FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
OBRADOVIĆ SAMO ŠTO NIJE
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
PONEDJELJAK JE, JESTEL SPREMNI

-
- Kontakt:
Hajmo Obrade

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Eto Radnik će i Šerbečića da unovči. A mi ćemo najbolje igrače džabalama davat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Besima je Azmir profulo jos u Zvijezdi kad je bio, ima moguci njegov nasljednik iz Zvijezde - Devedzic njega trebamo upratit.wobly92 je napisao/la:Eto Radnik će i Šerbečića da unovči. A mi ćemo najbolje igrače džabalama davat.
pricamo o Mladenu Krstajicu, bas ce Husic i Senco nekog unovcit :mrgreen:wobly92 je napisao/la:Eto Radnik će i Šerbečića da unovči. A mi ćemo najbolje igrače džabalama davat.
Al to fakat nije poenta. I da smo ga doveli tad, džaba bi otišao i on.75000 je napisao/la:Besima je Azmir profulo jos u Zvijezdi kad je bio, ima moguci njegov nasljednik iz Zvijezde - Devedzic njega trebamo upratit.wobly92 je napisao/la:Eto Radnik će i Šerbečića da unovči. A mi ćemo najbolje igrače džabalama davat.
Azmir je grešku napravio što nije prodao Piriju, Zebu, Ahmetovića i Ordagića kad je mogao...mislim lako je sad to reći i poslije pada na oba fronta, ali dugoročno gledajući se to moralo uraditi. Ali eto, mi htjeli instant uspjeh i titulu neku konačno.
Sad da li bi on te pare sebi uzeo, ili bi vraćao dugove, te pare su bile Slobodine i sad ili ne bi imali duga prema Azmiru ili ne bi imali duga poreskoj i ostalim dobavljačima...
Sloboda je tad imala Hareta, Koleta i dovela Djidica, jer su postojale vece ambicije, tako da Serbecic nije bio realna opcija, niti bi igrao
Upravo tako.Radi primjera ja da sam bio mjesto njega tada,uzeo bi milion za njih i isplatio poreznoj....uceraj mu....wobly92 je napisao/la:Al to fakat nije poenta. I da smo ga doveli tad, džaba bi otišao i on.75000 je napisao/la:Besima je Azmir profulo jos u Zvijezdi kad je bio, ima moguci njegov nasljednik iz Zvijezde - Devedzic njega trebamo upratit.wobly92 je napisao/la:Eto Radnik će i Šerbečića da unovči. A mi ćemo najbolje igrače džabalama davat.
Azmir je grešku napravio što nije prodao Piriju, Zebu, Ahmetovića i Ordagića kad je mogao...mislim lako je sad to reći i poslije pada na oba fronta, ali dugoročno gledajući se to moralo uraditi. Ali eto, mi htjeli instant uspjeh i titulu neku konačno.
Sad da li bi on te pare sebi uzeo, ili bi vraćao dugove, te pare su bile Slobodine i sad ili ne bi imali duga prema Azmiru ili ne bi imali duga poreskoj i ostalim dobavljačima...
Ali jbt ti njega porez je ogroman kod nas....Pa nismo Francuska,Engleska u pm nemozes opstati od nameta.
Zivot mi je dao priliku da vidim kako je vani BiH,i ovdje su porezi ogromni kolju, ali zato imas sve sto mi nemamo,nemas posla minimum 8 stoji sa biroa, djeciji 250 minimum po dijetu, socijalu "ogromnu "...
Mi imamo evropske poreze a africke plate u pm.
Pod hitno kakav zakon o sportu,uopsteno plate porezi sve....moraju. ...ubice i ovo malo sporta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zato sad ako ne uspiju prodat Smajica i Todorovica neka se kolektivno zakopaju u onoj rupcagi na istoku.
Zvanicno do kraja sezone:

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi svaka čast NJUO.....top ugovori..... vidim na slikama tu su i eminentni menadžeri plus nas strašni advokat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Takvi menadzeri su realnost naseg fudbala i "zavrsavaju" igrace u ama bas svaki klub. Ne koristi svaki moguci trenutak za pljuvanje, svega ti. Treba im dat ugovore na pet godinastaragarda je napisao/la:Boga mi svaka čast NJUO.....top ugovori..... vidim na slikama tu su i eminentni menadžeri plus nas strašni advokat
Niko, niko, samo Sloboda
Jedino mi se svidja Rustemovic od njih dvojice kao pojacanje,a Bekic vidjecemo sta ce biti sa njega..
Sencina kosulja beton,gdje se ima ovakva uzeti ??
Sencina kosulja beton,gdje se ima ovakva uzeti ??

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni nasa ekipa sa ovih 5 igraca izgleda ozbiljnije i iskusnije od Goska i Celika, a pogotovo Viteza. Borac nije nista bolji jer se oslabio, a ni Radnik. Tako da mislim da opstanak nece doci u pitanje.
Jedino je eto mana sto taj Vitez nije uopste konkurenta, svi ce im uzimati bodove. Kod kuce se mora uzeti max broj bodova, a u gostima ganjati da ne izgubis i to je formula.
Inace mislim da Sloboda i Celik ostaju.
Jedino je eto mana sto taj Vitez nije uopste konkurenta, svi ce im uzimati bodove. Kod kuce se mora uzeti max broj bodova, a u gostima ganjati da ne izgubis i to je formula.
Inace mislim da Sloboda i Celik ostaju.
Pa Bekic je bolji od Krpica. Lik se dokazao vec u Zrinjskom i Sarajevu. I plus moze igrati poluspica i krilo. Rustemovica cemo vidjet. Kostolomac je to 

Niko, niko, samo Sloboda
Nije mi jasno šta se advokat ima trpati u kadar gdje se slikaju igrači koji tek dođu u klub. Šta, da dobijemo dojam da je sve zakonski tačno određeno i da je odnjeo kod notara da ovjeri, ne kontam lika nikako...staragarda je napisao/la:Boga mi svaka čast NJUO.....top ugovori..... vidim na slikama tu su i eminentni menadžeri plus nas strašni advokat
rđavom k.... i dlake smetaju
Ne moze meni Bekic biti bolji od Krpica nikako.. ovaj smugnuo iz Slobode kad je ispala,golovima Krpica se vratili u visi rang,bili u vrhu tabele i prodali AIK-u,pa se vratio u Slobodu jer nije zelio igrat za Zrinjski ili neki drugi klub u ovoj ligi.. kakav Bekic 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci,sto nigdje na svijetu nema i sto se nigdje ne radi to ces vidjeti u slobodi.... bukvalno....a mali milion klubova na svijetu...kako svi a mi bas necemo tako....vazda u kontru mimo svih....zato i imamo ovo sve plus bruku navijača sirom TK a i sirewobly92 je napisao/la:Nije mi jasno šta se advokat ima trpati u kadar gdje se slikaju igrači koji tek dođu u klub. Šta, da dobijemo dojam da je sve zakonski tačno određeno i da je odnjeo kod notara da ovjeri, ne kontam lika nikako...staragarda je napisao/la:Boga mi svaka čast NJUO.....top ugovori..... vidim na slikama tu su i eminentni menadžeri plus nas strašni advokat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.