Ma potpuno ista brzina, nema nikakve razlike. Fazon je gdje se nalazis, kakav je 4g+ signal itd. Nece biti ista u centru grada i negdje u sumi.

Trazi samo zamjenu te stare kartice u 4g karticu, mislim da se placa 5 KM i to je to.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma potpuno ista brzina, nema nikakve razlike. Fazon je gdje se nalazis, kakav je 4g+ signal itd. Nece biti ista u centru grada i negdje u sumi.
taj bonus duplo saobracaja je puno bolja opcija ... na pocetku je popust bio dobar sad vec nije jer je smjesan
Zivio....taj od 25km dobar, od kolko vec sa 24gb. Ne sjecam se kad sam negdje trazio sifru od wifija. I kad odem poslom vani, region, otkako je ukinut roaming, ide to bez problema, ni o kome ne zavisis.
Ma moglo je meni bit i na ultri dovoljno samo sad imam posao gdje mi malo malo zatreba da nekog zovem pa mi glupo stalno dopunjavat a i kad skontaš ovako me dođe i jeftinije.
nisam ponio mobitel tako da nemam snimke sa sinoćnjeg spektakla
Mogao si makar neki izvještaj napisati ako već nema snimaka. Ti se odmah prebacio na kraljice šoka.jolicnikola je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:46nisam ponio mobitel tako da nemam snimke sa sinoćnjeg spektakla
a sutra se okupljaju Kraljice šoka, igraju odlučujuće utakmice za EP, a derbi je u srijedu, kakva sedmica me tek čeka, mada kad malo bolje razmislim, radije bi gledo Ćamilu i njene ratnice kako se bore da izbjegnu blamažu (sve osim prolaza na EP je totalna blamaža), nego Hajduk za koji nisam optimističan da će nešto napraviti protiv Dinama, al daj bože da se varam
inače čestitao bih i Crnogorcima na izborenom plasmanu na rukometno SP
edit: a jel neko pito za Elvanu? pitam za Jajana
ma napisao sam izvještaj već, vidi u prethodnoj straniciarelinho je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:56Mogao si makar neki izvještaj napisati ako već nema snimaka. Ti se odmah prebacio na kraljice šoka.jolicnikola je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:46nisam ponio mobitel tako da nemam snimke sa sinoćnjeg spektakla
a sutra se okupljaju Kraljice šoka, igraju odlučujuće utakmice za EP, a derbi je u srijedu, kakva sedmica me tek čeka, mada kad malo bolje razmislim, radije bi gledo Ćamilu i njene ratnice kako se bore da izbjegnu blamažu (sve osim prolaza na EP je totalna blamaža), nego Hajduk za koji nisam optimističan da će nešto napraviti protiv Dinama, al daj bože da se varam
edit: a jel neko pito za Elvanu? pitam za Jajana![]()
Niđo ba pa gdje Travnik vodopad imajolicnikola je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:58ma napisao sam izvještaj već, vidi u prethodnoj straniciarelinho je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:56Mogao si makar neki izvještaj napisati ako već nema snimaka. Ti se odmah prebacio na kraljice šoka.jolicnikola je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:46
nisam ponio mobitel tako da nemam snimke sa sinoćnjeg spektakla
edit: a jel neko pito za Elvanu? pitam za Jajana![]()
pa onaj mali vodopad, pa nikad nisi ni bio u Travniku, tako da ti to ne znašRaonffa je napisao/la: ↑18 apr 2022, 00:30Niđo ba pa gdje Travnik vodopad imajolicnikola je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:58ma napisao sam izvještaj već, vidi u prethodnoj stranici![]()
Ejhjolicnikola je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:46nisam ponio mobitel tako da nemam snimke sa sinoćnjeg spektakla
edit: a jel neko pito za Elvanu? pitam za Jajana