shock:
U oci nek ih naguraju, **** ih gladne i pohlepne.
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jul 2015, 22:28

Mozemo sad vodit' pricu u dobrom radu uprave, svemu pozitivnom sto su uradili ali sa ovim cijenam nece daleko dogurati sa posjetom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2015, 22:29

Jes' Head majke mi :urnebes: ali bit ce popust za clanove,mislim da ce biti 5 KM sjever i sl.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 39 gostiju.