U mojoj okolini dobijes 1km po kili.Ljiljani87 je napisao/la:Imal' ko kakva iskustva sa ovim branjem jagoda i malina, možel se tu šta zaradit il crkneš za sicu neku
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Nerminovic
- Kontakt:
neznam slomio sam nesto vise mjesta ali eto htio sam samo da vamVirtu4l je napisao/la:Hoćeš li biti ok?Nerminovic je napisao/la:momci imam jednu losu vijesti, vas nerko je danas nastradao kad su ga 15 momaka iz brondbija napali i tukli 40 sekundi trenutno sam ko bi rekao tobejarabi fakat na aparatima yebo ga zivot zbog kacketa nastradao![]()
Kazem i to je sve
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ništa znači džuma 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nermin dobro nastradao izgleda. 
I ova Danska postala luda.
I ova Danska postala luda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Drži se, Nerko!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Oni ti ga puše Nermine, vratit ćeš se jači, pa ćeš ih satrat 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nisu svjesni kakvu su glupost uradili. Kad se skupi raja sa ss.ba foruma, da odbrani momcinu.
Oni ti ga puse Nermineee
Oni ti ga puse Nermineee
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Gdje je Marsal? On mora predvodit napad na ovu stoku iz Brøndbya.
Marsal predvodi napad a iza ide Bosniacum pa raja sa teme teretana a onda mi sa teme Marsal & Ex 
Moram se na FPN-u baciti u ofanzivu. Vidio sam u fb grupi jednu koja ce da upise ove godine kad i ja a mala je
Moram se na FPN-u baciti u ofanzivu. Vidio sam u fb grupi jednu koja ce da upise ove godine kad i ja a mala je
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Sutra poslije džume svi za Brondby, mog imenjaka i najvećeg sina Kopenhagena niko ne smije dirati!
Elem Nermine ako će ti šta bit lakše mene isto čeka, trenutno je u drugom selu raspisana potjernica za mnom.
Elem Nermine ako će ti šta bit lakše mene isto čeka, trenutno je u drugom selu raspisana potjernica za mnom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Tek sam sad vidio, evo kakvo će vrijeme biti:hilmo je napisao/la:Meteorolog, kakvo će vrijeme biti sutra i u subotu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sutra: U centralni, istočnim i sjeveroistočnim dijelovima umjereno do pretžno oblačno vrijeme uz slabiju kišu ili pljusak. U ostatk zemlje sunačnije. Vjetar slab sjeveroistočni. Temp: Jutarnje između 12°C i 16°C (na jugu do 20°C), dnevne između 23°C i 28°C (u Hercegovini do 34°C).
Subota: Sunačno uz malu do umjerenu oblačnost. u toku posliejpodneva razvojem oblačnoti moguč kratkotrajni pljusak. Vjetar slab do umjeren, lokalno na udare i pojačan istočni i sjeveroistočni. Temp: jutarnej uzmeđu 10°C I 15°C (na jugu do 19°C), dnevne između 25°C i 30°C, u Hercegovini do 35°C.
edit: Nerko, brate, drži se. Maršal će da predvodi ekipu u osveti, sakupi još nekoliko i osveta je tvoja.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 04 jun 2015, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
maršal ne može, predebeo je za taj poduhvatCartman je napisao/la:Gdje je Marsal? On mora predvodit napad na ovu stoku iz Brøndbya.
jel ovo ti varaš ovaj napaćeni narod ??

FORZA MARŠAL !!!
Gdje me nadje.
Ko hoce dojave neka posalje pm. 100% sigurne.
Ko hoce dojave neka posalje pm. 100% sigurne.
Imam ja rodjaka u Stavangeru mozda je on
Cuo sam da je Marsal nabavio kartu Bronbyja i da vec priprema akcije sa koje strane je najbolje da ih napadnemo
Cuo sam da je Marsal nabavio kartu Bronbyja i da vec priprema akcije sa koje strane je najbolje da ih napadnemo
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
u kom svojstvu ideš ti? da ga pritučeš ili da ga naucis kako prebiti 10 drugih mršavih momaka?Marsal je napisao/la:Sutra poslije džume svi za Brondby, mog imenjaka i najvećeg sina Kopenhagena niko ne smije dirati!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam, ja samo hoću da ih sve pomarišem i da im stavim do znanja ako mi imenjaku bude falila dlaka s glave da će osjetiti gnjev Maršalov!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
gle ovog crnogorca odmah mašta o prijevremenoj penzijiVirtu4l je napisao/la:Ali zato kad brat naplati odštetu
@Nerminovicu drži se... ako ništa sad si bar slavan, a kupace te medicinske sestre
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, napoleon72 i 5 gostiju.