Nema potrebe da vrijedjamo protivnika
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravooooooo momciiii
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:To pussyy0;1. Mala rijeka malo posusje
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
moj uzor-S.G je napisao/la:Pa sta cemo tek radit sa ovom nejaci iz nase lige![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma jaka je Rijeka. Daju gol do kraja 100 %.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Stojčev je loptu predao fudbalerima Rijeke, ali loptu nakon povratnog pasa Tomasova Balaja visoko zapucava preko gola Sarajeva.
dajte Mesu ako Boga znate
dajte Mesu ako Boga znate
Au Head ovoj Barbaric je dobar igrac hebo te kakav Tatomirovic. Sorry sto se mjesam.Head je napisao/la:I Kovacevic i Mihojevic bi meni bili opcija prije Barbarica. Nadam se da grijesim sa procjenom Barbarica.hodža je napisao/la:Pa Ivan svakako ne igra prvu tekmu. Barić, Kovačević, Protić bolji od Hebibovića, Puzija, Stepanova ?
http://nk-rijeka.hr/live/2015/07/03-macahz je napisao/la:dajte tqj tekstualni prenos
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
STOJCEV -> ALISPAHIC
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A nece ovo brate nikako.--MCMXLVI je napisao/la:http://nk-rijeka.hr/live/2015/07/03-macahz je napisao/la:dajte tqj tekstualni prenos
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK SARAJEVO.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma sta ce nas prcat, koliko smo samo povreda prosle sezone imali, pa slucaj Benko, pa ocajna igra kod Kodre, ali opet smo uzeli titulu.uNbx je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Pa sta cemo tek radit sa ovom nejaci iz nase lige![]()
nemoj opet da nas prcaju
Sad nam je ostao tu kako da kazem Dzeno, strasno smo se pojacali, momci su uigrani ( samo jos ta zadnja linija da se jos bolje upozna) i ne vidim ko bi nama mogao ozbiljnije zaprijetit ove godine
ZZ
Potok je prisusijo. Oni nece dat go da jos 5xpo 45 min igramo. Samo picke ubise nam igrace. Da sam dzeno ija bi naredijo da nasi pocnu lomit noge ovo nije uredu.
moj uzor-S.G je napisao/la:Pa sta cemo tek radit sa ovom nejaci iz nase lige![]()
Totalno glup post.
Daj Mesu u drugom Dzeno molim te (ne zbog ovog predavanja lopte, nego da vidimo brata protiv jake ekipe). 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 jul 2015, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: adem993, Hajdeee, HordasFks, InatSilniBosanski, Jadnimi, napoleon72, RaymondRed i 114 gostiju.