RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 08 jan 2012, 23:39

Hajde da se zamisliom da ta pojacanja , da smoj u nekoj "sve je moguce" j dimenziji ... tu treba skrivenu kameru pa snimati intrukcije sa klupe ... hahaha :lol: :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 jan 2012, 23:43

kimbo je napisao/la:Hajde da se zamisliom da ta pojacanja , da smoj u nekoj "sve je moguce" j dimenziji ... tu treba skrivenu kameru pa snimati intrukcije sa klupe ... hahaha :lol: :lol: :lol:
To što si rek'o inače bi bilo smješno, al' u našem slučaju to je žalosno, jer imamo i trenera koji odgovara opisu gore navedenih :lol: :lol:

Njega smo unaprijed dobili :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 jan 2012, 00:19

ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 09 jan 2012, 00:29

pusti bola raju da cirkuzaju malo,,,, :mrgreen:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 jan 2012, 00:35

ma ok, valjda se raja u teškom vaktu samo jedino ovako može opustiti, ma mora se i ovo, naravno

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 jan 2012, 00:50

AlemC85 je napisao/la:ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...
Izvini stvarno nam ovo jeni u dure :lol: :lol: :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 09 jan 2012, 01:02

Možda Mostarac Veležovac ima veze sa transferima ove dvojice Amera. On živi u Americi, pogledajte mu IP :D :D :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 jan 2012, 01:20

kimbo je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...
moža je tebi smješno, al' nekom nije........uostalom možeš i sam vidjeti kuda ide ovaj voz........

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 jan 2012, 02:33

AlemC85 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
moža je tebi smješno, al' nekom nije........uostalom možeš i sam vidjeti kuda ide ovaj voz........
Ovaj voz je davno stao Indijanci ga napali i opljackali ...

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 09 jan 2012, 03:25

Aleme odakle si ti Tita ti ? Odavle nisi garant :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 jan 2012, 03:59

oldbridge je napisao/la:zna li iko sta bi s onim kameruncom Livo Kijara?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nema mjesta , konkurencija jaka na njegovoj poziciji. :oops:

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 09 jan 2012, 10:49

kimbo je napisao/la:
oldbridge je napisao/la:zna li iko sta bi s onim kameruncom Livo Kijara?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nema mjesta , konkurencija jaka na njegovoj poziciji. :oops:

A, eno ga na Musali, namirio se samo tako ! :lol:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jan 2012, 15:45

A koliko je od vas ovdje do sada poslalo lovu za bus?

http://www.kliker.info/index.php?id=16861" onclick="window.open(this.href);return false;

:D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 jan 2012, 17:54

MostaracVelezovac je napisao/la:A koliko je od vas ovdje do sada poslalo lovu za bus?

http://www.kliker.info/index.php?id=16861" onclick="window.open(this.href);return false;

Tata mi nije ratni profiter, nisam u Norveškoj, obični sam student i neću garant slati pare za bus.

Voliš Velež više od mene ? :)
Who dares, wins !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jan 2012, 18:10

NeToBoLa je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:A koliko je od vas ovdje do sada poslalo lovu za bus?

Tata mi nije ratni profiter, nisam u Norveškoj, obični sam student i neću garant slati pare za bus.

Voliš Velež više od mene ? :)
Ni meni nije tata ratni profiter. Ni ja nisam u Norveskoj. Poslao sam pare za bus.

I da ... volim Velez vise od tebe... a i od tovar takvih ko ti koji ovdje dolaze samo da dizu tenzije, pljuju po ljudima u i oko Veleza kad treba i kad ne treba i lijece svoje frustracije i licne probleme - a sve na ustrb Veleza.

Da... ljubav prema Velezu se mjeri s time ko za njega vise uradi - na to ne mislim parama, moze i aktivnoscu, moze i organizacijom akcija - ali konkretnom podrskom uglavnom.

A te konkretne podrske ovdje ima najmanje - najvise ima "vidi onog, vid mu glave, sta ce on, seljak, krkan, konj, lopov ovaj, krade onaj, ta ce trener, ta ce uprava, ta ce ovaj, ta ce onaj"

2 pune stranice ispisane - samo kritika i pljuvanje, kritika i pljuvanje - a kad pitas "ko je dao pare za Velez" - sami muk i tisina! Sve student do studenta. Sve jedan nije iz Norveske. :D

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jan 2012, 18:18

Momcino, clanska kartica FK Veleza je 15 maraka ... Imas li je za 2011? Imas li je za 2012?
To moze vala svaki student priustit. A ko nemoze - za studente nije sramota, normala - posalji meni poruku, i ja cu ti je narucit. Bio sam i ja student.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 09 jan 2012, 18:36

loša ti marketinška strategija MostaracVelezovac
imam kartice za sve moguće godine,
samo reci koju hoćeš!!?

to vaše podjebavanje prelazi neku granicu normalne diskusije i zezanja
pa ako vas ne smeta aj na privat pa se prepucavajte...

unaprijed vrlo zahvalan!!!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jan 2012, 18:43

Drug, govorim njemu ne tebi.

Nije marketing niti strategija - ide mi na zivce ponizavanje svakog ko ista pokusava za Velez uradit - da bi se zadovoljile neke privatne razmirice. Da uzmemo ja i ti sad nekog iz Veleza (bilo koga) u usta i pocnemo temu o ponizavanju bilo koga ko je u Velezu (sad ili ikad od 95te na ovamo) siguran budi imao bi 20 stranica i svak bi bio zainteresovan.

A kad pokrenes pricu o konkretnoj akciji za Velez - nema nidje niko... Ili bude istih 20 ljudi... i onda mi oni ostali dodju i kazu "a sto, jel to ti volis Velez vise od mene?" - Jok eto nisam...

Nije upuceno tebi - ali ako si realan moras se slozit da je tako jer nisi corav i vidis sta se radi.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 09 jan 2012, 19:09

ma ima toga što ti pokušavaš reći,,, i iako znam da nije bilo upućeno meni,
smatram da si nemal broj puta istu stvar rekao, kako ovog puta netobola,
ranije nekom drugom i trećem pa nekako ispadne kao istrošen adut ma koliko u pravu bio...

postoji ovde i dobra doza zdrave i dobronamjerne kritike upravi, nama, njima itd

dobro je da nas ima ikako krzo kakva smo sve **** prošli svih ovih zadnji godina,
budimo složniji malo, razumniji i dobronamjerniji...

ne možemo svi na isti naćin pomoći, i to je bitna ćinjenica!!!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 jan 2012, 20:02

Nije stvar u tome. Hvala Bogu imam i više nego što mi je dovoljno, i te sve kartice imam. I knjige, kalendare, privjeske i čudesa. Sve sam to pokupovao, od Veleža i od Kluba navijača i ne zanima me je li neko pokrao to ili je otišlo u svrhu u koju je namjenjeno ali shvati jednom da neko nije u stanju ni tu pišljivu karticu od 15 KM sebi obezbjediti. Upadne u internet klubu za jednu markicu da bude na internetu i napiše nešto što tebi ne paše i odmah ti ovakve stvari nabijaš na nos. Šta ako je neko upravu a nema tih čudesa kući ? Jeb.ote bola forum, ko nekakve fajde od njega. Nešto će se okrenuti za 360 stepeni ako neko nešto pametno ili glupo iznese preko njega. Eto spasit ćemo Velež preko sportsport.ba foruma, preko bljeska i raznih interneta privilegija. Ma malo morgen. Daj bola, ne budi dijete. Pa onda, ne možeš se raspravljati s nekim o tome ko je šta više uradio za Velež, šta je dao, je li imao koristi od njega ili slično jer ne poznaješ osobu preko puta monitora. Mislim da sam dosta toga uradio i u KN i za klub, i previše ma koliko to nekome predstavljalo. Nekome je malo, nekome puno ali ne možeš ti suditi o tome već neko ko me lično poznaje. I plus, po forumima je većinom mlađa raja i ne možeš od njih očekivati nešto vele i normalno da će se zaje.bava.ti. Trebao bih plakati i kukati možda. Pusti bola raju nek radi šta hoće.
Who dares, wins !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.