AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 apr 2023, 22:56

Očekivan kiks. Sado mazohisam je definicija navijanja za ovaj klub :puke:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 apr 2023, 22:56

Ovo je piolijeva krivica i nicija druga, napoli koji je prvak ihra prvom postavom, a on nesto rotira i mislis uadnjih 20min postici go

E moj pioli

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 apr 2023, 22:58

Yebem im sve žabarsko mrtvo, da mogu igrali bi sa 22 igrača bunker. Origi, Rebić, Florenci nemaju šta radit u klubu.

Tonali ne zna centrirati cijelo vrijeme.

Yebem ti i Milan i sve u pm, kad useru ovako ne znam šta bi od muke
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2023, 22:59

E jesmo doktori za ubiti momentum :clap:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 07 apr 2023, 22:59

Nisu ni zaslužili igrati LP sa stalnim kiksevima protiv mrtvih ekipa, ali kada se uguraju u LP Lazio i/ili Roma ispred Milana, e to je već bolno...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 apr 2023, 23:00

Ovaj Pioli je teška enigma. Lik je totalno nejasan sa potezima. Po ko zna koji put pravi jedne te iste greške protiv ovih manjih ekipa. I ništa ne nauči. Glavom kroz zid, pa valjda će upaliti u 88 putu, nakon 87 promašaja....

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 apr 2023, 23:01

Spaletti koji ima trofej u rukama igra sa prvim timom a mastermind na klupi Milana kao nešto rotira. Pa majku ti poljubim gdje je tu logika? I to 5 dana pred ligu prvaka, PET a ne 3. Nižerazredni trener koji koristi 50% potencijala ekipe. Razumijem da nema 22 vrhunska igrača ali i onih 7-8 koje ima je unazadio nekako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 apr 2023, 23:02

Vi mislili probiti odbranu koju drzi Juventino??...Koni de Zima je neprobojan... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2023, 23:05

Romagnoli13 je napisao/la:
07 apr 2023, 23:01
Spaletti koji ima trofej u rukama igra sa prvim timom a mastermind na klupi Milana kao nešto rotira. Pa majku ti poljubim gdje je tu logika? I to 5 dana pred ligu prvaka, PET a ne 3. Nižerazredni trener koji koristi 50% potencijala ekipe. Razumijem da nema 22 vrhunska igrača ali i onih 7-8 koje ima je unazadio nekako.
Kojih je to 7-8 vrhunskih igrača u ovoj ekipi? Milan možda u vrh glave ima tri vrhunska igrača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 apr 2023, 23:05

Kako od one utakmice sa Napolijem dođeš do OVOGA kroz par dana?

Koliko god iritantno bilo, nema svrhe ljutiti se na ispravnu VAR odluku kad smo dotad već uveliko trebali voditi i privoditi utakmicu kraju. Nisi uopšte smio doći u situaciju da strepiš od yebenog VAR-a u devedesetoj minuti protiv mrtvog Empolija.

Nisu čak problem ni rotacije, koje su većinom bile prinudne, koliko loša selekcija igrača. I činjenica da mi ni dalje poslije svih ovih godina nemamo odgovor na igru defanzivnih ekipa, čak ni sa prvim timom, a kamo li igračima poput Origija i Rebića. Sve što imaš su jalova dominacija i čitava četiri šuta u okvir gola, za skoro 100 minuta igre. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 apr 2023, 23:08

Ucinak pojedinih igraca je katastrofalan citavu sezonu, kad treba nekoga odmoriti to je patnja, nemas koga ubacit. Kazu Giroud ce pregoriti koliko igra, eto doceka da odmori i onda nema ko gola da da, Leao i Diaz na klupi i igra Milana lici na Vrbanjusu, da nece mozda Florenzi ili nedao bog De Ketelar nesto uraditi, pa da li je ovaj drugi i igrao sa loptom vise od 2 puta? Pobega odigra citavu utakmicu, golemo bgm :oops:
Benaceru su trebali dati da iftari prije utakmice, jer igrao je skroz lose, kao i Calabria koji je bio jos gori. I prije utakmice sam rekao da je puno promjena u samom napadu, bolje da je po jednog igraca u svakoj liniji, ali kasno se j.ebenom kajati.
Nista idemo sad opet dobiti Napolitanke abd, pa skinuti gace pred Bolognom :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 apr 2023, 23:09

Raonffa je napisao/la:
07 apr 2023, 23:05
Kojih je to 7-8 vrhunskih igrača u ovoj ekipi? Milan možda u vrh glave ima tri vrhunska igrača.
Leao, Mike i Theo sigurno. Te još 4-5 vrlo dobrih. Pogrešno sam se izrazio. Ali postoje određeni igrači koji ima veliki potencijal a ovaj to ne koristi.

Uostalom ne treba ti megatim da dobiješ mrtvi Empoli. Već ti trebaju pametnije odluke. A ovaj idiot očito ne zna. U srijedu ako ne dobije Napoli 2/3-0 onda ga treba otjerati. Jer zbog toga su i bile ove silne promjene. Sve zbog LPa. Koju očito neće ni igrati sljedeće sezone. Ovo je recimo možda i zadnji kiks koji je Milan sebi smio dozvoliti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 apr 2023, 23:09

Na stranu igra (tj ne igra) ali kod poništenog gola da li je Giroud igrao rukom ili je igrač odbrane dao autogol glavom?

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 apr 2023, 23:11

Ma igrao je Giroud nes(p)retno rukom. Možda više i ramenom ali lopta je zakačila i lakat haman.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 apr 2023, 23:11

celikmilan je napisao/la:
07 apr 2023, 23:09
Na stranu igra (tj ne igra) ali kod poništenog gola da li je Giroud igrao rukom ili je igrač odbrane dao autogol glavom?
Giroud nazalost :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2023, 23:14

07 apr 2023, 23:09
Raonffa je napisao/la:
07 apr 2023, 23:05
Leao, Mike i Theo sigurno. Te još 4-5 vrlo dobrih. Pogrešno sam se izrazio. Ali postoje određeni igrači koji ima veliki potencijal a ovaj to ne koristi.

Uostalom ne treba ti megatim da dobiješ mrtvi Empoli. Već ti trebaju pametnije odluke. A ovaj idiot očito ne zna. U srijedu ako ne dobije Napoli 2/3-0 onda ga treba otjerati. Jer zbog toga su i bile ove silne promjene. Sve zbog LPa. Koju očito neće ni igrati sljedeće sezone. Ovo je recimo možda i zadnji kiks koji je Milan sebi smio dozvoliti.
Ma eto vala, sve što ima potencijala iskorišteno je, druga stvar je što mi i dan danas u nekim igračima vidimo neki neiskorišteni potencijal, ali to je druga tema nebitno.

Piolijev zajeb večeras je bio što je promijenio kompletnu četvorku gore, vjerovatno bi ugurali neki gol da su od početka igrali Leao, Brahim i Giroud ali i ne mora značiti, imali smo mi kikseva i sa njima u postavi.

Promašilo se večeras par odličnih prilika, te stvari se moraju iskoristiti protiv bunkeraša (Rebić na početku, Diaz pred kraj, i par onih loših šuteva Florenzija iz dobrih pozicija).

Nažalost ništa na šta već nismo navikli.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 apr 2023, 23:18

Svako normalan bi počeo sa najjačim timom i na vrijeme pokušao riješiti utakmicu, pa kasnije mijenjaj koliko želiš. Ali ne i naš stručnjak.

Sljedeći meč u ligi očekujem Bakayoka kao desetku.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 apr 2023, 23:20

Ma da se ne lažemo, nisu to bile ni bog zna kakve šanse ni magične odbrane golmana.

Diaz i Rebić su prosuli dva zicera, koja su u suštini više bila loš šut nego vanserijska odbrana golmana. Ostalo talašika, bezbroj jalovih pokušaja iz nemoći i ništa vrijedno pomena.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 07 apr 2023, 23:22

Gledam tekme na DAZN, pa ne prekinu ni po 5min nakon meča, Tomori je dobio naknadno žuti zbog prigovora sudiji. To mu je 5.žuti, te pauzira vs Bologne.

Imali su više nego dovoljno prilika da postignu gol, ali bez obzira jako loša utakmica četvorice koji su među iskusnijim: Calabria, Bennacer, Rebić, Origi.

Ne nerviram se previše jer se radujem CL nastupu i novom šamaranju Spallettijevih aduta :mrgreen: Včrs kao što smo i svi očekivali, max jedan gol, i to iz prekida, jer se ekipa loše snalazi protiv bunkera/manjih ekipa generalno. Svakako nećemo osvojiti Scudetto, a trebali bi obezbijediti CL plasman. CDK je garant totalno grohnuo, čim su Rebić, Pobega i ekipa aktuelniji od njega. Teško da će se belgijanac isčupat iz dubokog kanala, šteta. Sigurno fail transfer #1 u Serie A ove sezone.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 07 apr 2023, 23:23

Ovakvo toplo hladno su rezultati prosjecnosti, mi nemamo tim za velike stvari, mozemo pobjediti svakoga i izgubiti od svakoga...eh sad ce neki reci yebeni empoli se mora dobiti itd, mrsko mi pisati, nemaju mentaliteta ovi igraci ( zajedno sa Piolijem )....tako po meni nista ne ocekivano....

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.