FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jubitubi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jubitubi » 21 feb 2011, 18:37

NukeR_G1970 je napisao/la: Pa onda Vlado Jagodic nece u drugom poluvremenu izvrsiti 10 izmjena. ;)
Pa jer se zbog toga igraju prijateljske ili zbog neceg drugog?[/quote]

A da ja tebe pitam,da li je Jagodic,svjestan da je Zvezda puno fizicki spremnija,skuplja i iskusnija ekipa,trebao odigrati otvoreno,krenuti u neko nadigravanje,i da rizikujemo primanje puno golova,ili neku blamazu,i onda da tako krenemo u novu sezonu?Rezultat nije u prvom planu,ali brate,pa mora se paziti na taktiku.I naravno da ce izvrsiti toliko izmjena,da ne rizikuje dalje povrede,a i da svi dobiju sansu da zaigraju na Marakani.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 21 feb 2011, 18:44

Ja sam pogresio sto sam uopste i komentarisao...Vi kao da ste igrali sa Barselonom a ne sa Zvezdom...

Umire fudbal u ostalim velikim gradovima? Ti si nesto ozbiljno pobrkao tu...To sto ti pricas je bilo pre 10 godina...U prvu ligu su se vratili Subotica, Uzice, Jagodina, Kragujevac bi trebalo sledece godine da udje u prvu ligu...Ne vidim koji to gradovi umiru?

U Srbiji trenutno imas 3 jaka kluba, zaboravio si Vojvodinu...A kad vec tako gledas, sta bi onda rekao za Spansku ligu i njihova 2 kluba?

Klubovi sa ovih prostora sigurno jos ne mogu da pariraju Evropskim ali Partizan barem stigne do Lige Sampiona i konstantno igra Ligu Evrope sto je za ostale natprirodna pojava...Al' dobro, pojacavamo se sad lepo pa mozda i uzmemo koji bod sledece sezone ;)

Ja kao prvo nisam hteo da se svadjam sa vama, samo sam izneo moje misljenje, a to sto ste se vi naprzili to je vas problem, jos jednom napominjem, zabole me uvo i za vas i za ove druge, mozete sutra i jedni i drugi da se ugasite savrseno me ne zanima ;)

Gotivim vas kao Srpski klub u BiH ligi ali stvarno umete da smorite...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 21 feb 2011, 18:51

Ne trebaš ti nas gotiviti, gledaj ti u svoje dvorište da ne bude opet da ste tolike budžetske pare onog napaćenog naroda spiskali samo da bi u derbiju pobjedili Zvezdu a onda opet protiv nekog Šahtjora ne možete 80 minuta centar preći.

Gdje fudbal u Kragujevcu u Nišu a Vojvodina se bori koliko toliko zahvaljujući sopstvenom rukovodstvu a ne vašoj (čitaj aktuelnoj vlasti) želji da jačate ligu i fudbalske centre u velikim gradovima

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 21 feb 2011, 19:22

Deki brate, razlika između malih i velikih klubova je što veliki,i kad igraju loše, pobjede. I obrnuto..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 feb 2011, 19:32

Ma nema vise sta komentarisati,sad pricati sta bi bilo,kad bi bilo,sta bi bilo da smo se sreli u zvanicnoj utakmici,sta bi bilo da Vlado nije mjenjao,i tako dalje,glupo je.Idemo,sljedeca stanica Siroki,mislim da necemo izgubiti.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 feb 2011, 19:42

Ma karleuša je u autu, a da naravno, još će vode proteći dok se zvezda vrati tamo gdje joj je mjesto, jer šta reći za klub koji uzima pare sa računa koje su namjenjene za isplatu plate svoga igrača... Mislim tragično...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 feb 2011, 23:12

jubitubi je napisao/la:Ma nema vise sta komentarisati,sad pricati sta bi bilo,kad bi bilo,sta bi bilo da smo se sreli u zvanicnoj utakmici,sta bi bilo da Vlado nije mjenjao,i tako dalje,glupo je.Idemo,sljedeca stanica Siroki,mislim da necemo izgubiti.
Dobar vecer svima,,,,,,,,,,,,,

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 21 feb 2011, 23:45

:o Laku noć i zatvori vrata kad razguliš i ne vraćaj se više.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 22 feb 2011, 02:07

Dejan, BL je napisao/la::o Laku noć i zatvori vrata kad razguliš i ne vraćaj se više.
imas neki problem,,,,,,,,

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 feb 2011, 08:45

"Pecara" kao "Marakana"

Generalka Borca na "Marakani" i pored poraza (1:2) od Crvene zvezde zadovoljila je sve ljubitelje crveno-plave kombinacije boja. Dobra igra s velikim protivnikom u fantastičnom ambijentu (oko 20.000 gledalaca) dala je krila Banjolučanima pred nastavak bitke za tron. Trener, Vlado Jagodić, sumirao je utiske s "Marakane", okrećući se već polako derbiju za bodove koji fudbaleri Borca igraju u nedjelju sa Širokim Brijegom na "Pecari" (15 časova, BHT).

- Ova utakmica je pokazala da se možemo nositi i s jakim protivnicima. Da smo zatvorili meč sa 11, 12 ili 13 igrača, pitanje šta bi bilo do kraja. Sat vremena bila je to potpuno ravnoprana utakmica. Svjesno smo im prepustili sredinu terena i prividnu inicijativu, znajuću Zvezdine slabosti. Golovi su počeli padati sa izmjenama. Većina igrača bila je na visokom nivou. Nikada ne ističem pojedince, ali vidjeli smo i sada da su Avdukić i Maletić igrači rođeni za velika djela, a da ih ovakvi mečevi dodatno inspirišu. Naravno, ima tu još prostora za napredak, ako bih tražio dlaku u jajetu, istakao bih preuzimanje igrača, pogotovo na našoj polovini. Tu moramo biti bolji i čvršći - istakao je Vlado Jagodić.

U duelu na "Marakani" nekoliko igrača zadobilo je lakše povrede. Ćoriću je natečen zglob, Stupar ima problema sa listom i tetivom, a Veljović se požalio na bol u zadnjoj loži. Sva trojica su juče bila na terapiji, ali osim Stupara, čiji je nastup još uvijek neizvjestan, očekuje se da budu u kombinaciji za najjači tim protiv Širokog Brijega.

- Rašćemo iz meča u meč, pogotovo u prvenstvenim duelima. Crvena zvezda je bila dobra priprema za Široki, jer Beograđani igraju slično timu s "Pecare". Gotovo ista postavka igre i ne može nam biti teže nego što je bilo na najvećem stadionu u Srbiji. I u taj duel ući ćemo sa ciljem da pobijedimo, jer ova ekipa ne zna igrati drugačije, a ustalom tako se i osvajaju šampionske titule. Duel sa Širokim Brijegom neće odlučiti Prvenstvo, ali može mnogo toga rasvijetliti ili dodatno zakomplikovati situaciju, odnosno gurnuti nas u prvi plan. S tri boda bili bi zaista gospodari svoje sudbine. Formu smo tempirali za taj duel i nećemo iznevjeriti naše navijače, koji su i u Beogradu pokazali da su naš 12. igrač. Uz njih je sve lakše, jer zajedno smo najjači - poručio je samouvjereno Vlado Jagodić, kormilar banjolučkog premijerligaša.

Danas na Ljubić
Već danas fudbaleri Borca (kombinovani tim) imaće novu provjeru, gostovaće prvoligašu Srpske Ljubiću iz Prnjavora (14.30 časova).

- Na ovaj duel ići će igrači koji su na "Marakni" ušli poslije 60 minuta, te nekolicina juniora na koje obraćamo posebnu pažnju. Igrači znaju da su pripremne utakmice, kao i rad na treninzima, filter za prvi tim. Tu se uzima dres prvotimaca ili gubi, a tako će biti i u Prnjavoru - nagovijestio je Vlado Jagodić.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 feb 2011, 08:47

$ ?: $ " & $ ? $

Datum: 21.02.2011 21:00
Autor: ? &
Са " " " ' " " Црвене $ " $ " " ?. Сан $ ' ' "црвено-?" " " се у $ " ? &. - ' јер ' " " ? $ " на & """, а ? $ " $.

Ово је " " $ & $ ? ? " $ Црвена $ - & (2:1) " је у $ $ на - & $. У 26. " ? је % " $ & " ? $ паса са $ " " % ".

- $ " &. " ' ? / $ $ ' на - & $. Она је остварена " за ' је ово $ $, $ ? " за $ - & је ?.

* ?: $ ? сте ? $ $ % сте & " ? $?

?: " свега, " је " $ $ ? у " ' ", а ја ' ? " ' " ? је &. $ је " & " $ % у "црвено-?" $ $ ? на """. Све " своју ? " $.

* ?: & $ " на траву "&" $ " $ 20.000 "?

?: С " ' " " $ " $, & $ за ' ово " " ново. " је о " ", ? & " на то ? " ", & " / за $. $ " је % су " $ " ? ? $ осјете "&" " ' с ? ? " % је тренер $ $ " $ $ % на """.

* ?: $ ? је ? " на терену?

?: ? јесте, ? је " о " '. ", ? је ? / " $ нас " $ $ за $. " је све & ? $ ? $. ", $ је & ? " ".

* ?: По ', & је & стајао на терену?

?: ' $ $ $. ? ' $ ' права ". $ " ' се $ $, $ су ? " ", " се ", " ' ? ?. $ је ? % % " %. ", " су $ $ & " " "" ? " реп". $ се све $, ' се " $ се с ' $ освајању ? у " ? ".

* ?: "?" " Црвене $ је %. % се ' " у $ на """?

?: $ старта првенства ' $ & ? снажно са " ". % " се знају - то је освајање ?. ? на старту / $ " $ " " " " ?. ' " $ је & $ ' у $ ". % све ? $ на терену $ у $, - " ".

* ?: & су " " у " за прво '?

?: & $ је " " ", % " " у & првенства, $ $ ? $ за ?. Ту су " " $ Сарајево с " се затвара &. Не ' ", ? & " снажан " за прво '.

* ?: ", готово сте " $ - на / " ? за ? "?

?: $ је ?, ? ? $ " " " у " ?. $ ' се ?, $ ? " ? - " & $ за ? $.

? 2001.
* ?: С & сте ? ? & & 2001. $. - ? се тог $?

?: & $ не, ? ' сјајну ", % & " $. ? ' ". $ тренер $ $ је $ " " $, а $ % % ¥ %. $ се та " " ?, $ " $ на $ ".

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 22 feb 2011, 08:51

svaka cast za igru u bg!!Pa ona zvjezda vam nista nije mogla,mislim da vam je najbolje pojacanje krunic i međedovic-onaj veljovic i nije mi nesto pokazo,al krunic jede!!imate dobru ekipu

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 23 feb 2011, 15:21

FK Borac: Titulu osvajamo već na Pecari!
Utorak, 22 Veljača 2011 18:31

BANJA LUKA - Jako dobrom partijom protiv Zvezde na Marakani, jesenski prvaci BiH, nogometaši Borca, poslali su svima onima koji ih na proljeće misle juriti jasnu poruku. Ako to nije bilo dovoljno, Darko Maletić im je dan poslije svima poručio da je Borac možda i jači nego jesenas.

Bilo je puno upitnika iznad prave snage Borca nakon odlaska nekolicine važnih igrača među kojima se našao i Vule Trivunović. Mnogi su bili spremni staviti ruku u vatru da su Banjolučani slabiji nego jesenas, no isti ti su, kako su pripreme odmicale, počeli mijenjati mišljenje. U grad na Vrbasu došlo je nekoliko iskusnih i provjerenih igrača i sve se, barem se tako čini, ponovno posložilo. Dokaz tomu partija je protiv Crvene zvezde koju su Banjolučani tijesno izgubili - bilo je 1:2.

- Sasvim smo korektno odradili utakmicu, možda do 70. minute na trenutke bili i bolji, nakon čega smo u završnici malo pali, rekao je Maletić, koji je uz pogodak zatresao i gredu... - Pokazali smo da se možemo nositi i s jačim protivnicima i da smo s pojačanjima koja smo doveli spremni na obranu prvog mjesta. Mislim da smo, usprkos porazu, ostavili dobar dojam, a svakako je bilo dobro da i mlađi igrači osjete atmosferu pred oko 15.000 gledatelja na Marakani.

Borac je možda i jači nego jesenas

Dobar dojam protiv "Crveno-belih" može biti i dvosjekli mač pred gostovanje u Širokom Brijegu slijedeće nedjelje, no Maletić ne žali što je generalka donijela tako jakog protivnika.

- Trener je htio jake utakmice, a po meni je to svakako bolje rješenje nego, recimo, igrati sa slabijim protivnicima i zabijati im puno golova. Ovako smo vidjeli gdje smo. Uostalom, ako želimo da ovaj Borac igra Europu, moramo se naviknuti na jake utakmice.

Na Marakani je Borac igrao svoju prepoznatljivu igru - čvrsto otraga, prema naprijed kontrama... i bilo je dobro.

- Da, mislim da neće biti nekog odstupanja od našeg uobičajenog stila igre. Ostali smo možda bez Trivunovića, ali Stakić je pokazao da je više nego dostojna zamjena. Došao nam je, između ostalih, i Krunić koji će nam popuniti rupu u sredini terena, a zadržali smo Avdukića, po meni najboljeg golmana u BiH... sve u svemu, nećemo biti ništa slabiji, ako ne budemo i jači.

Široki, koji je u 1. kolu u Banjoj Luci slavio, bit će pravi test snage. Darko vjeruje da će ga Borac i položiti.

- Bit će to sigurno teška utakmica. Sigurno da Široki ne možemo već sada otpisati, ali pobjedom bismo ih vjerojatno eliminirali iz borbe za naslov.

Konačno zabio Zvezdi

Gol protiv Zvezde ovom je bivšem igraču Partizana bio poseban.

- Jest. Nisam Zvezdi zabio ni kao član Partizana, a ni kada sam protiv njih igrao u dresu Zenita. Jest to bila prijateljska utakmica, ali naboj je bio pravi... za nas profesionalce nema prijateljskih utakmica.

http://www.javno.ba/nogomet/fk-borac-ti ... ecari.html

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 feb 2011, 15:25

borac je fenomen sto im vise igraca odlazi oni su jaci :lol: putuj igumane :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 23 feb 2011, 15:26

pile87 je napisao/la:borac je fenomen sto im vise igraca odlazi oni su jaci :lol: putuj igumane :lol:
dok god bolji dolaze nego sto odlaze , to je valjda prirodno.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 feb 2011, 15:32

jovanbl je napisao/la:
pile87 je napisao/la:borac je fenomen sto im vise igraca odlazi oni su jaci :lol: putuj igumane :lol:
malo je reci bolji bolji 2X :lol:

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 23 feb 2011, 15:33

gledajući tvoj avatar i potpis,lako je zaključiti kojoj ideologiji se diviš i zašto voliš Lazio,ali Željo ti se tu ne uklapa uopšte.Zato,izaberi sebi neki drugi klub iz BH da navijaš,jer imaš najmanje dva koji baštine tvoju ideologiju,i na tribini i u srcima navijača.
sa Željom si potpuno promašio,a pogotovo na ovoj našoj temi bodeš oči,zato što manje pišeš ovdje-to bolje!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 23 feb 2011, 15:40

slika
"" ПУТ ""

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 23 feb 2011, 15:45

pile87 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:
malo je reci bolji bolji 2X :lol:
Pratim tvoje postove vec dugo, i tvoj sarkazam prema borcu je vise nego ocigledan.

Da se razumijemo teren i prvenstvo je mjerilo prije svega, no ako cemo teoretisati unaprijed, evo ja cu ti objasniti zasto je borac jaci nego sto je bio.

Istina je da su iz borca otisli standardni prvotimci trivunovic i puzigaca, i jedan relativni prvotimac tanceski ( koji je svidjalo se tebi to ili ne proteklu sezonu , za razliku od one prije nje, odigrao ocajno)

pa da podjemo po pozicijama.

Otisao puzigaca (treba znati da je borac prije odlaska puzigace bio izuzetno pokriven na poziciji lijevog beka, sa benovicem koji je kod marica bio prvotimac a puzigaca sjedio na klupi) i zaricem koji defanzivne zadatke odradjuje jako pristojno.

Trivunovic je otisao, ali treba znati da je i prije dolaska trivunovica borac imaso sasvim dobar stopperski par coric petric u sezoni kada je borac sa bajom protunjao prvim dijelom sezone korz ligu.
a onda je dosao Stakic koji se pokazao kao jako dobar stoper ( ne kao trivunovic jos) ali sasvim dobar , tako da borac nece imati problema da nadomjesti odlazak trivunovica i puzigace.

Odlazsak stanceskog se ni najmanje nece reflektovati na igru porcam,, jer je isti bio relativni prvotimac, i samo zbog jakog uticaja svog menadzera u vrijeme kad je vukelja otisao da trenira sa omladincima nije otisao zajedno s njim.

Znaci odigrao ocajnu polusezonu. Medjutim dosao je Krunic , koji je znatno bolji zadnji vezni od stanceskog( vjeruj mi drugar, vidjeces kako ces grickati nokrte dfok je stane bude unedgled vukao po terenu i onda je kasno predao)

Znaci otisli su vukleja,( koji je ionako bio odstranjen iz ekipe zbog lose igre, otisao je muminoivc koji je odigrao ocajno i koji sad ne moze da nadje klub i otisao je petrovic na pozajmicu u laktase jer svakako nije igrao.
A dosao je Kako rekoh Krunic, koji je iskusan i provjern vezni igrac koji ce da popuni tu rupu una mjestu zadnjeg veznog i to onog ofanzivnijeg, i dosao je medjedovic koji je izvrstan kreator igre ( obojica igraca tog profila i kalibra su falila borcu u sredini terena)

dalje dosao je veljovic i time pojacao ionako vec prejak borcev napad ( Nikolic ( koji sad sjediu na klupi ) i vidakovic koji igra izvrsno , kako neko napisa borac ima dvojicu napdaca na klupi bokjih od napadaca svih drugih ekipa koji igraju u prvih 11.

I tako da ne elaboriram dalje, ako imajos nesto nejasno, rado cu objasniti :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 feb 2011, 15:57

Dule 078 je napisao/la:
gledajući tvoj avatar i potpis,lako je zaključiti kojoj ideologiji se diviš i zašto voliš Lazio,ali Željo ti se tu ne uklapa uopšte.Zato,izaberi sebi neki drugi klub iz BH da navijaš,jer imaš najmanje dva koji baštine tvoju ideologiju,i na tribini i u srcima navijača.
sa Željom si potpuno promašio,a pogotovo na ovoj našoj temi bodeš oči,zato što manje pišeš ovdje-to bolje!
Hvala ti sto si mi otvorio oci, zaista sam ti zahvalan evo biram borac da navijama za njega jel moze?

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.