FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rijeka je dvostruko jaca od lecha, Rijeka 3,4x vise ulaze u ekipu u odnosu na nas, ovo je prijateljska rezultat ne znaci skoro nista.
Ovoga Sani, hadzic doveo isto.
Ovoga Sani, hadzic doveo isto.
Ovako će ga tata zakucat lehu
A onda, 7 dana kasnije..

A onda, 7 dana kasnije..

Zadnja izmjena: hifans, dana/u 03 jul 2015, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ako danas zijanimo posebno dva ili više razlike od mnogo skupljeg tima valja slušati miotmane kako prde šuplje priče po raznoraznim portalima 

SRETAN BROJ - 1725
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Drug isto sam prosao na ovoj temi sto i tiamypitar je napisao/la:Golman Slobode Kenan Pirić na pragu belgijskog Club Bruggea
Kad sam govorio o njemu da je klasa za nasu ligu,ovde su me mnogi napadali.Umjesto da uzmemo jedno milionce ,nasi ga pustise Slobodi.Bojali se da Bandovica skinu sa pozicije br.-2.
Sto je zalosnije Bruggea ce ga od Slobode uzeti za male pare,jer cisto sumnjam da on ima profesionali ugovor.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hahha ma salim se, ovako smo mirni narednih 2 3 godine.....Hordas Doboj je napisao/la:Ti brate nabroja pola ekipeAmca007 je napisao/la:I jos nam treba jedan napadac, lijevi bek, zadnji i prednji vezni i mirni smo
Napadaci Benko, Velkoski, Okic
Lijevi bekovi Puzigaca, Bekic, Protic
Zadnji vezni, Cimirot, Rustemovic, Ikande?, Berberovic
Prednji vezni Stojcev, Alispahic
Po meni ovo vise nego dovoljno, jedino ako iskoci neko bas bas ime, onda dovesti.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa jeste li vi vidjeli kako Rijeka i sta pravi od kampa i stadiona uopste,stvarno svaka im cast.
Sabrine mi moje!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma nisam vidio u skorije vrijeme,ali kod nas to ime poprilicno sporo.Amca007 je napisao/la:Ima li kakvih slika sa Butmira
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije sporo,odlicno se radiBosnianKingdom je napisao/la:Ma nisam vidio u skorije vrijeme,ali kod nas to ime poprilicno sporo.Amca007 je napisao/la:Ima li kakvih slika sa Butmira
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosniacum Lilium je napisao/la:Drug isto sam prosao na ovoj temi sto i tiamypitar je napisao/la:Golman Slobode Kenan Pirić na pragu belgijskog Club Bruggea
Kad sam govorio o njemu da je klasa za nasu ligu,ovde su me mnogi napadali.Umjesto da uzmemo jedno milionce ,nasi ga pustise Slobodi.Bojali se da Bandovica skinu sa pozicije br.-2.
Sto je zalosnije Bruggea ce ga od Slobode uzeti za male pare,jer cisto sumnjam da on ima profesionali ugovor.znam ja ovo vec 10tak dana i nece otici za male pare vjeruj mi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo kopiraj sto cu sad napisati.
Ukoliko dodje do transfeta,da nece biti vise od 150 €.Od te sume Sloboda ce najmanje dobiti.
Pa Zeba prica,da igra za platu,sad lupam da ga zovne Hajduk on moze ici.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 03 jul 2015, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Piric ima sa slobodom ugovor na 2,5 god, zeba na jos 2, pa skontaj jel amaterski ili profesionalni 

Sve zavisi sta stoji u ugovoru.DarioTZ je napisao/la:Piric ima sa slobodom ugovor na 2,5 god, zeba na jos 2, pa skontaj jel amaterski ili profesionalni
Pa kaze ukoliko dođe ponuda iz inostranstva,isti moze napustiti klub uz kalauzu od 50 milja km.
Zar mislis da je Azmiru koji ima bruku para, stalo do 50 000, ja ne vjerujem bas.. spominje se neka cifra oko 200 000 eura da bi zadovoljila celnike slobode da ga puste
- molotovljev
I ja sam bio ZA da se dovede Pirić uz potpis na 5 godina, i to ne iz razloga da bi ga ubrzo prodali, već zbog toga što bi
riješili tu golmansku poziciju na duži period. Dečko je sa svojih 20 godina možda i najbolji golman lige, a kakav će tek da bude
za nekih par godina... Po meni, napravili smo grešku i to veliku.
Navodno Husarić... mislim kakve veze ima ko mu je menadžer i koliko će uzeti, ako bi mi više dobili nego što bi izgubili.
riješili tu golmansku poziciju na duži period. Dečko je sa svojih 20 godina možda i najbolji golman lige, a kakav će tek da bude
Navodno Husarić... mislim kakve veze ima ko mu je menadžer i koliko će uzeti, ako bi mi više dobili nego što bi izgubili.
F.K.SARAJEVO
DarioTZ je napisao/la:Zar mislis da je Azmiru koji ima bruku para, stalo do 50 000, ja ne vjerujem bas.. spominje se neka cifra oko 200 000 eura da bi zadovoljila celnike slobode da ga puste
Pa ti mislis da je Azmir glup,da ulaze u klub koji je jedva dobio licencu za Premijer ligu.O evropskoj da ne pricamo.Pa ako je toliko bogat,što brate ne zaganja titulu,bar mu ovoj ligi i nije neki problem.
Pogledaj kako to radi Gracic,skoro svake sezone je u vrhu i borba za Evropu.Nema navijaca..Još njega ne gura grad kao Husića.
Sada ispade Husarić upravu kada je pričao o rasponu ruku itd.molotovljev je napisao/la:I ja sam bio ZA da se dovede Pirić uz potpis na 5 godina, i to ne iz razloga da bi ga ubrzo prodali, već zbog toga što bi

SRETAN BROJ - 1725
Polako buraz sve u svoje vrijeme, korak po korak,prvo trebaju da se rijese neku osnovni problemi a onda ce se razmisljati o tituli
Cilj je jedna zdrava Sloboda koja ce dobiti konstantu u vrhu.

O kakvom ti gradu pricas, davno je grad napustio slobodu al trebavdavse vrati i pomogne.husicu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.