Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ista situacija kod drugog gola FKS je bila u nasoj tekmi sa Travnikom kada nan je ponisten gol a Savez dao opravdanje da je sudac bio u pravu.Zato je Mirza i komentarisao.Za jednu tekmu previse je dva penala,crveni karton i ponisteni gol.To ni Real ne bi izdrzao a ne Olimpic.Po meni osim penala,igranje rukom Regoje,ocigledniji penal sudija nije svirao za FKS,kada je srusen neki igrac u nasem sesnestercu.Komsije vama hairli bilo a mi se moramo boriti za opstanak.
Organizacija utakmice vam je na nivou federalne lige. Tuga.
Cuj previse je. I Regoja je morao dobiti drugi zuti, odnosno crveni, za onaj start sa dvije noge na Ikandeu.
Cuj previse je. I Regoja je morao dobiti drugi zuti, odnosno crveni, za onaj start sa dvije noge na Ikandeu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Barbaricev start nad Stanicem skolski crveni karton.Umjesto njemu on dade Stani.Ovako mozemo do zore.Bodove zijanili,sudcu se najebemo familije za vijek vijekova.
Pa šta ako su bila dva penala i crveni ako su opravdanilupus je napisao/la:Ista situacija kod drugog gola FKS je bila u nasoj tekmi sa Travnikom kada nan je ponisten gol a Savez dao opravdanje da je sudac bio u pravu.Zato je Mirza i komentarisao.Za jednu tekmu previse je dva penala,crveni karton i ponisteni gol.To ni Real ne bi izdrzao a ne Olimpic.Po meni osim penala,igranje rukom Regoje,ocigledniji penal sudija nije svirao za FKS,kada je srusen neki igrac u nasem sesnestercu.Komsije vama hairli bilo a mi se moramo boriti za opstanak.

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 08 nov 2015, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Ja predlazem da ubijemo Stanica jer je nosio zeljin dres.
Ni slučajno to, ali ako imate mozga poradite na njegovom vaspitanju i psihi jer očito nije normalan kada igra protiv FKS jer je onakvo ponašanje prevazišlo sve sportske okvire. Zato je počašćen čim je počašćen od čitavog stadiona jer se papanluk u ovom gradu ne prašta. Čudi me da mu Gracić gleda kroz prste jer on radi psovanja tjera iz kluba.lupus je napisao/la:Ja predlazem da ubijemo Stanica jer je nosio zeljin dres.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Prijatelju spusti loptu malo ne provociram ,pitam jer ste nas iduci suparnik,nismo ti sad svi krivi ako vas je sudac povaljo.Mancini je napisao/la:Pitaj Irfana Peljtu.GradKamena je napisao/la:Jel vam jos iko dobio treci zuti danas,?Mancini je napisao/la:Primitivci bili primitivci ostali.
Poenta je što ih nije povaljao. Ima snimak večeras pa neka pogleda ko ne vjeruje.
SRETAN BROJ - 1725
Dobro ste prošli poklopite se, izgubili ste od svih jacih ekipa i u svakoj utakmici ste nasli neke nepravilnosti tako da tišu više ste igrali rukomet nego fudbal.
Regoje i Stanic nisu igraci vec mesari.
Regoje i Stanic nisu igraci vec mesari.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Da li će savez kazniti M.V. radi ko zna kojeg komentarisanja suđenja ostaje da vidimo. Ili se ovo pravilo više neće odnositi samo na njega. Ima svakako repa može bilo koju kaznu isplatiti bez problema.
SRETAN BROJ - 1725
Mancini je napisao/la:O čemu ti pričaš? Pokrade nas danas sudija, izmisli penal, prizna drugi gol iz prekršaja, crveni pokaže karton i kao vas je zeznuo sa kartonima!? A protiv Sarajeva kao zapinju više nego protiv Želje?Ado76 je napisao/la:Ma jok samo sto sijevaju kartoni i sta sve ne dok je protiv kona sa grbavice laganica vazda bila.Nadi mi ijednu utakmicu protiv Zelje da ste zapeli i usli u utakmicu sa jasnom namjerom da date sve od sebe?

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Pogledajte kod gola Sarajeva iz kornera nakon što je Benko ugura u gol igrač sa brojem 14 kojeg je Kovačević nadskočio predhodno govori Regoju nešto u tom smislu šta radiš niko se nije okrenuo od igrača Olimpica prema sudija da traži faul. Čisto sve kao suza, a drugo je što Mirza izmišlja neki faul da bi sebi posao spasio.
SRETAN BROJ - 1725
Evo penala
Ma čisto, kao da ga je tamić udario. Pokupio ga Stanić lijevom rukom i lijevim ramenom u punom trku.lupus je napisao/la:
Evo penala
SRETAN BROJ - 1725
Nije penal biopitic je napisao/la:Ma čisto, kao da ga je tamić udario. Pokupio ga Stanić lijevom rukom i lijevim ramenom u punom trku.lupus je napisao/la:
Evo penala
Svi u napad jedan je Hase!!
penal čist kao suza
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Onda treba svirat 10 penala po utakmici i 50 faula na ostatku terena nije balet.
Primitivna bagra na tribinama.lupus je napisao/la:Ja predlazem da ubijemo Stanica jer je nosio zeljin dres.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 nov 2015, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Šta je trolčino? Nešto ti nije jasno?Ado76 je napisao/la:Mancini je napisao/la:O čemu ti pričaš? Pokrade nas danas sudija, izmisli penal, prizna drugi gol iz prekršaja, crveni pokaže karton i kao vas je zeznuo sa kartonima!? A protiv Sarajeva kao zapinju više nego protiv Želje?Ado76 je napisao/la:Ma jok samo sto sijevaju kartoni i sta sve ne dok je protiv kona sa grbavice laganica vazda bila.Nadi mi ijednu utakmicu protiv Zelje da ste zapeli i usli u utakmicu sa jasnom namjerom da date sve od sebe?![]()
Zalizani jesi to ti ofiran si
BISERA NA APARATIMA
![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
pitic je napisao/la:Pogledajte kod gola Sarajeva iz kornera nakon što je Benko ugura u gol igrač sa brojem 14 kojeg je Kovačević nadskočio predhodno govori Regoju nešto u tom smislu šta radiš niko se nije okrenuo od igrača Olimpica prema sudija da traži faul. Čisto sve kao suza, a drugo je što Mirza izmišlja neki faul da bi sebi posao spasio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.