Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Vidim ističe mu ugovor na ljeto.
Ako izbore promociju u Premiership onda ce vjerovatno produžiti ugovor...ako ispadnu, onda može birati klub.
Da ga hoće mrska Roma dovesti.
Ako izbore promociju u Premiership onda ce vjerovatno produžiti ugovor...ako ispadnu, onda može birati klub.
Da ga hoće mrska Roma dovesti.

Petrov zna koji je golman najbolji, to sto je Asmir najbolji u 2 ligi Engleske to nema nikakve veze i nek se ne ocekuje poziv 

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Najbolji golman šeste/sedme lige u Evropi vjerovatno.
Rezerva 2 godine u velikoj repki BiH.
Rezerva 2 godine u velikoj repki BiH.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sta kazu Sarajlijice bolji Sehic
Kakav sljam i glupoca ispoljava iz te provalije.

Kakav sljam i glupoca ispoljava iz te provalije.
- Shategabri
- Kontakt:
Nemamo mi taj luksuz da se odreknemo igrača koji je u timu godine.
Sigurno najjače druge lige na svijetu.
Koševo Zapad
Treba samo strucnjak Petrov to da odobriShategabri je napisao/la: ↑30 apr 2021, 11:20Nemamo mi taj luksuz da se odreknemo igrača koji je u timu godine.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Jaci je Konjaspor,a i Seha ima bolju frizuru, ljepsi na golu...zna Bosnjo 

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Mi smo jaci od Francuske. Pa nama igraci koji su u timu sezone nemaju mjesta na spisku.
Definitivno.Shategabri je napisao/la: ↑30 apr 2021, 11:20Nemamo mi taj luksuz da se odreknemo igrača koji je u timu godine.
Begovic, Sehic i traziti treceg. Piric je krampa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vasilj. Protiv Kostarike mi je djelovao baš sigurno. Dosta je lutao, ali izgleda da se pronašao u Ukrajini.bhsport je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:11Definitivno.Shategabri je napisao/la: ↑30 apr 2021, 11:20Nemamo mi taj luksuz da se odreknemo igrača koji je u timu godine.
Begovic, Sehic i traziti treceg. Piric je krampa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ovo je preko štele, koliko li je platio za ovo Asmir nezna se. Jbg jedno je svjetsko prvenstvo gdje nas je ovaj golman odveo, sa njim na golu bili smo cijenjeni i postovani bar malo. Sada nas se ne boje ni armenci, finci i ostale sile. Znaci ima sve lijepo crno na bijelo, bosna hersek SP2014 , golman Asmir Begovic. Kvalifikacije za sp2014 uspjesno apsolvirane, na golu Begovic . Sve su to cinjenice i nemoze se pogazit, sada gdje smo i sta smo sve se vidi. Najbolji golman daleko ikada kojeg smo imali, 10-15 godina branit na najvecem nivou to samo mogu najbolji i igraci koji imaju klasu i profesionalnost. Samo kod glupana kao sto su bosnje to se ne cijeni i ne postuje . Ne oprastaj im ministre, zasluzili nisu.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
-
- Kontakt:
Nerealno kako je skino ove skarice na pocetku. Kakav Panter, strasno .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
A šta ćemo sa ostalim kvalifikacijama koje nisu apsolvirane kada je hodajući seks svejedno bio na golu?bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:30Ovo je preko štele, koliko li je platio za ovo Asmir nezna se. Jbg jedno je svjetsko prvenstvo gdje nas je ovaj golman odveo, sa njim na golu bili smo cijenjeni i postovani bar malo. Sada nas se ne boje ni armenci, finci i ostale sile. Znaci ima sve lijepo crno na bijelo, bosna hersek SP2014 , golman Asmir Begovic. Kvalifikacije za sp2014 uspjesno apsolvirane, na golu Begovic . Sve su to cinjenice i nemoze se pogazit, sada gdje smo i sta smo sve se vidi. Najbolji golman daleko ikada kojeg smo imali, 10-15 godina branit na najvecem nivou to samo mogu najbolji i igraci koji imaju klasu i profesionalnost. Samo kod glupana kao sto su bosnje to se ne cijeni i ne postuje . Ne oprastaj im ministre, zasluzili nisu.![]()
![]()
Moj Asmire, šta će ti ta nagrada, nisi ti još na nivou gigantskog i legendarnog Konyaspora ili nekog izraelskog poluamaterskog tima.
Čestitke Asmiru na nagradi.
Ta nagrada nema veze sa odličnim partijama Sehica na golu reprezentacije i bezveze se proteže ta priča.
Nije nam nedostajao na golu reprezentacije i to je neoboriva činjenica. Prvi sam bio skeptičan ali me Sehic totalno razuvjerio. Cak sam pisao da su bolji treninzi u Milanu nego utakmice u 2.turskoj ligi...ali je Sehic opalio samar i to kakav...razlika je samo u tome sto neki vide i priznaju (kao ja
) a neki NE žele da vide ili su kratkovidi inače.
Uvijek sam Sehica doživljavao kao vrlo dobru zamjenu Begovicu...ali on se pokazao i boljim na golu reprezentacije, i to ne malo.
O klupskoj karijeri je besmisleno bilo sta pisati, tu je sve jasno, naravno...ali ne smiju se neopravdano i krajnje bezobrazno i jadno osporavati Ibrahimove partije na golu reprezentacije.
Volio bih i ja da je Begovic dio tima...ali eto ni tu neki ne žele priznati da ima i njegove krivice zašto ga nije bilo.
Najbitnije je da se njegovo odsustvo na golu nije osjetilo. Bilo bi lijepo da ga Petev pozove a da se ovaj odazove bez obzira što najvjerovatnije ne bi bio JEDINICA (na golu) dok se za to ne izbori.
Da, da, da.
Sretno Begovicu u Playoffu.
@Omark, čestitam na rezonovanju. Teško je uzeti cjelokupnu sliku u obzir. Mnogi uzimaju samo ono što njima odgovara, tj., krajnje licemjerni su.
Ta nagrada nema veze sa odličnim partijama Sehica na golu reprezentacije i bezveze se proteže ta priča.
Nije nam nedostajao na golu reprezentacije i to je neoboriva činjenica. Prvi sam bio skeptičan ali me Sehic totalno razuvjerio. Cak sam pisao da su bolji treninzi u Milanu nego utakmice u 2.turskoj ligi...ali je Sehic opalio samar i to kakav...razlika je samo u tome sto neki vide i priznaju (kao ja

Uvijek sam Sehica doživljavao kao vrlo dobru zamjenu Begovicu...ali on se pokazao i boljim na golu reprezentacije, i to ne malo.
O klupskoj karijeri je besmisleno bilo sta pisati, tu je sve jasno, naravno...ali ne smiju se neopravdano i krajnje bezobrazno i jadno osporavati Ibrahimove partije na golu reprezentacije.
Volio bih i ja da je Begovic dio tima...ali eto ni tu neki ne žele priznati da ima i njegove krivice zašto ga nije bilo.
Najbitnije je da se njegovo odsustvo na golu nije osjetilo. Bilo bi lijepo da ga Petev pozove a da se ovaj odazove bez obzira što najvjerovatnije ne bi bio JEDINICA (na golu) dok se za to ne izbori.
Da, da, da.
@Omark, čestitam na rezonovanju. Teško je uzeti cjelokupnu sliku u obzir. Mnogi uzimaju samo ono što njima odgovara, tj., krajnje licemjerni su.
Mnogi zaboravljaju ovo. U mnogo jacoj konkurenciji...hurem je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:47Čestitke Asmiru na nagradi.
Nije nam nedostajao na golu reprezentacije i to je neoboriva činjenica. Prvi sam bio skeptičan ali me Sehic totalno razuvjerio. Cak sam pisao da su bolji treninzi u Milanu nego utakmice u 2.turskoj ligi...ali je Sehic opalio samar i to kakav...razlika je samo u tome sto neki vide i priznaju (kao ja) a neki NE žele da vide ili su kratkovidi inače.
Da, da, da.
I sto je jos vaznije, reprezentacija je u pitanju.
Seha

Jest jest, bolji je Šeha i Hasagic, ovog zadnjeg smo se jedva rijesili...
Oprosti im ministre, u zabludi su.

Oprosti im ministre, u zabludi su.
Kad se ne može protiv argumenata ili se ne moze dokučiti poenta, onda se zabludjeli pozivaju na zabludu...simptomatično.
Sehic je najbolji golman u historiji bh reprezentacije, skupio je mnogo nastupa bez ijedne greske.
Asmir je mozda kompletniji golman ali u reprezentaciji nije nikad bio na nivou Sehica.
Asmir je mozda kompletniji golman ali u reprezentaciji nije nikad bio na nivou Sehica.