FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ne može.Takvi nam ne trebaju. Drži se ti i dalje Musolinijevog Lazia,jer takvi kao ti tu prirodno pripadaju,a Borac ostavi na miru.
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 23 feb 2011, 16:10, ukupno mijenjano 2 puta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da ce se ovo sve znati u drugom kolu!! Ako vi uzmete ovo u Sirokom pa onda sljececu tekmu pobjedite, ja mislim da cete biti sampioni. A ako mi pobijedimo Olimpic pa Zvijezdu u gostima, onda cemo mi biti jer ce se tada stvoriti pobjedonosna atmosfera i biti ce pravo tesko nas onda zaustaviti. To se upravo i dogodilo prosle god!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Nije da ne uvazavam tvoje misljenje ali sacekacu pocetak lige i pogledati protiv Sirokog meni ce to nekako biti mjerilojovanbl je napisao/la: I tako da ne elaboriram dalje, ako imajos nesto nejasno, rado cu objasniti

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A joj sta cu sad AJ MACARENADule 078 je napisao/la:Ne može.Takvi nam ne trebaju. Drži se ti i dalje Musolinijevog Lazia,jer takvi kao ti tu prirodno pripadaju,a Borac ostavi na miru.

Borac može do krune
Iako ima tek 20 godina, Toni Markić spada u iskusnije fudbalere Premijer lige. Talentovani fudbaler već je promijenio dresove tri ponajbolja kluba u BiH, Širokog Brijega, Borca, a sada je u mostarskom Zrinjskom.
- Poslije odiseje u Borcu vratio sam se u Široki, zaigrao u prvoj postavi, ali promjenom trenera izgubio sam status prvotimaca. U godinama sam kada je najvažnije igrati i odlučio sam se za Zrinjski. Nije bilo lako u početku, ali sada su se stvari stabilizovale. Mislim da je najteži period iza "plemića". Iako smo u teškoj situaciji, sigurno je da se Zrinjski neće boriti za opstanak, gledamo prema sredini tabele, ali ne bi bilo iznenađenje ni da se približimo vrhu. Doveli smo nekoliko provjerenih igrača, treba će vremena da se to uigra, ali ne sumnjam da ćemo biti među boljim ekipama ovog proljeća - kaže stameni štoper, koji je bio i kapiten selekcije U-17 i U-19, a sakupio je i nekoliko nastupa u omladinskoj reprezentaciji BiH.
S obzirom da je igrao za Široki Brijeg i Borac, a ova dva rivala sastaju se već u nedjelju, u meču koji bi mogao odlučiti novog šampiona, bilo je zanimljivo čuti i njegovo mišljenje kome daje veće šanse u duelu na "Pecari".
- Nezgodno pitanje. Biće to krajnje neizvjestan duel. Obje ekipe bore se za vrh. I Široki i Borac teže ka nadigravanju i tu publika samo može biti na dobitku. Teško mi je reći ko je favorit. Šanse su 50:50. Bez obzira kako ovaj susret završi, najveće šanse za šampionsku krunu dajem Borcu. Imaju odličnu ekipu, sjajnog trenera, grad stoji iza njih, pa i cijela Republika Srpska i ne vidim ko bi ima mogao stati na put - kaže Toni Markić, koji se rado sjeća perioda provedenog na Gradskom stadionu u crveno-plavom dresu.
- Tih šest meseci najljepši je period u mojoj dosadašnjoj karijeri. Iako sam tada bio 18-godišnjak, imao sam zavidnu minutažu kod trenera Stojnića i mislim da sam korektno odradio taj period. Zavolio sam Borac i Banje Luku i danas imam veliki broj prijatelja, čujem se sa bivšim saigračima, Žarićem, Damjanovićem... Borac je zaista veliki klub i želim mu sve najbolje u nastavku sezone - poručio je Toni Markić, fudbaler Zrinjskog iz Mostara.
Iako ima tek 20 godina, Toni Markić spada u iskusnije fudbalere Premijer lige. Talentovani fudbaler već je promijenio dresove tri ponajbolja kluba u BiH, Širokog Brijega, Borca, a sada je u mostarskom Zrinjskom.
- Poslije odiseje u Borcu vratio sam se u Široki, zaigrao u prvoj postavi, ali promjenom trenera izgubio sam status prvotimaca. U godinama sam kada je najvažnije igrati i odlučio sam se za Zrinjski. Nije bilo lako u početku, ali sada su se stvari stabilizovale. Mislim da je najteži period iza "plemića". Iako smo u teškoj situaciji, sigurno je da se Zrinjski neće boriti za opstanak, gledamo prema sredini tabele, ali ne bi bilo iznenađenje ni da se približimo vrhu. Doveli smo nekoliko provjerenih igrača, treba će vremena da se to uigra, ali ne sumnjam da ćemo biti među boljim ekipama ovog proljeća - kaže stameni štoper, koji je bio i kapiten selekcije U-17 i U-19, a sakupio je i nekoliko nastupa u omladinskoj reprezentaciji BiH.
S obzirom da je igrao za Široki Brijeg i Borac, a ova dva rivala sastaju se već u nedjelju, u meču koji bi mogao odlučiti novog šampiona, bilo je zanimljivo čuti i njegovo mišljenje kome daje veće šanse u duelu na "Pecari".
- Nezgodno pitanje. Biće to krajnje neizvjestan duel. Obje ekipe bore se za vrh. I Široki i Borac teže ka nadigravanju i tu publika samo može biti na dobitku. Teško mi je reći ko je favorit. Šanse su 50:50. Bez obzira kako ovaj susret završi, najveće šanse za šampionsku krunu dajem Borcu. Imaju odličnu ekipu, sjajnog trenera, grad stoji iza njih, pa i cijela Republika Srpska i ne vidim ko bi ima mogao stati na put - kaže Toni Markić, koji se rado sjeća perioda provedenog na Gradskom stadionu u crveno-plavom dresu.
- Tih šest meseci najljepši je period u mojoj dosadašnjoj karijeri. Iako sam tada bio 18-godišnjak, imao sam zavidnu minutažu kod trenera Stojnića i mislim da sam korektno odradio taj period. Zavolio sam Borac i Banje Luku i danas imam veliki broj prijatelja, čujem se sa bivšim saigračima, Žarićem, Damjanovićem... Borac je zaista veliki klub i želim mu sve najbolje u nastavku sezone - poručio je Toni Markić, fudbaler Zrinjskog iz Mostara.
Sta pise, ja to ne razumijem.EastStand je napisao/la:
"Pobjedu hoce svi, pobjeda na Pecari !Elmar je napisao/la:Sta pise, ja to ne razumijem.EastStand je napisao/la:

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zeljovac87
- Kontakt:
Navijači Željezničara su uvijek bili pismeni momci, i znali smo a i dalje znamo i Latinicu i Ćirilicu. Meni kao navijaču Želje smetaju pojednici koji ne znaju oba pisma.Elmar je napisao/la:Sta pise, ja to ne razumijem.EastStand je napisao/la:
Covjece pa sto ti je Borac toliki trn u oku,stalno se ismijavas i komentarises postovima koji zrace sarkazmom i ironijom?Da li je razlog taj da se podsvjesno bojis Borca,da bi stvarno mogao uzeti titulu,i onda na glas izgovaras konstantno da je slabiji nego na jesen,ne bi li stvarno tako i bilo?Ispadas nekako smijesan,cini mi se da si stariji momak,a komentari su ti na nivou osnovnoskolca,da ne govorim o tvom avataru koji je toliko komican,a tek kontradiktoran,pogotovo kad se zna sta znace neke rijeci,i ko ih je koristio.pile87 je napisao/la:borac je fenomen sto im vise igraca odlazi oni su jaciputuj igumane
Jedino mjerilo jacine nekog kluba je teren.Eto strpi se do nedelje,i onda polako u 15 casova upali BHT,uzmi spice,pivicu,i uzivaj u tome koliko je Borac los.A ako ne bude los,nego dobar,onda pocni plakati,jer i sam znas da je gotovo.

Kao prvo avatar je jedan od Zeljinih transova fakat mi niste jasni sto vam toliko smetajubitubi je napisao/la:Covjece pa sto ti je Borac toliki trn u oku,stalno se ismijavas i komentarises postovima koji zrace sarkazmom i ironijom?Da li je razlog taj da se podsvjesno bojis Borca,da bi stvarno mogao uzeti titulu,i onda na glas izgovaras konstantno da je slabiji nego na jesen,ne bi li stvarno tako i bilo?Ispadas nekako smijesan,cini mi se da si stariji momak,a komentari su ti na nivou osnovnoskolca,da ne govorim o tvom avataru koji je toliko komican,a tek kontradiktoran,pogotovo kad se zna sta znace neke rijeci,i ko ih je koristio.pile87 je napisao/la:borac je fenomen sto im vise igraca odlazi oni su jaciputuj igumane
Jedino mjerilo jacine nekog kluba je teren.Eto strpi se do nedelje,i onda polako u 15 casova upali BHT,uzmi spice,pivicu,i uzivaj u tome koliko je Borac los.A ako ne bude los,nego dobar,onda pocni plakati,jer i sam znas da je gotovo.

Pa naravno da se ismijavam, stakic je bolji od vuleta jel de, krunic sa 35 je bolji od stanceskog, veljovic sa 10 kg viska je najbolji napadac lige, mozda i to jeste tako ali vi svi koji ste pogledali samo borcev bunker od 90 minuta ste uspjeli sve to zakljuciti a kako da onda covjek ne bude i ironican i neznam ti sta...
e za teren si u pravu sve ce se pokazati siroki ce nekako biti mjerilo gdje ste i sta
Ma okej,to je onda na vasu cast,mislim stavljati parolu koju su nacisti koristili,to je izgleda samo tebi normalno.pile87 je napisao/la: Kao prvo avatar je jedan od Zeljinih transova fakat mi niste jasni sto vam toliko smetaizmedju ostalog jos se koritste sve rijeci
![]()
Pa naravno da se ismijavam, stakic je bolji od vuleta jel de, krunic sa 35 je bolji od stanceskog, veljovic sa 10 kg viska je najbolji napadac lige, mozda i to jeste tako ali vi svi koji ste pogledali samo borcev bunker od 90 minuta ste uspjeli sve to zakljuciti a kako da onda covjek ne bude i ironican i neznam ti sta...
e za teren si u pravu sve ce se pokazati siroki ce nekako biti mjerilo gdje ste i sta
Niko nije rekao da je Stakic bolji od Vuleta,ali ga je covjek solidno zamjenio,pokazao je protiv Zvezde da je dobar stoper.Sta je sad Vule masina jbt?Covjek je medju najboljim stoperima lige,ali je kao sto sam reko i on covjek od krvi i mesa.Otisao je,zakrpili smo njegovu poziciju,i to je to.Da li ce zakrpa dobro drzati,vidjecemo. A za ovu izjavu cu te staviti u potpis,evo majke mi mile moje,prva stvar Krunic ima 32 godine,a mislim da ga je sramotno uporedjivati sa Stanceskim,koji je ime izgradio u Borcu,i to mu je najveci uspijeh karijere,dok je Krunic ipak malo opasnija kajla da tako kazem.E moj pile sa ovom izjavom sam shvatio s kim diskutujem.Kaze Stanceski bolji od Branislava Krunica.

Vidjeces u nedelju o cemu pricam.
HM, njemacka himna je jos uvijek sa tim tekstom bilo bi lijepo nekada i maknuti iz BL pa nesto i nauciti okani se hajducije i prica uz guslejubitubi je napisao/la:Ma okej,to je onda na vasu cast,mislim stavljati parolu koju su nacisti koristili,to je izgleda samo tebi normalno.pile87 je napisao/la: Kao prvo avatar je jedan od Zeljinih transova fakat mi niste jasni sto vam toliko smetaizmedju ostalog jos se koritste sve rijeci
![]()
Niko nije rekao da je Stakic bolji od Vuleta,ali ga je covjek solidno zamjenio,pokazao je protiv Zvezde da je dobar stoper.Sta je sad Vule masina jbt?Covjek je medju najboljim stoperima lige,ali je kao sto sam reko i on covjek od krvi i mesa.Otisao je,zakrpili smo njegovu poziciju,i to je to.Da li ce zakrpa dobro drzati,vidjecemo. A za ovu izjavu cu te staviti u potpis,evo majke mi mile moje,prva stvar Krunic ima 32 godine,a mislim da ga je sramotno uporedjivati sa Stanceskim,koji je ime izgradio u Borcu,i to mu je najveci uspijeh karijere,dok je Krunic ipak malo opasnija kajla da tako kazem.E moj pile sa ovom izjavom sam shvatio s kim diskutujem.Kaze Stanceski bolji od Branislava Krunica.Joj oplakah. Evo jos da ti odgovorim za Veljovica,isto niko nije izjavio da je najbolji napadac lige,a to da ima 10kg viska,mani se citanja po forumima,i slusanja carsijskih prica,tvrdim ti da ce on vasa dva stopera nositi na ledjima,bez po muke.
A sto se bunkera tice,vidis kako smo dobro igrali pod bunkerom,zamisli tek kad krenemo napadati sta ce biti.
![]()
Vidjeces u nedelju o cemu pricam.

Nisi ti shvatio Krunic je u zalasku karijere a Stanceski u rastu dosao u aktuelnog sampiona

Gledao sam vase utamice 2 pripremne onu protiv rumuna na netu i ovu protiv Zvijezde i Veljovic je igrao dobro 10-15 minuta i krepo.
Kako vi imate obicaj reci ko otvara kapiju a ko vozi traktor pokazace Siroki
Umjesto odgovora ovom liku,poslusati od 3.07 do 3.11
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Giallorossi
- Kontakt:
jel zna ko od lesinara kolko ste dobili obestecenje za trivunovica i puzigacu ,kolko znam oba sta bila pod ugovorom 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
na http://transfermarkt.de/de/mks-cracovia ... _5689.htmlGiallorossi je napisao/la:jel zna ko od lesinara kolko ste dobili obestecenje za trivunovica i puzigacu ,kolko znam oba sta bila pod ugovorom
pise za Vuleta 200 a za Puzija 150 hilj.eura
Ne boj se ti,maknuo sam ja iz BL,sigurno vise nego ti iz Sarajeva,dajem glavu na panj.I sta sad ako je njemacka himna jos sa tim tekstom?Zna se ko je prvi to koristio,i koje je stvarno znacenje.Uostalom,kakve to ima veze sa Zeljeznicarom,kakve veze ima Njemacka,i njemacke parole sa klubom iz BiH?pile87 je napisao/la: HM, njemacka himna je jos uvijek sa tim tekstom bilo bi lijepo nekada i maknuti iz BL pa nesto i nauciti okani se hajducije i prica uz gusle![]()
Nisi ti shvatio Krunic je u zalasku karijere a Stanceski u rastu dosao u aktuelnog sampiona![]()
Gledao sam vase utamice 2 pripremne onu protiv rumuna na netu i ovu protiv Zvijezde i Veljovic je igrao dobro 10-15 minuta i krepo.
Kako vi imate obicaj reci ko otvara kapiju a ko vozi traktor pokazace Siroki

Sta kazes Veljovic igrao protiv Zvezde dobro 10-15 minuta i krepao?Ocigledno da ti i ja nismo gledali istu utakmicu,jer sam ja bas vidio da covjek grize nenormalno,i da je najjaci bio na terenu.Kad je izasao i umjesto njegao usao Nikolic,osjetilo se da fali.
Nista eto,da vise ne pisemo puno,vidjecemo kako ce biti protiv Sirokog,vjeruj da i mene zanima na sta ce liciti Borac na zvanicnim utakmicama,i to protiv jednog od glavnih konkurenata.Ukoliko dobro odigramo,ocekujem da se prvi javis na ovu temu,sa nekim postenim komentarom.

Sto ga zoves da se javlja?!
Koji ce nam se persun javljati,cim vidim njegov avatar zgadi mi se zivot....nemam cak volju ni citati o cemu pise!
Bljuv,bljuv!
Koji ce nam se persun javljati,cim vidim njegov avatar zgadi mi se zivot....nemam cak volju ni citati o cemu pise!
Bljuv,bljuv!
Daj SS-ovac prestani se javljati na temu o Borcu, idi drkaj na Stanceskog...

- Capt_Billy
- Kontakt:
[/quote]Navijači Željezničara su uvijek bili pismeni momci, i znali smo a i dalje znamo i Latinicu i Ćirilicu. Meni kao navijaču Želje smetaju pojednici koji ne znaju oba pisma.[/quote]
Nije do njih kume!!! TO onima na vlasti se zahvali koji nisu dali cirilu u skole!!!!
Nije do njih kume!!! TO onima na vlasti se zahvali koji nisu dali cirilu u skole!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
$ $ & у " за трон
&, 24 & 2011 13:03
$ ? & је у ' " " ? свега пет ?, % & $ - " у & сезоне "црвено-?" " ? ? " $. У " ' ' ¥ је " $ сусрет са " (1:2), на & су ? $ " " погона " " " - " ' 16. ? " ? " " ".
? су ? $ $ ? $ $ Црвене $, & је & у $ ? сата ", $ је - ? " ? ", ? $ " $ & " $ $ ". Тренер $ $ $ $ % " познато & - " у првој / " у $ ?. " је $ - на $ & " ? Ступар, за ' ? & " $ " " " ", а " " је ". За $ % " постоје " $. То су $ ", " је у ' $ " $, те & " " ? $ ".
$ " & $ &, " је у ' $ " свега ' ?, " ? ? " & " $ ?.
- " је $ ' ? / $ у ' $ сезоне. ? за то не $ ' ', ", " ?, - ? " јер су " ? своје $. $ се $ % ? ' $ " " у & првенства, а & " " у $ 15 " ? ' $ ? по ', " " се $ првог '. " ' " " ? " " ја $ све ' у ' $ ", " ' $ се његов $ - " ". $ се ? са " " ", а % " " & - $ нас " ". & " на то & - " стартер, & $ & " ' прво ' на ? – " је ".
" је у ? наврата у ' $ првенства ? у " $ вођства &, а " пут су ? ? $ ¥ / ?.
- На " " $ свој ", а на тренеру је $ $ & - ". ? ' је ", а " је $ - " пауза & &, па ' $ - " " % $ ". " је $ се " у " не осјете, а ја ? ' $ - се " $ ? $ о ? $ $ на терену. По $, у $ $ првенства ' је теже " $, ? & $ ', & - " " $ " за ?. $ - " $ " ? " јесење ?, $ ' ? ' ' ?, ? - $ све $ & $ се на & ' " ' затресе " пута $ % – $ ".
? у $ "
' $ " ? " по $ " $ на ? је готово ", а он је " у " $ " $. " сан ' % $ " " " ", " се & " $ " у $ са & ?, те у ? " " Црвене $ на $ """.
&, 24 & 2011 13:03
$ ? & је у ' " " ? свега пет ?, % & $ - " у & сезоне "црвено-?" " ? ? " $. У " ' ' ¥ је " $ сусрет са " (1:2), на & су ? $ " " погона " " " - " ' 16. ? " ? " " ".
? су ? $ $ ? $ $ Црвене $, & је & у $ ? сата ", $ је - ? " ? ", ? $ " $ & " $ $ ". Тренер $ $ $ $ % " познато & - " у првој / " у $ ?. " је $ - на $ & " ? Ступар, за ' ? & " $ " " " ", а " " је ". За $ % " постоје " $. То су $ ", " је у ' $ " $, те & " " ? $ ".
$ " & $ &, " је у ' $ " свега ' ?, " ? ? " & " $ ?.
- " је $ ' ? / $ у ' $ сезоне. ? за то не $ ' ', ", " ?, - ? " јер су " ? своје $. $ се $ % ? ' $ " " у & првенства, а & " " у $ 15 " ? ' $ ? по ', " " се $ првог '. " ' " " ? " " ја $ све ' у ' $ ", " ' $ се његов $ - " ". $ се ? са " " ", а % " " & - $ нас " ". & " на то & - " стартер, & $ & " ' прво ' на ? – " је ".
" је у ? наврата у ' $ првенства ? у " $ вођства &, а " пут су ? ? $ ¥ / ?.
- На " " $ свој ", а на тренеру је $ $ & - ". ? ' је ", а " је $ - " пауза & &, па ' $ - " " % $ ". " је $ се " у " не осјете, а ја ? ' $ - се " $ ? $ о ? $ $ на терену. По $, у $ $ првенства ' је теже " $, ? & $ ', & - " " $ " за ?. $ - " $ " ? " јесење ?, $ ' ? ' ' ?, ? - $ све $ & $ се на & ' " ' затресе " пута $ % – $ ".
? у $ "
' $ " ? " по $ " $ на ? је готово ", а он је " у " $ " $. " сан ' % $ " " " ", " се & " $ " у $ са & ?, те у ? " " Црвене $ на $ """.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.