FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 22 jan 2018, 13:33

harry_90 je napisao/la:Ne moze meni Bekic biti bolji od Krpica nikako.. ovaj smugnuo iz Slobode kad je ispala,golovima Krpica se vratili u visi rang,bili u vrhu tabele i prodali AIK-u,pa se vratio u Slobodu jer nije zelio igrat za Zrinjski ili neki drugi klub u ovoj ligi.. kakav Bekic :kafa:
Pa evo šta je Krpic uradio kad se prema njemu počelo nekorektno ponašati.
Ne bi ni Amer otišao da je tad imao Husića za predsjednika da mu da astronomsku platu, da ga časti i daje bonuse, i da mu dadne šansu da se bori za trofeje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jan 2018, 13:43

Sta je uradio lose Krpic?? Sto je iznio u javnost sav prljav ves ovog NJUO,isto ovako su pricali Govedarica,Kostic itd. pa se pljuvalo po njima kako se stiglo,nemoguce je da svi lazu,samo su oni upravu..

Jah ne bi Bekic otisao da je bio Husic tad,zasto Efe nije napustio klub kad su svi bili odustali od Slobode ili Muminovic ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 jan 2018, 13:50

harry_90 je napisao/la:Sta je uradio lose Krpic?? Sto je iznio u javnost sav prljav ves ovog NJUO,isto ovako su pricali Govedarica,Kostic itd. pa se pljuvalo po njima kako se stiglo,nemoguce je da svi lazu,samo su oni upravu..

Jah ne bi Bekic otisao da je bio Husic tad,zasto Efe nije napustio klub kad su svi bili odustali od Slobode ili Muminovic ??
Druze Bekic je igrao za jedno dvije stoje. Kao i Mesanovic. Lovu kupili Mujkic, Zolotic i Vojvodic. Ti ne bi otisao. Jok, ostao bi i dao koji dinar
Niko, niko, samo Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jan 2018, 14:11

katarakta je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sta je uradio lose Krpic?? Sto je iznio u javnost sav prljav ves ovog NJUO,isto ovako su pricali Govedarica,Kostic itd. pa se pljuvalo po njima kako se stiglo,nemoguce je da svi lazu,samo su oni upravu..

Druze Bekic je igrao za jedno dvije stoje. Kao i Mesanovic. Lovu kupili Mujkic, Zolotic i Vojvodic. Ti ne bi otisao. Jok, ostao bi i dao koji dinar
Druze ,normalno da ce kvalitetniji i iskusniji uzimat vise para,ali pitao samo momka iznad mene,sta su onda trebali uraditi Efendic,Muminovic,Omic,Salamovic ili kako se vec preziva ?? Jesu i oni trebali napustiti Slobodu kada je tonula i bila pred gasenjem,ja mislim da nam je predsjednik tad bio Meske,sta je to Amer Bekic bio bolji od njih da nas napusti kada je Slobodi najvise trebao,ja cu vise cijeniti ove nabrojene nego njega i slicne njemu..

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 jan 2018, 14:13

Hoćel fukare skandirati Bekiću..Amere majstore Fukare su uz tebe :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 22 jan 2018, 14:30

evo garde evo ludila, dugo ga nije bilo da popljuje sta, a ja se bas pitam gdje se mali mis mekinjas sakrio od kako dolaze ovi novi igraci...Ja da sam garda ili ti ga AA ja bi se zapitao definitivno sta nije uredu samnom...Evo konacno dobivamo igrace dostojne Slobodi i on se opet nadje da nesto pljuje, razumijem ne moze Senada ali da je ovoliko zaludjen i da mu nedostaje sisoja to ne mogu da vjerujem...

P.S. de ovog sto gleda u reflektore iz Sejmon Hana konacno sklonite sa nase teme, opasno ide na zivce

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2018, 14:30

Bekic je dobio dobro ponudu i otisao, Sloboda se tog ljeta raspala (sezonu prije toga zavrsila na 6 mjestu) i ispala iz lige
Mesanovic je tu sezonu dobro odigrao i otisao, sve i da nismo ispali, vjerujem da bi otisao gdje mu je bolje
Gojkovic je otisao nakon prve sezone u cvajti, mada on i nije nesto puno igrao, ako se ne varam

dakle svi su napravili prave izbore u datom trenutku, a otisli bi i neki drugi da su mogli, svima se to pokazao kao dobar potez, Bekic je postao dobar premijerligaski igrac, igrao u Zrinji i Sarajevu, u oba kluba osvojio titulu, Mesanovic igrao dobro u Celiku, pa otisao u Zrinju i tamo osvojio dvije titule, sada je u Mariboru, Gojkovic igrao u Celiku i otisao u Istru u HNL, tako da usvi uspjeli

zasto bi neko ko ima potencijala ostao u klubu pred raspadom, ili kada se raspao (ispadanje iz lige)... nikog od njih ne poznajem licno i ne znam dal i koliko vole Slobodu, al znam da je svakom normalnom igracu karijera na prvom mjestu

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 22 jan 2018, 14:34

Chinaglia je napisao/la:Bekic je dobio dobro ponudu i otisao, Sloboda se tog ljeta raspala (sezonu prije toga zavrsila na 6 mjestu) i ispala iz lige
Mesanovic je tu sezonu dobro odigrao i otisao, sve i da nismo ispali, vjerujem da bi otisao gdje mu je bolje
Gojkovic je otisao nakon prve sezone u cvajti, mada on i nije nesto puno igrao, ako se ne varam

dakle svi su napravili prave izbore u datom trenutku, a otisli bi i neki drugi da su mogli, svima se to pokazao kao dobar potez, Bekic je postao dobar premijerligaski igrac, igrao u Zrinji i Sarajevu, u oba kluba osvojio titulu, Mesanovic igrao dobro u Celiku, pa otisao u Zrinju i tamo osvojio dvije titule, sada je u Mariboru, Gojkovic igrao u Celiku i otisao u Istru u HNL, tako da usvi uspjeli

zasto bi neko ko ima potencijala ostao u klubu pred raspadom, ili kada se raspao (ispadanje iz lige)... nikog od njih ne poznajem licno i ne znam dal i koliko vole Slobodu, al znam da je svakom normalnom igracku karijera na prvom mjestu
a realno gledajuci nismo ba ni zasluzili da nas neko postuje...Jasmin Mesanovic dijete kluba igrao kada nismo za kifla imali dodje na Tusanj i kreteni ga izvizde a nikad u zivotu ruznu rijec nije rekao protiv slobode a kamo li sta drugo, to je samo jedan primjer kakvi smo mi kao navijaci, ne kazem da nas nisu u proslosti nasa djeca zavaljivala, ali i mi bi trebali malo na sebi poraditi

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 22 jan 2018, 14:39

Sramota je ovo ljudi da se slika ovoliko osoba na slici, pada nam ugled odmah nam broj navijaca opada, facebook stranicu vec unlike-ovalo 20 hiljada ode i ono malo sponzora, sramota sta nam rade od kluba. Cuj pravnik u kadar pri potpisu ugovora sa igracima, fuj! :puke:
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 22 jan 2018, 14:42, ukupno mijenjano 2 puta.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jan 2018, 14:40

Nisam ja bolan rek'o da je Krpić nešto loše uradio, kako si to zaključio :) Kad su počele mutne radnje vidio je da nije to - to i ode. Isto kao i s Bekićem.

@Čanglia iako si izbrisao, vidio sam Peruzzija da si postavio i porediš s ovim, nisam znao da je on otišao u advokate? :hmmmmm: Svestran čovjek.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2018, 14:43

wobly92 je napisao/la:@Čanglia iako si izbrisao, vidio sam Peruzzija da si postavio i porediš s ovim, nisam znao da je on otišao u advokate? :hmmmmm: Svestran čovjek.
Mramor brise, pretpostavljam, samo ga pratim

nije otisao u advokate, al nije niti precjednik, niti sportski direktor, koji se obicno slikaju s igracem, tako da zaista ne vidim u cemu je problem

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2018, 14:45

Pretpostavljaj, ne zanima nas Lazio, ima svoju temu na forumu. :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2018, 14:46

Ma sa tom djecom ce uvijek tako biti sve dok ih Sok i takvi vode kome vode. Upute ih managerima kojima je cilj samo da zarade na njima preko prebacivanja iz kluba u klub, a ovamo ako hoces da igras u juniorima i drugim kategorijama plati, ako hoces u reprezentaciju plati.
Svu tu djecu raspodjele nekom i ebiga onda kada ti djecu vode oni kojima nije cilj da Sloboda i oni zarade vec samo oni, pa nije bitno ko jos uz njih Zrinjski, Sarajevo ili neko treci.

Kako to sve glatko ide vidite na primjeru Smajica, cim je njegov neko u klubu odmah ide ugovor do 2021. Zna da mu nigdje drugo ne bi bilo bolje, a da je neko treci u klubu onda bi se gledalo samo kako se guzica izvuci. Dok npr onaj Hajdarevic izvuce dupe prvom prilikom jer je Husara. Tako da tu niko ne gleda interes kluba vec svako svoj interes.

Ovaj omladinski pogon to je najvece zlo. Kod nas to jedino moze funkcionisati ako predsjednik kluba postane i manager kao Mamic, pa su svi tvoji i guras ih u prvu ekipu i prodajes. Mladih igraca cemo uvijek imati, nikada nije kasno da se nesto uradi.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 jan 2018, 14:48, ukupno mijenjano 3 puta.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jan 2018, 14:46

wobly92 je napisao/la:

Nisam ja bolan rek'o da je Krpić nešto loše uradio, kako si to zaključio :) Kad su počele mutne radnje vidio je da nije to - to i ode. Isto kao i s Bekićem.

Ispricavam se :mrgreen:

Nadam se da ce sve ovo izaci na dobro i da na kraju necemo cupati kosu kao prije 5 godina u maju mjesecu kada smo napustili elitni rang bh fudbala.. Valjda i Obradovica nekako dovuku na Tusanj i iscupamo se,jer do sada ovo nicemu ne vodi..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2018, 14:51

ma Smajic je potpisao ugovor sa Slobodom dok je Husic bio tu, cak mislim da je tad Husara nogu dobio

klub nestabilan, svako malo prijeti raspad sistema, djeca bez ikakvih garancija da ce igrat, igraju za sicu itd... jbg treba djeci nesto ponudit, pa ce ostajati, trebaju imati povjerenje u klub, da ce igrat itd... npr Muminovic, Smajic i Todorovic su pozitivni primjeri ostaloj djeci, vidjeti ce djeca da ovi igraju i da se racuna na djecu, al tu prasku onda treba i nastavit

ako se odlucilo da se ide tim putem, to je proces koji traje godinama i koji se gradi, biti ce potrebno vrijeme da Sloboda postane klub koji se moze samofinansirat od prodaje igrace (ne iskljucivo od toga, naravno)... zbog toga uvijek kazem, ako postoji dobar plan i program, dat ce rezultate na vise strana
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 22 jan 2018, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2018, 14:52

http://sportske. ba/biser-s-tusnja-nova-nada-reprezentacije/

Klasican primjer ovog lanca u kojem ucestvuje i taj Sinan Sinanovic za pare promovise koga hoces. Ciji je ovaj? Vjerovatno je vec ga neko kaparisao cim ga Sok zove.
Kod Soka je vjerovatno veca plata od premija za igrace nego sto dobije redovnu u reprezentaciji.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 22 jan 2018, 14:53

Suljo napisa da je Obradovic u turskoj sa klubom iz kazahstana koji otpustio sve strance osim njega.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jan 2018, 14:57

Mi se smijemo Celiku sto dovodi na posudbu igrače ,a gledaj nas ljudi na 6 mjeseci potpisali malo ce doći u formu i ispaliti se !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 22 jan 2018, 15:00

Slobodas je napisao/la:Mi se smijemo Celiku sto dovodi na posudbu igrače ,a gledaj nas ljudi na 6 mjeseci potpisali malo ce doći u formu i ispaliti se !!!
Nek se ispali ko hoce samo da izborimo opstanak.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jan 2018, 15:14

75000 je napisao/la: Nek se ispali ko hoce samo da izborimo opstanak.
Zar nismo trebali igrat ligu za prvaka ?? I sta cemo kad se vecina ispali,opet kukat za opstanak u ligi?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke, VivaLaLiberta i 4 gosta.