ne mogu buraz nikako jer nemam ni ja. cekam da mi onaj sa svrakinog vrati caps lock sto sam mu posudio.Vanja8 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Imas li mi koje slovo pozajmiti za veceras,vracam ujutro...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
!
-
- Kontakt:
Ne prica nego zaboravi sa kojeg acc pišePenaltiky je napisao/la:Jel ovo Tobe sam sa sobom priča?

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Bacaju se na cmeljinoj temi kaze kupujemo Dilavera a nemaju za hljebabambus je napisao/la:Ako zelite da ostane Krpic posaljite SMS sa oznakom KRPIC1 na broj 5757 . Cijena SMS-a je 2km.Vanja8 je napisao/la: Ma prica se da ce uvesti onaj SOS telefon,kao hitno treba za @Dokoljenka pomoc,jedan poziv 2 KM...A zapravo tako ce skupiti lovu za Amawa...![]()

Posudio si Švrakindolcu...????bambus je napisao/la:ne mogu buraz nikako jer nemam ni ja. cekam da mi onaj sa svrakinog vrati caps lock sto sam mu posudio.Vanja8 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Imas li mi koje slovo pozajmiti za veceras,vracam ujutro...
E jarane bolje da si ga sam spalio,pa oni ni majci kusur od hljeba ne vracaju,a kamoli sta drugo...
Nista,bracika idem moljakati dalje,ne mogu pisati sta hocu jbga,nedostaju slova na tastaturi...

Sta ima Dilavera hoceBRIGATE ROSSONERE je napisao/la: Bacaju se na cmeljinoj temi kaze kupujemo Dilavera a nemaju za hljeba

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kontaju istice mu ugovor pa da pokusaju...A on jasan NEMA GOVORA.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la: Bacaju se na cmeljinoj temi kaze kupujemo Dilavera a nemaju za hljeba

!
vrati mi caps lock ,slova imam.svrakino1921 je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:RENTANJE POSLOVNIH PROSTORA
RENTANJE STADIONA I LED REKLAMA VOLJENOJ REPREZENTACIJI BiH
NAJVISE PRODATIH POJEDINACNIH ULAZNICA U SEZONI
NAJVISE PRODATIH GODISNJIH KARATA
NAJVISE PRODATIH DRESOVA
EKONOMSKI EAMOODRZIVI
EKONOMSKI NEOVISNI
IGRANJEM REPREZENTACIJE BiH NA STADIONU GRBAVICA DODATNA ZARADA ZA OPCINU NOVO SARAJEVO I KANTON SARAJEVO
GOLEM SI ZELJO
!
Ma nema sanse,vidis kako se usutio,,,bambus je napisao/la:vrati mi caps lock ,slova imam.svrakino1921 je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:RENTANJE POSLOVNIH PROSTORA
RENTANJE STADIONA I LED REKLAMA VOLJENOJ REPREZENTACIJI BiH
NAJVISE PRODATIH POJEDINACNIH ULAZNICA U SEZONI
NAJVISE PRODATIH GODISNJIH KARATA
NAJVISE PRODATIH DRESOVA
EKONOMSKI EAMOODRZIVI
EKONOMSKI NEOVISNI
IGRANJEM REPREZENTACIJE BiH NA STADIONU GRBAVICA DODATNA ZARADA ZA OPCINU NOVO SARAJEVO I KANTON SARAJEVO
GOLEM SI ZELJO

Bas me cudi da nece u "Najtrofejniji" i "Najveci" klub u zemlji,jos sa takvim trenerom...?...Ccc,sta je sa njim...bambus je napisao/la:Kontaju istice mu ugovor pa da pokusaju...A on jasan NEMA GOVORA.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la: Bacaju se na cmeljinoj temi kaze kupujemo Dilavera a nemaju za hljeba

-
- Kontakt:
@kongrate treci vuk s otoke 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- KongrateUK
- Kontakt:
sviunapad1010 je napisao/la:@kongrate treci vuk s otoke

Ja sve sto radim radim iz interesa, onog vlastitog naravno a malo i da se zabavim

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
A interes u vidu sigurnih 6 bobica za krmka naredne sezone? Hjao ako ovo procita @NeretvanskaPastetica i ostatak ufc boraca....
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- TamniVilajet
- Kontakt:
Samo bi da repliciram
Moze li zamjena za pletaru i pakovanje limuntosa sa mog profila?slobodaTZ je napisao/la:[img]http://wwwMoze%20l.lastresortcomputer.com/Images/keyboard.jpg[/img]
? ? <3
Haj jedan mali ulet, sjećate li se one prebjeguše s ovog foruma na anam onaj, pod imenom "ajzea"? Bio je pod još 3-4 neka, između ostalih Eisenbahner1921.
Prebjegao kao tamo al vraćao se konstantno ovdje, e pa debil je provaljen i piše na našem pdf-u već duže od godinu dana, čudo jedno, pravio i tu nekoliko profila
Ja razumijem da neko ima slobodnog vremena viška, al biti ovakav nolajfer, to nisam u životu vidio.
E moji željovci, ko je, sve među vama
Prebjegao kao tamo al vraćao se konstantno ovdje, e pa debil je provaljen i piše na našem pdf-u već duže od godinu dana, čudo jedno, pravio i tu nekoliko profila

Ja razumijem da neko ima slobodnog vremena viška, al biti ovakav nolajfer, to nisam u životu vidio.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TamniVilajet
- Kontakt:
ajzea je sarielwobly92 je napisao/la:Haj jedan mali ulet, sjećate li se one prebjeguše s ovog foruma na anam onaj, pod imenom "ajzea"? Bio je pod još 3-4 neka, između ostalih Eisenbahner1921.

Ma jok, sariel ima poso barem, kakav takav, ima život o kom ovaj može samo sanjatTamniVilajet je napisao/la:ajzea je sarielwobly92 je napisao/la:Haj jedan mali ulet, sjećate li se one prebjeguše s ovog foruma na anam onaj, pod imenom "ajzea"? Bio je pod još 3-4 neka, između ostalih Eisenbahner1921.
E moji željovci, ko je, sve među vama![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- svrakino1921
- Kontakt:
STADION
Duplasvrakino1921 je napisao/la:STADION

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.