Vidi juniora![]()
.Neka,neka.
mora vise forsirati Marina Vranjica
Ako je netko gledao ovog malog Jozića interesuje me koju poziciju igra i kakav je momak.
Vidi juniora![]()
.Neka,neka.
mora vise forsirati Marina Vranjica
Izgleda da nije još potpisao ugovor.PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli može neko da mi kaže koliko je ugovorom vezan Nikola Vasilj za. Zrinjski?
alan_kardec je napisao/la:Jel se meni čini ili je ovaj Vasilj neki rod onog Vasilja što je nekad prije branio za Dinamo i bio rezerva u hr repci? Strašno liče.
A Bandic je bolji od obojice zajednosaskograd je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Jel se meni čini ili je ovaj Vasilj neki rod onog Vasilja što je nekad prije branio za Dinamo i bio rezerva u hr repci? Strašno liče.
To mu je sin,Vasilj Vladimir trenutno radi kao trener golmana u HSK Zrinjskom i bavi se ugostiteljstvom!
Mali je dobrar golman,ovaj KIKS Dujkovic nista bolji od njega ali eto!
Lani branio zadnih 10ak kola,protiv Zelje pravio cudesa na Grbavici,malo nesiguran u izletima ali i to ce doci sa godinama!
'ta ce nam, jos bi ga trebali platitfanaticoszg je napisao/la:Nista od Alena Dedica......
ne zeli Celik da pristane na uvjete koje je ponudio Zrinjski
Gdje se i kada igra sa Dugopoljem?CroCop je napisao/la:'ta ce nam, jos bi ga trebali platitfanaticoszg je napisao/la:Nista od Alena Dedica......
ne zeli Celik da pristane na uvjete koje je ponudio Zrinjski![]()
Sutra s Dugopoljem..
U Međugorju u 15h.zrinja05 je napisao/la:Gdje se i kada igra sa Dugopoljem?CroCop je napisao/la:'ta ce nam, jos bi ga trebali platitfanaticoszg je napisao/la:Nista od Alena Dedica......
ne zeli Celik da pristane na uvjete koje je ponudio Zrinjski![]()
Sutra s Dugopoljem..
Očekivanja su kao i od svih drugih da pošteno radi i bori se za dres koji nosi.Od toga ovisi kako će ga navijači i suigrači prihvatiti.Siguran sam da će imati svoju šansu kod Karačića.Kako se snašao na pripremama iskreno ne znam jer i ja znam ono što pročitam te ponekad dobijem par informacija iz prve ruke od nekih poznanika.potencijal je napisao/la:Može li mi neko reći kako se Nikolić snašao na početku i tijekom priprema, i kakva su očekivanja navijača Zrinjskog od ovog nekada prvog strijelaca PL?
Zasad solidno, tek su pripreme pa se ne moze reci nista vise od toga ali ne sumnjamo u njegove mogucnosti i znanje.potencijal je napisao/la:Može li mi neko reći kako se Nikolić snašao na početku i tijekom priprema, i kakva su očekivanja navijača Zrinjskog od ovog nekada prvog strijelaca PL?
Kakav je taj Aleksić?Kaže mi jedan lik da ga podsjeća na našeg nekadašnjeg stopera Vidića.ZrinjskiMostar je napisao/la:Jucerasnja je utakmica pokazala da sa trenutnim kadrom komotno možemo igrati formaciju 4-4-2 kao domacini protiv slabih ekipa jer imamo dovolno kvalitetnih veznih igrača ali i dobre defanzivce ukljucujuc Pezu i Alksića.. Najbolji ljek protiv ekipa koje se brane sa dva špica igrati da se razbije bunkerica
Odličan igrač jak u duelu ko bik, dobro igra glavom, refernca je utakmica protiv Slavije ovde dok je igrao pvih pola sata od prilke "zbog ozljede" nismo mogli napraviti šanse..zrinja05 je napisao/la:Kakav je taj Aleksić?Kaže mi jedan lik da ga podsjeća na našeg nekadašnjeg stopera Vidića.ZrinjskiMostar je napisao/la:Jucerasnja je utakmica pokazala da sa trenutnim kadrom komotno možemo igrati formaciju 4-4-2 kao domacini protiv slabih ekipa jer imamo dovolno kvalitetnih veznih igrača ali i dobre defanzivce ukljucujuc Pezu i Alksića.. Najbolji ljek protiv ekipa koje se brane sa dva špica igrati da se razbije bunkerica
Ok,hvala na infu.Znači mogli bi dobiti odličnog stopera.Čini mi se dobro se slaže ekipa,još ako Đurić bude pravi akobogda moglo bi biti lijepo proljeće.ZrinjskiMostar je napisao/la:Odličan igrač jak u duelu ko bik, dobro igra glavom, refernca je utakmica protiv Slavije ovde dok je igrao pvih pola sata od prilke "zbog ozljede" nismo mogli napraviti šanse..zrinja05 je napisao/la:Kakav je taj Aleksić?Kaže mi jedan lik da ga podsjeća na našeg nekadašnjeg stopera Vidića.ZrinjskiMostar je napisao/la:Jucerasnja je utakmica pokazala da sa trenutnim kadrom komotno možemo igrati formaciju 4-4-2 kao domacini protiv slabih ekipa jer imamo dovolno kvalitetnih veznih igrača ali i dobre defanzivce ukljucujuc Pezu i Alksića.. Najbolji ljek protiv ekipa koje se brane sa dva špica igrati da se razbije bunkerica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.