FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
manijaci.ba danas su dobili novi izgled 

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Bas ce divan sutra teren biti...ko namjerno se nebo otvorilo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nastavak Premijer lige BiH
Osim:
'Za očekivanja je rano, istina će se vidjeti u rezultatu'
U prvoj utakmici nastavka nogometne Premijer lige BiH FK Željezničar na svom stadionu dočekuje FK Čelik, ekipu koja je uprkos dobrom sastavu igrala loše u prvom dijelu Premijer lige BiH te je sada u situaciji da se bori za opstanak.
Zeničani su u prvom kolu sezone izgubili od ''Želje'' na svom stadionu, pa dolaze na Grbavicu u namjeri da se revanširaju i osvoje sva tri boda.
Na danas održanoj konferenciji za medije trener ''plavo-bijelih'' Amar Osim je izjavio da će se tek nakon nekoliko odigranih utakmica sa sigurnošću moći reći kakva su stvarna očekivanja Željezničara u ovoj polusezoni te postoji li realna šansa za izlazak u neko od evropskih takmičenja.
''Mi idemo na pobjedu, a šta možemo očekivati od ove sezone još je rano reći. Istina će se vidjeti u rezultatu'', kazao je on.
Šef stručnog štaba Amar Osim neće moći računati na četvoricu standardnih igrača - Šehića i Selimovića zbog kartona te Stanića i Čolića zbog povreda, dok se Jadranko Bogićević, bivši stoper Modriča Maksime, koji je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa sarajevskom ekipom, priključio trenizima tek u ponedjeljak pa nije još u opticaju.
''Željin'' stoper Elvis Mešić smatra da će vrijeme i teren, koji su u ovo doba godine standardno loši, biti važan faktor u sutrašnjoj utakmici.
U taboru ''plavo-bijelih'' očekuju dobru posjetu navijača koji će moći kupiti karte po standardnim cijenama: Jug 5, Sjever 8, Zapad 15 KM.
Polugodišnje karte su puštene u prodaju, a sve dodatne informacije moguće je pronaći na portalu FK Željezničar.
Osim:
'Za očekivanja je rano, istina će se vidjeti u rezultatu'
U prvoj utakmici nastavka nogometne Premijer lige BiH FK Željezničar na svom stadionu dočekuje FK Čelik, ekipu koja je uprkos dobrom sastavu igrala loše u prvom dijelu Premijer lige BiH te je sada u situaciji da se bori za opstanak.
Zeničani su u prvom kolu sezone izgubili od ''Želje'' na svom stadionu, pa dolaze na Grbavicu u namjeri da se revanširaju i osvoje sva tri boda.
Na danas održanoj konferenciji za medije trener ''plavo-bijelih'' Amar Osim je izjavio da će se tek nakon nekoliko odigranih utakmica sa sigurnošću moći reći kakva su stvarna očekivanja Željezničara u ovoj polusezoni te postoji li realna šansa za izlazak u neko od evropskih takmičenja.
''Mi idemo na pobjedu, a šta možemo očekivati od ove sezone još je rano reći. Istina će se vidjeti u rezultatu'', kazao je on.
Šef stručnog štaba Amar Osim neće moći računati na četvoricu standardnih igrača - Šehića i Selimovića zbog kartona te Stanića i Čolića zbog povreda, dok se Jadranko Bogićević, bivši stoper Modriča Maksime, koji je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa sarajevskom ekipom, priključio trenizima tek u ponedjeljak pa nije još u opticaju.
''Željin'' stoper Elvis Mešić smatra da će vrijeme i teren, koji su u ovo doba godine standardno loši, biti važan faktor u sutrašnjoj utakmici.
U taboru ''plavo-bijelih'' očekuju dobru posjetu navijača koji će moći kupiti karte po standardnim cijenama: Jug 5, Sjever 8, Zapad 15 KM.
Polugodišnje karte su puštene u prodaju, a sve dodatne informacije moguće je pronaći na portalu FK Željezničar.
FK Željeznicar portal, ja neznam jeli ovo samo meni ili svima neće da otvara na vrijeme neke rubrike 

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- TheManiacs
- Kontakt:
@ wertWert je napisao/la:FK Željeznicar portal, ja neznam jeli ovo samo meni ili svima neće da otvara na vrijeme neke rubrike
Portal je u fazi pravljenja

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
sporo otvara ili te vraca na index?
ako sporo, onda koja?
ako sporo, onda koja?
Kume smaras, 1000 puta je MINIMALNO napisano da ce se popuniti rubrike , nije pdf samo za spamanja, mali i CITAJ, a po tvojim postovima se da vrlo lako zakljuciti, da bas i ne cijenis rad ovih momaka koji su radili na portalu ! ! !Wert je napisao/la:FK Željeznicar portal, ja neznam jeli ovo samo meni ili svima neće da otvara na vrijeme neke rubrike
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
sutra kreće evropska plava pruga....
E nek si mi reko, baš sam nevaljao. Ovu stranicu ima skoro pola godine u bookmarku i jedva sam ceko da pocne s radom, a za rubrike sam pitao. jer neznam sta im je, nekad se otvore, nekada ne. Ako je spamanje što sam to pitao, odnosno izjavio, onda izvini.rexxxoNa_ je napisao/la:Kume smaras, 1000 puta je MINIMALNO napisano da ce se popuniti rubrike , nije pdf samo za spamanja, mali i CITAJ, a po tvojim postovima se da vrlo lako zakljuciti, da bas i ne cijenis rad ovih momaka koji su radili na portalu ! ! !Wert je napisao/la:FK Željeznicar portal, ja neznam jeli ovo samo meni ili svima neće da otvara na vrijeme neke rubrike
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
pitah te nesto oko toga...na prosloj stranici...
O pardon Seyo, ma skoro sve, Stadion, grad, Željo Šop i tako te...Seyo_TM je napisao/la:sporo otvara ili te vraca na index?
ako sporo, onda koja?
shop-a nema uopste...ako te vrati na index onda taj dio jos nije u funkciji...a ove sto ti se sporo otvaraju je vjerovatno do tvoje konekcije jer nema zahtjevne grafike da bi sporo islo...Wert je napisao/la:O pardon Seyo, ma skoro sve, Stadion, grad, Željo Šop i tako te...Seyo_TM je napisao/la:sporo otvara ili te vraca na index?
ako sporo, onda koja?
- blueman-TM87
- Kontakt:
Konačno dođe i ovaj dan.Idemo po pobjedu večeras!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
-
- Kontakt:
kod mene pocinje utakmica 8 u jutru 

covjece svugdje nasTMKalifornija je napisao/la:kod mene pocinje utakmica 8 u jutru

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
auuu danas ima da grmimo 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
**** nece niko na utakmicu od ovih mojih havera sve nesto u nekakvom poslu...**** li im...moram naci nekoga do utakmice pa na jug
aBd 

mB!
Izvinite ali moram pitati da li neko zna zašto kod mene ne može da se otvori novi portal? Piše samo da explorer ne može da ga otvori, da li možda trebam da instaliram neki dodatni program?
FEDERER= KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.