Eto gaCeltic je napisao/la:Od 14 minute čekam Molde 3 plus, hahaha i ostaće evo 2 0 i neka mi neko kaže da se ne štimaju utakmice ccc

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Eto gaCeltic je napisao/la:Od 14 minute čekam Molde 3 plus, hahaha i ostaće evo 2 0 i neka mi neko kaže da se ne štimaju utakmice ccc
Pa zabiše ga baš kad sam prestao gledati utakmicu, šta sve fulaju ono je sramota.rob do bagro je napisao/la:Eto gaCeltic je napisao/la:Od 14 minute čekam Molde 3 plus, hahaha i ostaće evo 2 0 i neka mi neko kaže da se ne štimaju utakmice ccc
Ja sam imao raspon golova od 2-3 sta mislis kako je meni biloCeltic je napisao/la:Pa zabiše ga baš kad sam prestao gledati utakmicu, šta sve fulaju ono je sramota.rob do bagro je napisao/la:Eto gaCeltic je napisao/la:Od 14 minute čekam Molde 3 plus, hahaha i ostaće evo 2 0 i neka mi neko kaže da se ne štimaju utakmice ccc
Nimalo zdravo igrati raspon golovarob do bagro je napisao/la:Meni nema jos spavanja![]()
Svaka cast buraz.rob do bagro je napisao/la:Meni nema jos spavanja![]()
Sabinho je napisao/la:Svaka cast buraz.rob do bagro je napisao/la:Meni nema jos spavanja![]()
Ja sam imao puno manje srece:
Eto zavrseno,zeleni se parFikret1946 je napisao/la:Jel ima neko da je igrao na izmjene Engleska-Panama, odigrao sam da će Panama izvrsiti prvu izmjenu i izvrsili minut prije, a ovi debili iz premiera mi oborili tiket
stavilil kvotu 1 smećarimiky_hz je napisao/la:Eto zavrseno,zeleni se parFikret1946 je napisao/la:Jel ima neko da je igrao na izmjene Engleska-Panama, odigrao sam da će Panama izvrsiti prvu izmjenu i izvrsili minut prije, a ovi debili iz premiera mi oborili tiket
Fikret1946 je napisao/la:stavilil kvotu 1 smećarimiky_hz je napisao/la:Eto zavrseno,zeleni se parFikret1946 je napisao/la:Jel ima neko da je igrao na izmjene Engleska-Panama, odigrao sam da će Panama izvrsiti prvu izmjenu i izvrsili minut prije, a ovi debili iz premiera mi oborili tiket
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.