Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Sehic bog alah panter u jednom. Cudno da ne moze mrdnuti iz yebene turske lige i to vecinu karijere 2 rang.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
zamisli biti najbolji golman championshipa a ne biti najbolji golman u reprezentaciji BiH, mozemo biti ponosni na tu činjenicu kakvog drugog golmana imamo
- ASD
- Kontakt:
Da, što se tiče golmanskih kvaliteta, jako dobar drugi golman.
Nažalost, ljudske kvalitete su upitne, biranje utakmica, nepoštovanje repke i saigrača.
Zamisli stavljaš jahački turnir ispred obaveza u reprezentaciji.
- ASD
- Kontakt:
TheChief je napisao/la: ↑02 maj 2021, 01:42Mnogi zaboravljaju ovo. U mnogo jacoj konkurenciji...hurem je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:47Čestitke Asmiru na nagradi.
Ta nagrada nema veze sa odličnim partijama Sehica na golu reprezentacije i bezveze se proteže ta priča.
Nije nam nedostajao na golu reprezentacije i to je neoboriva činjenica. Prvi sam bio skeptičan ali me Sehic totalno razuvjerio. Cak sam pisao da su bolji treninzi u Milanu nego utakmice u 2.turskoj ligi...ali je Sehic opalio samar i to kakav...razlika je samo u tome sto neki vide i priznaju (kao ja) a neki NE žele da vide ili su kratkovidi inače.
Uvijek sam Sehica doživljavao kao vrlo dobru zamjenu Begovicu...ali on se pokazao i boljim na golu reprezentacije, i to ne malo.
O klupskoj karijeri je besmisleno bilo sta pisati, tu je sve jasno, naravno...ali ne smiju se neopravdano i krajnje bezobrazno i jadno osporavati Ibrahimove partije na golu reprezentacije.
Volio bih i ja da je Begovic dio tima...ali eto ni tu neki ne žele priznati da ima i njegove krivice zašto ga nije bilo.
Najbitnije je da se njegovo odsustvo na golu nije osjetilo. Bilo bi lijepo da ga Petev pozove a da se ovaj odazove bez obzira što najvjerovatnije ne bi bio JEDINICA (na golu) dok se za to ne izbori.
Da, da, da.
Sretno Begovicu u Playoffu.
@Omark, čestitam na rezonovanju. Teško je uzeti cjelokupnu sliku u obzir. Mnogi uzimaju samo ono što njima odgovara, tj., krajnje licemjerni su.
I sto je jos vaznije, reprezentacija je u pitanju.
Seha![]()
![]()
Goalkeeper the hero as 10-man Qarabag hold Atletico Madrid to draw

- invincible1921
- Kontakt:
Sto se mene tice zena mu moze bit Diletta, jahat jednoroga, on koze bit prvi golman reala, zlatna lopta, moze napisat svoju knjigu bontona, pobjedit na izboru za mister...DOKLE GOD SEHIC PRIZA BOLJE PARTIJE U REP.... NEK BRANI.
Da neko ne prati rep, reko bi da je sehic kriv za pola neuspjeha, a ako se gleda ukupno doprinos zandje 2/3 godine, sehic je nas najbolji igrac...ni dzeko mu nije cak blizu
Da neko ne prati rep, reko bi da je sehic kriv za pola neuspjeha, a ako se gleda ukupno doprinos zandje 2/3 godine, sehic je nas najbolji igrac...ni dzeko mu nije cak blizu
=\_1921_/=
Da budaloSviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2021, 11:06Sehic bog alah panter u jednom. Cudno da ne moze mrdnuti iz yebene turske lige i to vecinu karijere 2 rang.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Miran keru.Apolon je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:39Da budaloSviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2021, 11:06Sehic bog alah panter u jednom. Cudno da ne moze mrdnuti iz yebene turske lige i to vecinu karijere 2 rang.![]()
Slazem seSviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:47Miran sam ker.Apolon je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:39Da budaloSviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2021, 11:06Sehic bog alah panter u jednom. Cudno da ne moze mrdnuti iz yebene turske lige i to vecinu karijere 2 rang.![]()

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Kakvi fazoni i spustanja, bravo legendo, vrh si inteligencije.

To je druze glupi Tili.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:12Kakvi fazoni i spustanja, bravo legendo, vrh si inteligencije.![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Bezveze trolanje ima tema gdje svi se "ispusemo "ali zagaditi bas svaku temu na forumu je umijece.
Ma lik je idiot samo ne obracati paznju na njega.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2021, 16:57Bezveze trolanje ima tema gdje svi se "ispusemo "ali zagaditi bas svaku temu na forumu je umijece.Maestro je napisao/la: ↑02 maj 2021, 16:54To je druze glupi Tili.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:12
Kakvi fazoni i spustanja, bravo legendo, vrh si inteligencije.![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zna inace forumska populacija, pogotovo navijaci manjeg sarajevskog kluba ko treba biti broj 1.
Ta ce Asmir, nije ptriJota, zena mu naredzuje, bira utakmice.a.sledece god u najbolju ligu svijeta.
Ta ce Asmir, nije ptriJota, zena mu naredzuje, bira utakmice.a.sledece god u najbolju ligu svijeta.

Begovic je jedan korak prema Premier League napravio.
koracic:-)
strah me je da ce ih ovi dobiti u revansu.
strah me je da ce ih ovi dobiti u revansu.
-
- Kontakt:
Clean sheet kada je najpotrebnije. To je Ministar odbrane.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Jel to jos ima uzvratna ili idu direkt u finale sa ovim drugim parom?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt: