Kakva tekma.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
http://cdn.livetv.sx/webplayer.php?t=so ... ci=36&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;Bosniacum Lilium je napisao/la:Yebem mu ES2 prenose Munchen - HSV.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Goalgetter je napisao/la:Drugi zuti za Spahica - crveni.
Eto sad Virte.Goalgetter je napisao/la:Drugi zuti za Spahica - crveni.
dok potazi link propusti, eh morao je spaha upropastitGoalgetter je napisao/la:Drugi zuti za Spahica - crveni.
Grk ga svojom igrom ubacuje u prvih 11, ali zato Spaha sam sebe izbacuje kartonomAjax je napisao/la:Jel igro onaj Grk koji ce sigurno izbaciti Spahica iz prvih 11 ??![]()
Hvala vedo. Jesul te to otjerali sa Youtuba?
Ovaj uci od tate Virtua. Svaka cast. A 6-7 akcija sto je Spaha pokvario Wolfsburgu si mozda slucajno promasio, da nisi otisao do WC-aSabinho je napisao/la:Ne zna se ko je bio gori, Grk ili Spahic. Kod treceg gola je Spahic zapoceo napad Wolfsburga, dodavsi loptu njihovom igracu u noge nakon cega je uslijedio centarsut i akcija, Dost bjezi Spahi pa Grku i mat. Kod prvog gola Grk i bek krivi, izmedju njih covjek daje golDrugi gol golmanov, trebao je i cetvrti biti kad je Schurrle pobjegao Spahicu, lobovao golmana i pogodio stativu. Grk se malo iscupao asistencijom za drugi gol, dok se Spahic kao Grk kod prvog gola postavio kod cetvrtog gola i ima jednaku krivicu kao Grk za prvi. Na kraju se ukopao crvenim. Sreca pa sam gledao utakmicu, da ne citam lazi.
Pogledaj kad sam ja zadnji put ovdje pisao.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovaj uci od tate Virtua. Svaka cast. A 6-7 akcija sto je Spaha pokvario Wolfsburgu si mozda slucajno promasio, da nisi otisao do WC-aSabinho je napisao/la:Ne zna se ko je bio gori, Grk ili Spahic. Kod treceg gola je Spahic zapoceo napad Wolfsburga, dodavsi loptu njihovom igracu u noge nakon cega je uslijedio centarsut i akcija, Dost bjezi Spahi pa Grku i mat. Kod prvog gola Grk i bek krivi, izmedju njih covjek daje golDrugi gol golmanov, trebao je i cetvrti biti kad je Schurrle pobjegao Spahicu, lobovao golmana i pogodio stativu. Grk se malo iscupao asistencijom za drugi gol, dok se Spahic kao Grk kod prvog gola postavio kod cetvrtog gola i ima jednaku krivicu kao Grk za prvi. Na kraju se ukopao crvenim. Sreca pa sam gledao utakmicu, da ne citam lazi.
. Prvi gold Grka i cetvrti sto si Spahi uvalio nisu bas na istom nivou.
Trenutno korisnika/ca: kakarut, nebeskasila i 38 gostiju.