Idi ga glabaj vijetnamcima, prikolico vrapćićka.
Vidi ti ovog debila @pastrmke, stavi sliku starog terena da se na silu smije. Matori mongoloidu, taj stari je opet bolji od vase livade sa smiljem.
Idi ga glabaj vijetnamcima, prikolico vrapćićka.
Kakvog starog terena eno ti reklame na istoku pred Armenijumohikanac12 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:09Idi ga glabaj vijetnamcima, prikolico vrapćićka.
Vidi ti ovog debila @pastrmke, stavi sliku starog terena da se na silu smije. Matori mongoloidu, taj stari je opet bolji od vase livade sa smiljem.
Jesu ti to argumenti za samar koji si fasovao
Apsolutno razumijem sta ti hoces da kazes, ali ne mozes me nikako ubijediti da od ovih 700 desetogodisnjih bar 100 nisu kupili anvijaci Zelje.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 13:44Brato vi ne mozete skupiti ni za skuter piađo a da ne govorim o necem drugom. Navikli ste da vam savez gradi i da pruzate ruku i nemoj lafine prosipat o nekim ciframa ako su se Hasic Mamic ili NK Siroki smilovali. Ali i to je umjetnost sto vi radite. Kod nas je malo sporije ali sa vise dostojanstvaTeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 13:40NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 13:36
Bola firme vam kupovale karte. Ja pricam o navijacima i njihovom udjelu. Ne mozete se po tome sa nama mjeriti nikako. Nije isto kada 100 firma da po milju i 5000 navijaca po sto maraka. Mozete prositi po firmama ali usporedivati ljubav sa nasom prema Velezu nema sanse. Sve ste isprosili dan te yebo![]()
imas li neke argumente ? 400.000 smo prvobitno skupili od donacija po 30KM, nakon toga od desetogodisnjih mi navijaci nismo ispod 300.000, a nakon toga smo i za reflektor skupili oko 20.000.
Da li zelis da kazes ako ja kao navijac Zelje kupim na firmu 5 desetogodisnjih, ja ustvari nisam dao pare kao navijac i to se ne racuna kao da sam pomogao klubu ? 100.000 KM od navijaca je isto, dali to navijaci preko firme ili na ruke...
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:10
Kakvog starog terena eno ti reklame na istoku pred Armeniju![]()
![]()
Rekao si da ste skupili pola miliona, mi smo za evropsku Grbavicu skupili oko 400.000 i tu nije bilo firmi ili jeste mizeran broj, od desetogodisnjih su navijaci dali sigurno preko 100 hiljada i jos smo za reflektor oko 20.000 skupili. Znaci prostom racunicom dodjemo do toga da smo mi skupili vise od vasih pola miliona. I jos ja govorim o minimalno 100 hiljada koje smo kroz desetogodisnje skupili, a broj je sigurno dosta veciNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:22Pa eto Tea 100 milja je puno manje od onoga sto smo mi skupili gomilu puta. Npr toalet nedavno je napravljen za skoro 150 000 ,autobus je kostao 100 000,za krov se 200 000 skupilo ali opet ne spominjem crvene noci gdje su se skupljali biznismeni. Neku noc je prodano 250 karata od milje,prosle godine 186. Govorim o navijacima brato. Ne moze u drzavi niko sa nama. To ti je realnost
Pomices ti te minute. Vidio sam ja kakav je teren u Mostaru.DembaBa21 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 13:42
Ovo vec prelazi na licno prepucavanje na koje necu da nasjedam pricamo o stadioni u BiH opet ti ponavljam teren u Kaknju na oko izgleda dobro ali veoma brzo se pocinje rasipat od 70 min utakmice Mladost Velez busenova trave je bilo po citavom terenu bujrum sljedece polusezone u Mostar pa procjeni koji je teren bolji i jos jedna stvar koju sam zaboravio jeli sramota da na semaforu utakmice Mladost Velez stoji rezultat prosle utakmice Mladost Sarajevo 0:3![]()
Gdje ste bola skupili 400 000 za grbavicuTeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:25Rekao si da ste skupili pola miliona, mi smo za evropsku Grbavicu skupili oko 400.000 i tu nije bilo firmi ili jeste mizeran broj, od desetogodisnjih su navijaci dali sigurno preko 100 hiljada i jos smo za reflektor oko 20.000 skupili. Znaci prostom racunicom dodjemo do toga da smo mi skupili vise od vasih pola miliona. I jos ja govorim o minimalno 100 hiljada koje smo kroz desetogodisnje skupili, a broj je sigurno dosta veciNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:22Pa eto Tea 100 milja je puno manje od onoga sto smo mi skupili gomilu puta. Npr toalet nedavno je napravljen za skoro 150 000 ,autobus je kostao 100 000,za krov se 200 000 skupilo ali opet ne spominjem crvene noci gdje su se skupljali biznismeni. Neku noc je prodano 250 karata od milje,prosle godine 186. Govorim o navijacima brato. Ne moze u drzavi niko sa nama. To ti je realnost
https://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utros ... aja/20622/NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:27Gdje ste bola skupili 400 000 za grbavicuTeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:25Rekao si da ste skupili pola miliona, mi smo za evropsku Grbavicu skupili oko 400.000 i tu nije bilo firmi ili jeste mizeran broj, od desetogodisnjih su navijaci dali sigurno preko 100 hiljada i jos smo za reflektor oko 20.000 skupili. Znaci prostom racunicom dodjemo do toga da smo mi skupili vise od vasih pola miliona. I jos ja govorim o minimalno 100 hiljada koje smo kroz desetogodisnje skupili, a broj je sigurno dosta veciNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:22Pa eto Tea 100 milja je puno manje od onoga sto smo mi skupili gomilu puta. Npr toalet nedavno je napravljen za skoro 150 000 ,autobus je kostao 100 000,za krov se 200 000 skupilo ali opet ne spominjem crvene noci gdje su se skupljali biznismeni. Neku noc je prodano 250 karata od milje,prosle godine 186. Govorim o navijacima brato. Ne moze u drzavi niko sa nama. To ti je realnost![]()
![]()
Gdje bola to piseTeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:33
https://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utros ... aja/20622/
Evo ovdje ti pise da je 270.000 obezbjedjeno na bazi donacija navijaca. Na to dodaj jos oko 100.000 koje su u klub dali clanovi tadasnje uprave (i oni su navijaci i dali su licno svoje pare), te pare su iskoristene za popravljanje pomocnog terena i nabavku masina za odrazavanje terena. Dobijes cifru od oko 400.000 KM.
PS Zajebao si se i oko vasih donacija, malo manje od pola vasih donacija su takodjer bile firme tako da nemoj supljirat.
Brato ja ti za navijace govorim i zalijepim ti spisak donatora imenima i prezimenima. Neku noc smo prodali na istoj CN 250 karata od 1000 maraka ali ne govorim o tome. Postavi mi dokaz gdje su navijaci zelje izdvojili za klub. Sta mi postavljas donatorske uplate za pvc otvore gdje nije navedeno nista i koje su pretpostavljam donacija neke firme. Ne kontas me brato i bezveze se koprcas sa laznim argumentimaTeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:40Imas na dnu linka dole tacno koliko smo para skupili i to nije par hiljada za pvc, fino procitaj clanak.
https://mostarski.ba/rodeni-za-rodene-u ... ez-mostar/
Eto ti link gdje se nalazi mnogo firmi, ovako na prvu vidim i dosta Zeljinih firmi.
Propali abortuse okani se vise, ne ide ti, pojeo te lik dosadan si.mohikanac12 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:39
VIP vidiš cijeli teren 20 km.
VIP vidiš pola terena 10 km.
Kako se ofira @NeretvanskiPeško.![]()
Obezbijeđeno na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba: 267.951,00 KMNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:44Brato ja ti za navijace govorim i zalijepim ti spisak donatora imenima i prezimenima. Neku noc smo prodali na istoj CN 250 karata od 1000 maraka ali ne govorim o tome. Postavi mi dokaz gdje su navijaci zelje izdvojili za klub. Sta mi postavljas donatorske uplate za pvc otvore gdje nije navedeno nista i koje su pretpostavljam donacija neke firme. Ne kontas me brato i bezveze se koprcas sa laznim argumentimaTeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:40Imas na dnu linka dole tacno koliko smo para skupili i to nije par hiljada za pvc, fino procitaj clanak.
https://mostarski.ba/rodeni-za-rodene-u ... ez-mostar/
Eto ti link gdje se nalazi mnogo firmi, ovako na prvu vidim i dosta Zeljinih firmi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 88 gostiju.