Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
De Borgija ubaci gore iznad Obradovica meni za dusuwobly92 je napisao/la:Ispravio sam ti post mramore![]()
Solinas krive su uprave nakaradne, a igraci mnogo mnogo manje.solinas je napisao/la:Brojke i statistike kazu da je Krpic jedna od legendi,mozda i prva nakon tri decenije,istinska....
Pa ne vodi klub sam sebe,normalno da cemo pisati o upravi.....nikada niko ne pljuje klub......kritikuje se uprava.
Kod nas su uvjek krivi igraci,nebitno koliko i sta daju klubu.....nikada uprava,i ni zasta.zanimljivo.
Tacno tako Krpa je legenda za sve njih supke.sviunapad1010 je napisao/la:Mjesate kruske i jabuke. Prica je o igracima legendama ne o upravama.
Neka mu je sa srećom Pretpostavljam da je pozajmica u pitanju. Prije pola godine je potpisao na 4 godineManijakdolopate je napisao/la:Edin Salkić napustio je redove FK Sloboda, a karijeru nastavlja u Gračanici.
jesu li ovo slike sa zvanicnog sajta, ili?NKMramor je napisao/la:![]()
Rađene za sajt.boomboom je napisao/la:jesu li ovo slike sa zvanicnog sajta, ili?NKMramor je napisao/la:![]()
Što nisi ubacio moj updateNKMramor je napisao/la: Rađene za sajt.
Traži od Joksima.wobly92 je napisao/la:Što nisi ubacio moj updateNKMramor je napisao/la: Rađene za sajt.![]()
Helleru, nema slike njegove nigdje, il' da ubacim ovu s trasnfermarkta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.